Tanrı’nın Sözü’nü yeniden yazmaya çalıştığınızda küfürle suçlanırsınız

Gerçeği Kitap:

Tanrı’nın Sözü’nü yeniden yazmaya çalıştığınızda küfürle suçlanırsınız

30 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Otoritemi sorguladığında Hakikati inkar etmiş olursun. Taşa dökülmüş Sözüme sizin tarafınızdan meydan okunduğunda, o zaman Gerçeği kabul etmezsiniz. Tanrı’nın Sözü’nü yeniden yazmaya çalıştığınızda küfür suçu işlemiş olursunuz.

Dünya, hiç kimsenin -hiçbir kutsal hizmetkarın, hiçbir seçilmiş ruhun, hiçbir peygamberin- Babamın Kitabında belirtilen Söz’e ekleme yapamayacağı ya da ondan çıkarım yapamayacağı konusunda uyarılmıştı. Ancak Dünyadaki Kilisem’in seçilmiş liderleri olduklarını iddia edenler Gerçeği kurcaladığında tam da bu gerçekleşecektir. O gün çok yakındır. İşte o, hakkında uyarıldığın gündür.

Çünkü Söz’ü tahrif etmeye cüret eden kişi, kendisinin Tanrı’nın üstünde olduğunu söylüyor demektir. Eylemleri ve eylemleriyle Tanrı’nın üstünde olduğunu iddia eden kişi asla Benim temsilcilerim olamaz.

İnsanın inancı çok zayıf olduğundan ve Yeni Ahit hakkında çok az bilgi mevcut olduğundan, birçok kişi sapkınlığı Hakikat olarak kabul edecek şekilde kandırılacaktır. Bu onların çöküşü olacak.

Benim müdahalem, Bana sadık kalanları aydınlatmak için Kutsal Ruh’un sağanağı aracılığıyla olacaktır. Şimdi o test şu olacak. Eğer Varlığıma, Görevime, Çarmıha Gerilmeme, Ölümden Dirilişime ve Kurtuluş Vaadim’e gerçekten inanıyorsanız, o zaman Kutsal Kitap’ta size verilen Sözüme asla karşı çıkmayacaksınız. Eğer İncillerimin, Tanrı’nın Emirlerinin ve benim tarafımdan size öğretilen her şeyin modern topluma uyum sağlaması için yeni bir yorumunu kutsayacağıma bir dakika bile inanıyorsanız, o zaman çok yanılıyorsunuz.

Dünyadaki Kiliseme liderlik ettiğini iddia eden liderin size bazı günahların artık önemli olmadığını söylediği gün, sonun başlangıcının günüdür. Çünkü bu, dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Bu, Kilisemin karanlık çağına gireceği gün olacak. O gün, Beni inkar etme, Gerçeği inkar etme ayartmasına asla kapılmamalısın. Yalanlar asla Gerçeğin yerini tutamaz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/30/when-you-try-to-re-write-the-word-of-god-you-are-guilty-of-blasphemy/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/30/when-you-try-to-re-write-the-word-of-god-you-are-guilty-of-blasphemy/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/123023.cfm