Ferisiler gözlerini kapattılar, başka tarafa baktılar ve Benim aklını kaybetmiş

Gerçeği Kitap:

Krallığımın Gizemlerinin çoğu insanoğlu tarafından bilinmiyor

27 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, tüm dünyayı kurtarma ve her birinizi Kalbimin Sığınağına alma Planım tamamlandı ve tüm parçalar doğru şekilde yerleştirildi, böylece Vaadim’in mükemmelliği meyvesini verdi. 

Benim İlahi Vasfımla ilişkili, insanın ruhsal konularda ne kadar bilgili olursa olsun asla gerçekten anlayamadığı birçok Gizem vardır. Krallığımın Gizemlerinin çoğu insanoğlu tarafından bilinmiyor ve Babam insanlığa yalnızca kendi arzuladığı şeyi açıkladı. İnsana bilgi ve Hakikat verildi, böylece Tanrı’ya saygı duyabilir ve O’na elinden geldiğince hizmet edebilirdi. İnsana, hataya düşmemesini sağlamak için On Emir’e nasıl uyması gerektiği peygamberler tarafından bildirilmiştir. Daha sonra dünyaya olan Sevgisini kanıtlamak için insan oldu ve Benim aracılığımla, O’nun biricik Oğlu İsa Mesih, insana tam olarak neyin iyi olduğunu ve neyin kötü olduğunu gösterdi. Her ne kadar Babamın arzuladığı şeyin çok küçük bir kısmı da olsa, insanın ihtiyaçları için Gerçeği ortaya çıkardım. Fakat insan o kadar kibirli, kibirli ve hırslıydı ki, kendisine yakışmadığı için Hakikati bilmek istemiyordu. 

Ferisiler gözlerini kapattılar, başka tarafa baktılar ve Benim aklını kaybetmiş ve bilmecelerle konuşan bir adam olduğumu ilan ettiler. Öğretilerim sadece Babamın Kitabında yer alan Sözleri, Dersleri ve Emirleri yinelese de, onların Gerçeği duyma kapasiteleri yoktu. Dar yol boyunca, Tanrı’ya hizmet etmenin kendi versiyonlarını takip ederek, ne sağa ne de sola bakmadan yürüdüler. Bunu dindar bir görünümle, zayıflardan, fakirlerden ve eğitimsizlerden uzak durarak ve Allah’a hamd ederek yaptılar. O zaman Beni sürgüne gönderdiler ve bugünkü meslektaşları da, önümüzdeki yıllarda kendi insan yapımı doktrinlerini sürdürerek bunu bir kez daha yapacaklar. 

Şimdi görüyorsunuz ki, insan bildiğini iddia ettiği her şeye rağmen, o aslında Rab’bin Yolu hakkında çok az şey biliyor. Kendisine verilenler kabul edilir, ancak yalnızca Hakk’ın kendisine uygun olan kısımları. Mesela ben her zaman Tanrı’nın çocuklarına birbirlerini sevmelerini söyledim ama onlar bunu başaramıyorlar. Kaçınız önümde secdeye kapanıyor, şükranla bana hamd ediyor, sonra da kardeşlerinize iftira atıyor? Bazılarınız sevgi ve bağışlama göstermek yerine, Bana ne kadar kötü insanlar olduklarını söyleyecek kadar ileri gidiyor. 

İnsan her zaman zayıf olacaktır çünkü insanın mükemmel olması mümkün değildir. Ama neden bir yandan Öğretilerimi kabul edip sonra diğer yandan inkar edesiniz ki? Benim adımla birbirinizi kınamanın cazibesine asla boyun eğmeyin, çünkü bunu yapmaya yetkiniz yok. Başka bir insanı kirletirken veya küçümserken aynı zamanda asla kendinizi Benim önümde yüceltmeyin. Bu Bana hakarettir. Gerçeği kabul etmek için, kötü niyetten, gururdan, kendini beğenmişlikten ve bencillikten uzak olmalısınız. Kibir pelerinini bir kenara atmalısın, çünkü bu şeytanın bir özelliğidir ve ben bunu iğrenç buluyorum.

Lütfen Öğretilerimi hatırlayın ve yaşamlarınızı size söylediklerime göre yaşayın. Kalplerinizin sıkıntılı, acı veya nefretle dolu olduğunu fark ettiğinizde, her zaman Benim yardımımı aramalısınız. Çünkü bunu yapmazsanız o zaman bu umutsuzluk ve nefret duygusu sizi yiyip bitirecektir. Her zaman günaha yenik düşeceğiniz gerçeğini kabul etmelisiniz, ancak aynı zamanda ruhunuzda herhangi bir huzur veya sükunet hissetmeden önce gerçek pişmanlık göstermeniz gerektiğini de bilmelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/27/many-of-the-mysteries-of-my-kingdom-are-unknown-to-man/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/27/many-of-the-mysteries-of-my-kingdom-are-unknown-to-man/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042724.cfm