Sizi Babama bağlayan göbek bağınızı kesiyorsunuz

Lucifer’in düşmesine ve kesilmesine ve uçuruma atılmasına neden olan gurur günahıydı.

4 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Sözüm birçok kulağa ulaştığından, aranızda Beni dinlemeyenleri uyarmaya geldim. Neden korkarsın? Bu Benim Sözüm mü yoksa arınma devam ederken tanık olmak zorunda kalacağınız değişimler mi? Sana yeni Öğretiler getirmediğimi bilmiyor musun, çünkü buna gerek yok? Ben sizinle sadece Hakikati hatırlatmak için iletişim kuruyorum.

Çoğunuz Benim hakkımda çok şey bildiğinize inanıyorsunuz ama hiçbir şey öğrenmediniz. Konu Kutsal Sözümü yorumlamaya geldiğinde, Tanrı’nın Gözünde diğerlerinden daha iyi olduğunuzu kim söylüyorsunuz? Sen kim oluyorsun da bana karşı küfür etme yetkisine sahip olduğuna inanıyorsun ve sonra beni sevdiğini söylüyorsun? Tanrı’nın çocuklarına ulaşma konusunda beni peygamberler aracılığıyla durduramayacaksınız.

Neden My Voice’tan nefret ettiğinizi sormalısınız? Benim yaptığım tek şey Büyük Günüme hazırlanmanıza yardım etmekken, Sözlerimi parçalara ayırdığınızda Beni nasıl sevebilirsiniz?

İnsan çok zayıf. Bana olan aşkları kuvvetli olduğu halde, o salih ruhlar bile zayıftır. Kimse ruhunda günahın utancı olmadan Benim önümde yürüyebileceğine inanmasın. Hiçbiriniz Benim önümde durmaya layık değilsiniz, yine de size Sevgimin Merhametini bağışlıyorum. Bunu hak ettiğinizden değil, sadece size bu Armağanı vermeyi seçtiğim için.

Benim hakkımda büyük bir bilgiyle konuştuğunu iddia eden ve sonra lanetli bir dille peygamberime tükürenlere, bunu bilin. Tanrı Sözü’nü lanetlediğinizde imanınız sizi kurtarmayacak. O’nun çocuklarından birini O’nun önünde yargıladığınızda, Tanrı’ya olan sevginiz anlamsızdır. Bana karşı saygısızlık, öfke ve nefret gösterdiğiniz zaman, sizi Babama bağlayan göbek bağınızı kesiyorsunuz. Bana tükürdüğünde kör olacaksın ve bir daha asla göremeyeceksin. Nefret dolu sözler söylediğinde dilin kesilecek. Ayağa kalktığınızda ve tüm kendi ilan ettiğiniz Tanrı bilginizi ilan ettiğinizde, bacaklarınız altınızdan kesilerek düşeceksiniz. Benim peygamberimi kötü saydığınız zaman canınız olmaz.

Sözüm asla ölmeyecek; sonsuza kadar yaşayacak. Bu Mesajlar aracılığıyla Allah’ın Rahmetine meydan okumaya çalışan günahkârları ayaklar altına alacaktır. Bu kez beni reddet ve sonunda seni Krallığıma toplamaya geldiğimde getirdiğim özgürlüğü reddet. Büyük Gün’den önce Gözlerimde kendinizi kurtarmak için fazla zamanınız yok. Kibir günahı ile heba etme. Lucifer’in düşmesine ve kesilmesine ve uçuruma atılmasına neden olan gurur günahıydı. Allah’tan bu kadar ayrılığa sebep olan gurur günahıyla ona tabi olanların hepsi Allah’ın huzurunda düşecek ve bir daha kalkamayacaklardır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/04/it-was-the-sin-of-pride-which-caused-lucifer-to-fall-and-to-be-cut-off-and-thrown-into-the-abyss/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/04/it-was-the-sin-of-pride-which-caused-lucifer-to-fall-and-to-be-cut-off-and-thrown-into-the-abyss/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050423.cfm