Az Én Időm hamarosan elérkezik, és Én már csak annyit tudok tenni, hogy felkészítelek benneteket.

Igazság Könyve:

A világ elhagyott Engem, amint az meg volt jövendölve, és a legnagyobb árulást követték el a Testem ellen

  1. július 15. kedd, 18:00

 

Drága, szeretett leányom, a világ elhagyott Engem, amint az meg volt jövendölve, és a legnagyobb árulást követték el a Testem ellen.

Szavamat darabokra szaggatták, és sokan azok közül, akik azt mondják, hogy jártasak Tanításaimban, mit sem fognak törődni azzal az üldöztetéssel, amely Egyházamat érni fogja. Éppúgy, ahogy Keresztrefeszítésem során átkot szórtak Rám azok, akik büszkén dicsekedtek kimagasló bölcsességükkel Útjaim során, most ugyanúgy el fognak ítélni Engem a Második alkalommal is, amikor eljövök, hogy visszaköveteljem Királyságomat.

Hálátlan lelkek, akikben nincs egyszerűség, sem alázat, ők sohasem fogják elfogadni azok hangját, akiket méltatlanoknak tartanak az Igazság kimondására. Ők sohasem fogják elfogadni az Igazságot, mert amikor hamisságokat fogadnak el az Én Nevemben, akkor nem lesz hely a szívükben Isten Lelke számára, hogy az elárassza lelküket. Ahelyett, hogy felkészítenék az emberiséget Nagy Irgalmasságomra – a Napra, amelyet a világnak Ígértem –, ők a hátukat fogják felém fordítani.  Büszkeségük és megkeményedett szívük miatt nem fogják felismerni az Isteni Jeleket, amelyek azért küldettek, hogy készséggel nyissák meg Nekem a szívüket. Ráadásul, mindent meg fognak tenni, hogy Isten Szavát megakadályozzák abban, hogy minden bűnöst elérjen a világban, és ezért Én soha nem fogom nekik megengedni, hogy valaha is elfelejtsék a következőket:

Az, aki egy lelket is elveszít Számomra, a saját lelkét veszíti el. Annak, aki akadályt gördít Utamba, nem lesz hová fordulnia. Az, aki káromkodik Isten Akarata ellen, el lesz átkozva. Mit is tanultatok valójában Tőlem, ha képtelenek vagytok felidézni Ígéretem azon Igazságát, hogy újra eljövök? Királyságom úgy fog eljönni a Földre, ahogy az a Mennyországban van, és azok, akik nem értették meg, amit mondtam, nem lesznek okosabbak. Ők el fogják tékozolni azokat a Kegyelmeket, amelyeket most küldök, és egy olyan sötét börtönbe zárják be magukat, hogy a Nagy Napon meg fognak vakulni Fényemtől.

Az Én Időm hamarosan elérkezik, és Én már csak annyit tudok tenni, hogy felkészítelek benneteket. Szeretetem továbbra is olyan nagy, mint amilyen Irgalmas, de nektek is segítenetek kell magatokon, mert nem könnyű dolog méltóvá válni Üdvösségem Ígéretére.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/vilag-elhagyott-engem-amint-az-meg-volt-jovendolve-es-legnagyobb-arulast-kovettek-el-testem-ellen

 

 

Az emberi értelem nem képes megérteni mindazt, ami Tőlem származik

  1. július 17. csütörtök, 17:17

 

Drága, szeretett leányom, a legnagyobb fájdalom, amit el kell viselniük azoknak, akik szeretnek Engem, a lélek sötétségének a fájdalma. Minél jobban egyesültök Velem és Bennem, annál jobban fogok bennetek szenvedni. Mert amikor Én a lelketekben lakozom, akkor nektek emiatt még többet kell szenvednetek.

Amikor egy lélek teljes egyesülésben a Részemmé válik, és amikor átadja akaratát Nekem, akkor a Jelenlétem nyilvánvalóbbá válik ebben a személyben. Ő magára fogja vonni mások haragját, érezni fogja szomorúságomat, mert tanúja lesz a tiszteletlenségnek, az igazságtalanságnak és a gonoszságnak, melyeket a világban lévő bűn idéz elő. Érzékei élesebbé válnak, a lelki dolgok megértése – mely a Velem való szenvedés eredményeképpen születik – sok dolgot fel fog tárni, melyek egy mélyebb megértést fognak felkelteni benne a Sátán és az Isten közötti csatáról.

Meg fogja érteni, hogy mi az, ami beborította a lelkét, a testét és az érzékeit, de ez nem azt jelenti, hogy könnyebb lesz mindezt elfogadnia. Az emberi értelem nem képes megérteni mindazt, ami Velem kapcsolatos, illetve mindazt, ami Tőlem jön. De ha meg fog bízni Bennem, és elfogadja, hogy minden jó Tőlem származik, akkor lehetővé teszi Számomra, hogy növekedjem benne, ami mindenki javát szolgálja.

Én nagy dolgokat tudok elérni, ha megengeditek, hogy a lelketekben lakozzam. Oly sok embernek lehetne megadni az Irgalom Ajándékát, ha megengednétek Szeretetemnek, hogy ezen az úton terjedjen. Az áldozati lélek az, aki által be tudok avatkozni mások lelkének a megmentésébe.  Fogadjátok el azt a tényt, hogy amikor a Szenvedés Ajándékát adományozom, akkor az egyben nagy jutalmat is hoz az emberiségnek. Irgalmasságom az Én Ajándékom számotokra. Fogadjátok szívélyesen a különböző módokat, ahogyan dolgozom, mert a szenvedés, amely a Velem való egységből fakad, rövid életű lesz.

Fogadjatok el olyannak, amilyen Vagyok, és ne olyannak, ahogyan elgondoljátok, hogy lennem kellene.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-emberi-ertelem-nem-kepes-megerteni-mindazt-ami-tolem-szarmazik

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat