Petrus Makamına karşı suç işlemekle itham edilecekler ve My Holy Name’de herkesin önünde küçük düşürülecekler.

Bu İsa heykeli yakl. Polonya’da iki haftadır gözyaşları içinde.

Ez a Krisztus-szobor kb. két hete könnyezik Lengyelországban

https://www.youtube.com/watch?v=ptcccXUaw7I&t=0s

—————-

Petrus Makamına karşı suç işlemekle itham edilecekler ve My Holy Name’de herkesin önünde küçük düşürülecekler.

2 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kilise en yüksek kademelerdeki birçok kişi tarafından terk edilecek ve birçok kişi onları karanlık diyarına götürecek yeni sahte doktrinleri benimseyecek.

Bana sadık kalanlara ve iğrençliği reddedenlere, Roma’nın ilk koltuğunda oturan Havari Petrus rehberlik edecek. Önceden söylendiği gibi, Gerçeği görmelerine yardım edecek olan sevgili Benedict’e rehberlik edecek. O dehşete tanık olmak zorunda kalacak, ancak Tanrı’nın Tek Gerçek Sözü’ne biat edenler tarafından desteklenecek.

Ve böylece ayrılık başlayacak. Benim, İsa Mesih’in saygı görmediği sahte doktrini izleyenler, canavar ve cinleri tarafından paramparça edilecek. Şimdiye kadar bu Mesajları kabul etmeyen o masum kullarım, şimdi teselli için koşarak Bana gelecekler. Kehanetlerim yalan söylemez ve çok yakında bu zavallı ruhların çoğu Vatikan’dan atılacak. Petrus Makamına karşı suç işlemekle itham edilecekler ve Benim Kutsal Adım adına herkesin önünde küçük düşürülecekler.

Bunu onlara söylüyorum.

Sakin olun ve huzur içinde olun, çünkü Gerçeğin peşinden gittiğinizde kurtulacaksınız. Otoritemden yoksun, sulandırılmış bir doktrini asla kabul etmemelisiniz. Yalanları kabullenenlere, görevinizi yaptığınız inancıyla, zorlu bir yol ile karşı karşıya kalacağınızı anlamalısınız.

İki seçeneğiniz var.

Tanrı’nın Işığında kalın veya Kutsal Ayinlerime sırtınızı dönün.

Pek çoğunuz yakında sizi uyardığım şeyleri net bir şekilde göreceksiniz. Bölünme kısır olacak ve Gerçek ile yalanlar arasında bir savaş çıkacak. Katolik Kilisesi’ni bir taş yığınına benzeyene kadar yıkacak, ancak Tek Gerçek Kilise, sadık hizmetkarlarım Kalan Ordumu kurarken dimdik ayakta kalacak. Tanrı’nın Kutsal Sözü’nü korumak için acı sona kadar savaşacaklar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/02/they-will-be-accused-of-crimes-against-the-seat-of-peter-and-will-be-publicly-humiliated-in-my-holy-name/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/02/they-will-be-accused-of-crimes-against-the-seat-of-peter-and-will-be-publicly-humiliated-in-my-holy-name/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050223.cfm