Kısa süre içinde Oğlumun Kilisesinin Dünya üzerindeki en yüksek kademelerine atanacaklar Tanrı’dan olmayacaklar

TR:

Oğlancılığa karşı Tanrı’nın kanunu. Tanrı’nın laneti

https://bcp–video-org.translate.goog/god-s-law/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

God’s law versus sodomy. God’s anathema

https://bcp-video.org/god-s-law/

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Hakikat çarpıtılacak ve Tanrı Sözü arka arkaya sunulacak

1 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, lütfen Tanrı’nın tüm çocuklarını gelecek denemeler sırasında sebat etmeye teşvik edin. Bütün Hıristiyan yaşamlarını sürdürebilmek için rehberlik arayacakları kişilerin önlerinde sergileyeceği kötü dinden dönmeye tanık olmak zorunda kalacak olan tüm Hıristiyanlar pek çok zorlukla karşılaşacak.

Kısa süre içinde Oğlumun Kilisesinin Dünya üzerindeki en yüksek kademelerine atanacaklar Tanrı’dan olmayacaklar. Oğluma hizmet etmeyecekler ve Kilise içindeki birçok doktrin ve yasayı değiştirecekler. Pek çok yeni kitabın, özel yayının ve mektubun tanıtılmasıyla bu tür değişiklikleri o kadar hızlı gerçekleştirecekler ki, o zaman bu tür çalışmaların hazırlanmasının yıllar alacağını anlayacaksınız. Eğer durum böyle olmasaydı, bu kadar çok formatta bu kadar radikal değişiklikleri hayata geçirmek mümkün olmazdı. Bu, yakında tanıtılacak olan bu çarpık doktrinin büyük bir özenle oluşturulduğundan emin olabileceğinizin ilk işaretlerinden biri olacaktır.

Pek çok insan Kilise’deki bu değişiklikleri fark etmeyecek ve tanıyanlar da onları alkışlayacak çünkü bu, günahlarından dolayı hissedecekleri suçluluk duygusunu hafifletecek. Sonunda rahatlayacaklar, çünkü bu artık Tanrı’yı ​​rahatsız eden her şeyi kabul ettiklerini açıkça ilan edebilecekleri anlamına gelecektir. Çünkü eğer Kilise günahın doğal bir şey ve insan doğasının bir parçası olduğunu ilan ediyorsa, bu elbette günahın artık önemli olmadığı anlamına gelir. Daha sonra dünyadaki yoksul ve aç insanlara bakmanın önemini ilan ederek kendilerini Tanrı’nın Gözünde kutsal sayacaklar.

Oğlum herkesin önünde inkar edildiğinde ve O’nun Sözü çarpıtıldığında, halka açık büyük hayır işlerine büyük özen gösterilecektir. Bu dikkati gerçeklikten uzaklaştıracaktır.  Bu, dikkati dağıtacak ve sonunda Tanrı’nın Gerçek Sözü artık tartışılmayacaktır. Bütün dinler tek bir çatı altında toplandığında ve kafirlerin görüşlerine büyük saygı gösterildiğinde, insanlar ayağa kalkıp Hakikati ilan etmekten korkacaklardır. Eğer bunu yapmaya cesaret ederlerse, küfürle suçlanacaklar.

Kendinizi gerçek bir Hıristiyan olarak ilan edeceğiniz ve insanlara Tanrı Sözü’nü hatırlatacağınız gün hızla yaklaşıyor, o zaman sapkınlıkla suçlanacaksınız. Hakikat çarpıtılacak ve Allah’ın sözü arka arkaya sunulacaktır. Hiçbir şey düzenli olmayacak. Yakında Oğlumun Kilisesi’ne getirilecek yeni kurallarda hiçbir şeyin anlamı kalmayacak. Ne kadar sevilmiyor olursanız olun, her zaman Tanrı Sözüne sadık kalmanız önemlidir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/01/mother-of-salvation-the-truth-will-be-twisted-and-the-word-of-god-will-be-presented-back-to-front/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/01/mother-of-salvation-the-truth-will-be-twisted-and-the-word-of-god-will-be-presented-back-to-front/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010124.cfm