İkinci Gelişim için bir tarih belirlendiğini size bildirmemi emretti, ancak bu tarihi yalnızca Tanrı, Ebedi Baba biliyor.

Gerçeği Kitap:

Tekrar geleceğime dair vaadim bu neslin ömrü boyunca yerine getirilecektir.

1 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Tekrar gelme sözüm bu neslin ömründe yerine gelecektir. Şu anda dünyadaki pek çok insan, Kutsal Kitap’ta yer alan, Rabbin Büyük Günü ile ilgili kehanetlerden habersizdir. Bu zamana hazırlanmak için, Babam Bana, İkinci Gelişim için bir tarih belirlendiğini size bildirmemi emretti, ancak bu tarihi yalnızca Tanrı, Ebedi Baba biliyor. Benim, yani O’nun biricik Oğlunun bile bu tarih hakkında hiçbir bilgisi yok; sadece yakında olacağı konusunda.

Büyük yenilenmeden önce birçok olayın ilk olarak gerçekleşmesi gerekecek, ancak bunların hepsinin hızlı ve hızlı bir şekilde art arda gerçekleşeceğini bilin . Büyük Gün’den korkanlar bunun yerine Bana güvenmeli ve ruh arayışımda Bana karşı çıkmak için ellerinden geleni yapacak olanların ruhları için dua etmelidir. Planım aranızdaki en inatçıları bile Krallığıma getirmek, çünkü bu dünya içindir. Krallığım gelecek, çünkü bu Tanrı’nın Planıdır ve Tanrı’nın İlahi İradesine göre Son Antlaşma’yı tamamlayacaktır.

Şimdi Merhametime ihtiyaç duyanların ruhları için yüreklerinizde cömertlikle dua edin, ben de onları Kıymetli Kanımla kaplayacağım. Başlangıçta olan her şey sonunda gerçekleşecek ve o zaman sonu olmayan bir dünya var olacak . Her şey Babamla başlar ve biter.

Hiçbir şey İkinci Gelişimi engelleyemez. Bana karşı gelen ya da ruhları Benden uzaklaştırmaya çalışan hiç kimsenin Bana karşı gelmesine izin verilmeyecek, çünkü geldiğimde tüm düşmanlarım atılacak. Zayıfları, korku doluları, pişmanlık duyanları, sapkınları, dinsizleri, yalancıları, hırsızları, katilleri, tüm günahkarları kurtaracağım. Hiçbiriniz benim rahmetimden muaf değilsiniz. Hepinizi seviyorum. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/01/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/01/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050124.cfm