It seems you're using an unsafe, out-of-date browser. CLOSE(X)

0002. Kurtarıcımız İsa Mesih’ten Alınan İlk Mesaj

2. Kurtarıcımız İsa Mesih’ten Alınan İlk Mesaj

Alınan Salı 9 Kasım 2010 03:00

GERÇEKİn KİTABI – Mesaj 2 Gerçeğin Kitabı – İsa Mary İlahi Mercy için – MDM Son Peygamber – MDM Mesajları Arşivleri İsa Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlanmak için Avrupalı bir kadına verilen mesajlar

Hani dünyaya adaletin beni reddedenlerin eline düşeceğini söylemenin zamanı yaklaştı. Merhametim çarmıhtaki acılarımın gerçeğini takip edenlere sınır tanımaz. Her gün karşılaştıkları günahları reddeden takipçilerimin neşesine. Öğretilerime sırtını dönenler, çarmıhta günahları yüzünden öldüğümde verdiğim sözlere karşı körler. Derin bir acı içindeyim ve dünyevi hayatımdan vazgeçtiğim sevgili günahkarlarımdan acı çektiğim terk edilmeyle ıssız hissediyorum.

Dünya şu anda karanlıkta. Onlar, benim takipçilerim, sadece Tanrı’ya sırtlarını dönmekle kalmamış, aynı zamanda onları ebedi lanetlemlerden kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapan Bana sırtlarını dönen günahkarların dünyasına şahit olduklarında benimle büyük acılar çekiyorlar.

İkinci kez reddedildiğim için hayal kırıklığı ve kederden dolayı umutsuzluğa kapılıyorum ve ağlıyorum. Takipçilerimi dünyanın bu kederli zamanında bir araya toplanmaya çağırıyorum. Dua etmek için kayıtsızlıklarını bir kenara bırakıp Ruhları Kötü Olan tarafından çalınanlara yardım etmek için bana katılmalılar.

Günahkarların tövbe etmesi için hala zaman var. Kolay bir yolu yok. Kalpten olmalı. İnananlar, herkese olan sevgimi ilan etmek için sesinizi yükseltmekten çekinmezler. Hıristiyanlar, Müslümanlar, Hindular, Yahudiler ve insanlığın yanılmaz zihin tarafından çıkarılan tüm bu inançlar için – Ben hepinize çağırıyorum, son bir kez, Tanrı’nın gerçek sözüne gözlerinizi açmak için. Sana peygamberler aracılığıyla kelimegönderen Tanrı. Gerçek, hiçbir insanın kendi yorumuna göre değiştirebileceği, değiştiramayacağı ya da çarpıtamayacağı kutsal ayetlerin kutsal kelimesinde yazıldı ve belgelendi. Tek bir Tanrı var. Silahlarınızı indirin, gözlerinizi açın ve beni Ebedi Yaşam’a kadar takip edin.

Hepinizi o kadar çok seviyorum ki senin için hayatımdan vazgeçtim. Bunu unuttun mu? İlahi Merhametim sayesinde hepinizden bana son bir kez dönmenizi rica ediyorum. Merhametim sayesinde dünyaya geri dönüp kalplerinize bakmanız ve gerçeği aramanız için yardım ediyorum. Deceiver sizi yok izin verme. Gerçeği ara. Aşk – saf aşk – Babamın Krallığı’na giden yoldur.

Lütfen, lütfen İlahi Merhametimi hatırlayın. Her birinizi seviyorum. Şimdi bağışlanmak için dua et. Ellerini kaldır ve babamın krallığına kadar sana rehberlik etmeme izin ver. Önsöylendik gibi dünyaya dönüyorum. O zaman o kadar hızlı çiziyor ki pek çoğu hazır lanmayacak. O kadar çok şok olacak ve bunun olduğuna inanmayacakhabersiz alınır. Peygamberlerimin insanlığı bu büyük olaya hazırlamasına yardım etmek için fazla zaman yok.

Ey iman edenler, hepinizi uyarıma uymanız için çağırıyorum. Gerçeği yay. İnsanları merhametimi istemeye teşvik et. Son nefesine kadar tövbe eden her bir ruhu kurtarmaya çalışacağım. Onların özgür iradelerine müdahale edemem ve etmeyecekim. Dinlemenizi ve sözümü dinlemenizi istiyorum. Hepinizi seviyorum. Neredeyse üzerimizde olan Bitiş Zamanları’ndan önce din değiştirmeniz için dua etmenizi istiyorum. Takipçilerimi korkutmak istemem ama ruhları kurtarmak için hepinize besliyorum. Herkese akıllarını dünyevi arayışlardan kurtarmanın aciliyetini hatırlatmalısın. Bunun yerine basit tevazu, ego ve putperestlik yoksun erdemleri aramak. Sıradan insanlar Benim İkinci Gelişim hakkındaki gerçeği yaymaya öncülük etmek zorunda lar.

Ateizm ve bugünün hüzünlü ve nankör dünyasında Satanik ibadet dalgalanma tarafından yayılan hızla gelişen ruhsal karanlık nedeniyle, bu görevi üstlenmek zorunda kalacak basit ruhlar, gerçek inananlar vardır.

Dünya kutsal kitapta önbelirtildiği gibi Büyük Sıkıntıya doğru iletin. Günahları için kefaret aramaya hazır olup olmadıkları insanlığın kendi özgür iradesine bağlı olacak. Asla korkmamalı. Aşkım her zaman merhametlidir.

Kurtarıcınız İsa Mesih

Deccal'i önlemek için tüm insanlığın iyiliği için birlikte çalışmalıyız çocuklar (16/02/2012)