It seems you're using an unsafe, out-of-date browser. CLOSE(X)

0036. Medya ve Diğer Sansürler gelecek

36. Medya ve Diğer Sansürler gelecek

GERÇEKİn KİTABI – Mesaj 36 Gerçeğin Kitabı – İsa Mary İlahi Mercy için – MDM Son Peygamber – MDM Mesajları Arşivleri İsa Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlanmak için Avrupalı bir kadına verilen mesajlar
Alınan Cumartesi 1 Ocak 2011 02:00

Sevgili kızım, sevgili çocuklarımın hayatlarını nasıl adapte edecekleri hakkında benden daha çok şey öğreneceği bir yıl daha geldi.

 

Kutsal Kalbim’e yakın tuttuğum güzel çocuklarım, şimdi beni dinlemelisiniz. Beni ve yeni Cennet’in gerçeğini tanıdığında seni asla terk etmem – günahların için çarmıha gerilmeden önce sana verdiğim söz. Zaman yaklaşıyor sevgili çocuklarım. Asla korkma. Eğer beni seviyorsan ve bana inanıyorsan korkacak ne var ki? Çünkü aşk korku değildir. Aşk neşe, mutluluktur ve Cennetteki Ebedi yaşama inanan herkes için korkacak bir şey yoktur. Hepinizi seviyorum.

İsa’nın İkinci Gelişi’nde Tanrı’nın rolü

Varlığımı kabul etme Kadehi’ni üstlenmek için sorumlu olan sevgili annem, insanlık için yeni bir başlangıcımüjdelemek için gebe kalma anında, Aynı zamanda İkinci Gelişimin de müjdesini verecek.

Bana merhamet için yönelenleri affedeceğim. Ebedi Baba tarafından dünyaya kurtuluş ve kurtuluş getirmek için gönderilen annem bu ikinci kez yanımda olacak. Sevgili Annem, Işığın Meleği, şimdi merhametimi teslim etmek ve dünya üzerindeki Ikinci Gelişimi müjdelemek için zafer kazanacak.

Benim sadık Annem, Immaculate Conception, Mediatrix benim İkinci Coming için dünya hazırlamak yardımcı olacaktır gibi. Yüzyıllardır insanlığı hazırlıyor ama şimdi, son 100 yıldır, ben ve Ebedi Babam’a olan durgun sevginizi tutuşturmak için kalplerinize sevgi aşılamaya çalışıyor.

Bir zamanlar annem, ilahi tezahür yoluyla yeryüzünde ki ilgiyi emredecekti. Ne yazık ki Fatima ve Garabandal’dan beri kutsal hizmetkarlarımdan birkaçı onun ilahi hayaletlerini ciddiye alıyorlar. Ne de onun vizyonerleri, seçilmiş birkaç, ciddiye alınır. Bu kez, 2011 yılı başlarken, dünyada pek çok değişiklik gerçekleşmek üzere. Çünkü dünya, çocuklarım, bir zamanlar bildiğiniz gibi değişmek üzere.

Fatima’nın Gelecekle Bağlantısının Sırrı

Birçoğunuz masum ve güvenilir ruhlar ortaya çıkmak üzere olan kötülüğü kavrayamaz. Çocuklarım ve bu mesajları ilk defa okuyanları da dahil ediyorum.

Siz ve kardeşleriniz, fatima’nın son sırrında öngördüğü ve yakında aşağıdakileri bulacağınız bir dünyaya yönlendiriliyorsunuz.

1. Paranızı değersiz olacak ve ticaret için tek yol altın veya gümüş olacaktır.

2. Gruplar halinde dua etmek ve zulüm den önce ayağa kalkmak için yeterince cesur, kutsal bir hizmetkar bulmak gerekir

3. Kiliseleriniz parasal olarak satılacak, çünkü dua için barınaklar bulmak gerekir Kazanç.

4. Kutsal kitap tutun, daha önce hiç okumamış olabilirsiniz, ancak kopyalardan emin olun gelecekte satın almak imkansız olacak

5. İnsanlığın kurtuluşu için dua etmek için dua grupları ayarlayın. Üç yıl içinde sen bunun neden önemli olduğunu anlayacaktır.

Medya Sansürü

Medyaya şunu söylemem gerekiyor. Dünyaya iletişimciler olarak kibir bugün ekran kelime artık duyulmadığında umutsuzluğa dönecektir. İnsanoğlu hakikatten döndüğünde sen de duanın önemini yakında anlayacaksın. Bugünkü sözünüz hala önemli bağımsız gerçeği temsil edebilir. Ama bu hediye şimdi senden alınacak. Bunun yerine gerçek, Büyük Sıkıntı sırasında tanık olacağınız diktatörlük aracılığıyla artık insanlıktan gizlenecek.

O zaman senin sözün benim sözüm gibi inkar edilecek.

İletişimin ‘Gizli Kanalı’

Kimse seni dinlemeyecek çünkü insanlığa herhangi bir etki yaratacak tek kelime teknoloji yoluyla dünyaya teslim edilen Gizli Kanal olacak. Kendini ıssız bir yerde bulacaksın ve sonunda inanamayan bir dünyayla iletişim kurmaya çalışacaksın tıpkı benim gibi sözün duyulmadığı bir zamanda.

Diktatörlere Dikkat Edin

Allah’a hangi yolu takip ederseniz edin, şimdi beni dinleyin. Senin sözüne diktatörlük dayatanlar, şeytandan oldukları için savaş. Yalan söylemek için ne kadar öderlerse ödesinler bile onlara asla aldanmayın. Tövbe etmedikçe ebedi lanetle yüzleşecekler. Ama zaman onların tarafında değil. Tanık olduğunuz haksızlıkları bildirme özgürlüğü için savaş. Bana inanırsan inan, çünkü bu kehanetin ortaya çıktığını gördüğünde öğretilerimin gerçeğini anlayacaksın.

Vahiy Kitabı

Bugün ekonomik çöküş nedeniyle hırpalanmış ve çürümüş gibi görünebilecek bir dünyada her şeyin yoluna devam edeceğine inanmak kolaydır. Evet, geçmişte çocuklarım doğal bir varsayım olurdu ama artık öyle değil. Her ülkede dünya çapında örgütlerin çekirdek grubu tarafından geliştirilen Arsa, Satanik kökenli kalça katıldı şimdi bahar ayarı için hazırız. İçimizde bana inanmayanlar, nihayet Babamın Kitabı’nda ve Vahiy Kitabı’nda yer alan kehanetleri anlayacaklardır. Çocuklarımdan korkmayın. Bana dön ve benimle kendi kelimelerinle özel olarak konuş.

Bu mesajı okuyanlar dikkatlice düşünsünler. İçerikten şüphe ediyorsanız etrafınıza bakın ve işaretleri dikkate almaya cesaret edip etmeye cizdiğinize karar verin. Ebedi Babam’Dan bir hediye olarak size verilen özgür irade özgürlüğünüzün artık kurcalandığını fark ediyor musunuz? Ben ve Ebedi Babam bu ilahi hediyeye asla karışmaz. Ama insan, İblis’i ve cehennemin ateşini kabul etmeye karar verirse öyle olsun.

Tanrım, Ebedi Babam bunu engelleyemez. Yine de Şeytan bu özgür irade armağanını sizden almaya çalışacaktır. Özgür iradenin senden, üzerinde hiçbir kontrole sahip olmadığınız güçlü güçler aracılığıyla ele geçirildiğini fark ettiğinizde, bunun arkasında Kötü Olan’ın olduğunu anlabileceksiniz.

Şeytan asla kazanamayacak.

Lütfen, lütfen tetikte olun değerli çocuklarım. Pes etme. Eğer yeterince dua edip ayağa kalkabilirseniz ruhları kurtarabilirsiniz. Şeytan ve ordusu asla kazanamayacak. Yapamazlar. İmkansız. Bu korkunç çatışmayı sona erdirecek gücü sadece Tanrı’dır.

Ben, Kurtarıcınız ve atanmış Yargıcınız sizi şimdi ayağa kalkmaya, cesur olmaya ve korkuya maruz kaldığınız halde kalplerinizde doğru olan için savaşmaya çağırıyorum. Korku sana Şeytan tarafından verilir. Korku asla kalplerinize ben ya da Ebedi Babam tarafından konmaz.

Gardını indir ve kalbini aşka aç, korkuya değil. Aşk Tanrı’dan gelir. Kalbini açmadığın sürece aşkın hissedeceğini söylemiştim. Sevgi ve Tanrı, Ebedi Baba, Bu dünyanın yaratıcısı el ele gider. Ayrılamazlar. Onlar işte şeytan iş başındadır.

Şimdi gidin çocuklarım ve kararlarınızı yapın. Love’ın seni sarmasını ister misin? My Sacred Heart veya Fear aracılığıyla? Bu senin kararın.

İlahi Öğretmen, Kurtarıcı ve Merhamet Sadece Yargıç, İsa Mesih

Deccal'i önlemek için tüm insanlığın iyiliği için birlikte çalışmalıyız çocuklar (16/02/2012)