Szűz Mária: Bármi is történik a világban gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van.

Igazság Könyve:

Szűz Mária: Bármi is történik a világban gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van

  1. július 4., szerda, 12:50

 

Gyermekem, azok, akik tanúi voltak csodáimnak és jelenéseimnek a Földön, tudni fogják, hogy hamarosan megvalósulnak a megjövendölt titkok és próféciák.

Gyerekek, Én egy bizonyos ideig ismertté tettem magam a világban, hogy segítsek felkészülni nektek Fiam dicsőséges visszatérésére.

Fiam mindnyájatokat felkészít a látnokok és a próféták által úgy, hogy méltók lehessetek az Ő Ajándékának, vagyis az Örök Élet ajándékának elfogadására.

Sohasem szabad félnetek, ha hisztek Fiamban, mert Ő az Élet Kenyere, és nektek egy csodálatos, szép jövőtök lesz.

Bármi is történik a világban, gyermekek, tudnotok kell, hogy az a Legmagasságosabb Isten parancsára van.

A kígyónak kevés hatalma van Atyámmal szemben.

A sátán hatalma egyedül csak azok által erősödik, akik a bűnök és a kísértések prédái lesznek, amelyet ő tesz az útjukba.

Az emberből fogoly lesz, ha vétkezik, mert az ereje meggyengül ahhoz, hogy ellenálljon az Atyám ellen elkövetett bűnöknek és bűntetteknek.

Aztán, amikor továbbra is vétkezik, elborítja a sötétség, amely olyan sűrű, hogy nem tud már tőle megszabadulni, független attól, hogy milyen erősen próbálkozik.

Gyerekek, ti most arra vagytok kötelezve, hogy a Fiam iránti szereteteken túl, segítsetek ezeknek a szegény lelkeknek.

Egyedül csak ti segíthettek rajtuk és menthetitek meg őket, mert sokan nem lesznek képesek arra, hogy saját magukon segítsenek.

Ti vagytok a katonák Fiam számára, akikre szüksége van ebben az időben. Ezért, az Iránta lévő szeretetetek által Ő kegyelmeket fog adni az eltévelyedett lelkeknek, ha ti a segítségét kéritek imáitokban.

Íme, a Keresztes Imahadjárat imája a bűnösök megmentésére:

A Keresztes Imahadjárat 64. imája: Mentsd meg testvéreimet

„Ó, drága Üdvözítőm, Jézus Krisztus, fogadd el imám ajándékát és áldozataimat, hogy segítsen kimenteni testvéreimet a sötétség börtönéből, amelyben vannak. Engedd meg nekem, hogy segítsek megmenteni a lelküket. Hozzád könyörgök, bocsásd meg bűneiket, és kérlek, hogy áraszd el Szentlelkeddel a lelküket, hogy a Karjaidba fussanak – mivel oly kétségbeejtően szükségük van menedékre -, még mielőtt örökre elvesznének. Ezekért a lelkekért felajánlom Neked önfelajánlásom ajándékát, alázatos szolgaságban, és hálaadásként. Ámen.”

Gyermekek, váljatok eggyé Fiammal.

Szeretetetek, áldozataitok nagy vigasztalást hoznak Neki, és imáitok segíteni fognak, hogy Új földi Paradicsoma biztonságába vigye az egész emberiséget.

Csak ezután tud a Legmagasságosabb Isten Szent Családja újraegyesülni, és békében élni, örökkön-örökké.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja”

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-barmi-tortenik-vilagban-gyermekek-tudnotok-kell-hogy-az-legmagassagosabb-isten-parancsara

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

18 Ezért tehát akin akar, megkönyörül, akit pedig akar, megkeményít.

19 Azt mondod erre nekem: “Akkor miért hibáztat mégis? Hiszen ki állhat ellene akaratának?”

20 Ugyan ki vagy te, ember, hogy perbe szállsz az Istennel? Mondhatja-e alkotójának az alkotás: “Miért formáltál engem ilyenre?”

21 Nincs-e hatalma a fazekasnak az agyagon, hogy ugyanabból az agyagból az egyik edényt díszessé, a másikat pedig közönségessé formálja?

22 Az Isten pedig nem haragját akarta-e megmutatni és hatalmát megláttatni, és nem ezért hordozta-e türelemmel a harag eszközeit, amelyek pusztulásra készültek?

23 Vajon nem azért is, hogy megláttassa dicsőségének gazdagságát az irgalom eszközein, amelyeket dicsőségre készített,

24 amilyenekké minket is elhívott, nemcsak a zsidók, hanem a pogányok közül is?

25 Hóseás szerint is ezt mondja: “Azt a népet, amely nem az én népem, hívom az én népemnek, és azt, amelyet nem szeretek, szeretett népemnek,

26 és úgy lesz, hogy azon a helyen, ahol megmondtam nekik: Nem az én népem vagytok ti, ott fogják őket az élő Isten fiainak nevezni.”

27 Ézsaiás pedig ezt hirdeti Izráelről: “Ha Izráel fiainak száma annyi volna, mint a tenger fövenye, akkor is csak a maradék üdvözül,

28 mert az Úr teljes mértékben és gyorsan váltja valóra szavát a földön.”

29 És előre megmondta Ézsaiás: “Ha a Seregek Ura nem hagyott volna magot nekünk, olyanná lettünk volna, mint Sodoma, és hasonlóvá lettünk volna Gomorához.”

Krisztus a megütközés köve Izráel számára

30 Mit mondjunk tehát? Azt, hogy a pogányok, akik nem törekedtek az igazságra, megragadták az igazságot, mégpedig azt az igazságot, amely hitből van;

31 Izráel viszont, amely kereste az igazság törvényét, nem jutott el a törvény szerinti igazságra.

32 Miért? Azért, mert nem hit, hanem cselekedetek útján akarták ezt elérni, beleütköztek a megütközés kövébe,

33 amint meg van írva: “Íme, a megütközés kövét, a megbotlás szikláját teszem Sionba, és aki hisz őbenne, az nem szégyenül meg.””

 

 

Amikor pedig János a börtönben hallott Krisztus cselekedeteiről, ezt üzente neki tanítványaival:

“Te vagy-e az Eljövendő, vagy mást várjunk?”

Jézus így válaszolt nekik: “Menjetek, és mondjátok el Jánosnak, amiket hallotok és láttok:

vakok látnak, és bénák járnak, leprások tisztulnak meg, és süketek hallanak, halottak támadnak fel, és szegényeknek hirdettetik az evangélium,

és boldog, aki nem botránkozik meg énbennem.”

Amikor azok elmenőben voltak, elkezdett Jézus beszélni a sokaságnak Jánosról: “Miért mentetek ki a pusztába? Szélingatta nádszálat látni?

Ugyan miért mentetek ki? Puha ruhákba öltözött embert látni? Hiszen akik puha ruhákat viselnek, a királyok palotáiban vannak.

De hát miért mentetek ki? Prófétát látni? Azt láttatok, sőt – mondom néktek -, prófétánál is nagyobbat.

10 Ő az, akiről meg van írva: Íme, én elküldöm előtted követemet, aki elkészíti előtted az utat.

11 Bizony, mondom néktek: nem támadt asszonytól születettek között nagyobb Keresztelő Jánosnál; de aki a legkisebb a mennyek országában, nagyobb nála.

12 Keresztelő János napjaitól mostanig a mennyek országa erőszakot szenved, és az erőszakosok igyekeznek hatalmukba keríteni.

13 Mert minden próféta és a törvény János idejéig prófétált.

14 És ha akarjátok, fogadjátok el, ő Illés, aki eljövendő volt.

15 Akinek van füle, hallja!””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+9%3A18-33%3B++++Matthew+11%3A2-15&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2022/07/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-07-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat