Büyük bir zenginlik, farklı inançlar arasındaki birlik göreceksiniz.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Deccal’in gelişine giden günler büyük kutlama günleri olacaktır

27 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, dünyayı Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi için hazırlamaya yönelik planlar tamamlanırken, Tanrı’nın Işığının üzerinize inmesine izin verin. Artık her şey Tanrı’nın Kutsal İradesine göre olacak ve Tanrı’nın çocukları için yapılan savaş yoğunlaşacağından duayı en büyük zırhınız olarak kullanmanızı istiyorum.

Önceki savaşların aksine, ruhlar için yapılan savaş çok kafa karıştırıcı olacak çünkü düşman dost olarak algılanacak, gerçek Mesih Kilisesi ise düşman olarak ilan edilecek.

Gerçek bir Hıristiyan askeri olmak istiyorsanız ne kadar güçlü olmanız gerekecek. Sizden katılmanız istenecek küfürleri herkesin önünde ve Oğlumun sunakları önünde söylemeniz yönündeki baskılara asla boyun eğmemelisiniz. Oğlumun Tapınaklarında güçlü konumlara yükseltilmiş ve onların önünde saygıyla eğilmenizi isteyen, ancak Haç işaretinin olmadığı yerlerde adamları gördüğünüzde, o zaman koşun, çünkü hataya sürükleneceksiniz. Deccal’in Oğlumun Kilisesine girme zamanının geldiğini, çadırların ayarlandığını ve birçok durumda ahşap versiyonların değiştirildiğini bileceksiniz.

Çocuklar, lütfen unutmayın ki birçoğunuz Gerçeğe sırtınızı dönecek, çünkü Gerçeği kabul etmenin neredeyse imkansız olduğunu göreceksiniz. Deccal’in gelişine yaklaşan günler, birçok kilisede, tüm Hıristiyanlarda ve diğer mezheplerde büyük kutlamaların yapılacağı günler olacaktır.

Tüm kurallar değiştirilmiş olacak; Liturgy yeniden yaratıldı; Kutsal Ayinler tahrif edildi; ta ki sonunda Ayin artık Kutsal Doktrin’e göre kutlanıncaya kadar.

O zamana kadar ve Deccal’in gururla tahtına oturduğu gün, Oğlumun Varlığı artık olmayacak. O zaman, o günden itibaren, Oğlumu sevenlerin olması gerektiği gibi O’na sadık kalması zorlaşacak çünkü her türlü iğrençlik önünüze sunulacak. Yeterince dikkat dağıtıcı şeyler etrafınızı sardığında ve yeni hiyerarşiyi sorgulamak suç haline geldiğinde, arkadaşlarınızı ve ailenizi kaybetme korkusuyla vazgeçip tek dünya dinini kabul etme eğiliminde olacaksınız.

Tanrı’nın Ordusu – Geriye Kalan – büyüyecek ve yayılacak ve Haçlı Seferi Duaları herkese büyük güç sağlayacak. Oğlum müdahale edecek ve sizi önünüzdeki zorluklara taşıyacak ve siz, size cesaret ve azim verecek olanın O’nun Gücü olacağını bileceksiniz. Çünkü aranızda yalnızca güçlü olanlar Tanrı’nın Kutsal Sözü’ne sadık kalacaktır, ancak Kalan Ordu, canavarın ordusunun sadece küçük bir kısmı kadar olsa bile, Tanrı onu bir aslanın gücüyle dolduracaktır . Zayıfları güçlendirecek ve onlara büyük lütuflarda bulunacaktır. Deccal’e adananların gücünü zayıflatacaktır. Bütün bu olaylar korkutucu görünecek ama gerçekte bu olaylar birçok kişiye dünyada birlik ve barışın yeni bir dönemi olarak görünecek. İnsanlar yeni dünya kilisesini alkışlayacak ve şöyle diyecekler: “Tanrı ne kadar büyük bir mucize yarattı.” Böyle bir birliği sağlayan hem kilisenin içinden hem de dışından adamlara karşı büyük bir hayranlık duyacaklar. Bu adamlara büyük övgüler ve onurlar yağdırılacak ve daha sonra her halka açık toplantıda yüksek sesle ilahilerle ve özel bir tanınma işaretiyle karşılanacaklar .

Kafirlerin büyük övgülerle ödüllendirileceği sevinçler, kutlamalar ve onur törenleri olacak. Büyük bir zenginlik, farklı inançlar arasındaki birlik ve onurlu insanlara, biri hariç, yaşayan azizler gibi davranıldığını göreceksiniz. Bahsettiğim kişi deccaldir ve onun İsa Mesih olduğuna inanacaklar.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/27/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/27/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042824.cfm