Akadályozzátok meg a gonosz emberek terveit, akiknek az a vágya, hogy csökkentsék a világ népességét a saját nyereségük érdekében.

Innovating to zero! | Bill Gate

https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I&t=260s

 


Igazság Könyve:

Üdvösség Anyja: Imádkozzatok Fiam Irgalmáért, hogy így minden szenvedést enyhíteni lehessen (&166.)

  1. szeptember 18. csütörtök, 15:30

 

Drága gyermekem, meg kell kérned mindenkit, hogy kérjék Isten Irgalmát azokra a dolgokra vonatkozólag, amelyek az emberiség megsemmisítését célozzák meg. Utalok itt a háborúkat érintő gonosz tervekre, a világméretű védőoltás bevezetésére – amelyre a 2010. november 26-i üzenetben voltatok figyelmeztetve –, a népirtásra és a Keresztények, valamint a különböző vallásokhoz tartozó emberek meggyilkolására, amit gonosz emberek követnek el.

Amikor a Sátán megfertőz egy lelket, az emberfeletti módon képes gyűlölni Isten gyermekeit. Amikor emberek csoportjai a gonosznak való teljes alárendeltségben együtt dolgoznak, gonoszságuk minden cselekedetükben megnyilvánul, halált és pusztulást hozván azokra, akik fölött ellenőrzést gyakorolnak.

Nektek mindnyájan imádkoznotok kell, hogy megakadályozzátok a gonosz emberek terveit, akiknek az a vágya, hogy csökkentsék a világ népességét a saját nyereségük érdekében. Azok, akik nem vesznek részt ebben a gonoszságban, egy láthatatlan csoport irányítása alatt fogják magukat találni. Egyenként szólítalak benneteket, és hívlak mindnyájatokat, hogy imádkozzatok Fiamhoz, Jézus Krisztushoz, hogy segítsen enyhíteni ezeket a tragédiákat és gonoszságokat. Néhányat e rémtettek közül még lehet enyhíteni, de nem mindegyiket. Mindazonáltal imáitok enyhíteni fogják ezeknek a szörnyű tetteknek a hatásait, amelyeket a gonosz követői hajtanak végre. Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját, hogy segítsen mérsékelni az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságokat.

A Keresztes Imahadjárat 166. Imája: Hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok

Legdrágább Üdvösség Anyja, kérlek, tárd szeretett Fiad, Jézus Krisztus elé azon kérésünket, hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok.

Kérjük, hogy nagy Irgalma által hárítsa el a népirtás veszélyét, az üldöztetést, és az Isten gyermekeit fenyegető rémtettek minden formáját.

Könyörögve kérünk, Üdvösségnek drága Anyja, halld meg kiáltásunkat, amelyet a szeretetért, az egységért és a békéért intézünk Hozzád szomorú világunkból.

Kérjük, hogy Jézus Krisztus, az Emberfia, védjen meg mindnyájunkat a nagy fájdalom és szenvedés ezen idejében a Földön. Ámen.

Gyermekeim, amikor majd a megjövendölt próféciák bekövetkeznek, fontos kérnetek Fiam Irgalmát, hogy a szenvedések enyhüljenek, az emberiség ellen elkövetett gonosz tettek pedig mérséklődjenek.

Menjetek békével és szeretettel, hogy szolgálni tudjátok az Urat.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-imadkozzatok-fiam-irgalmaert-hogy-igy-minden-szenvedest-enyhiteni-lehessen-166

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/17

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-09-17

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat