Benim Zamanım yaklaşıyor ve tüm insanlığın ruhlarını hazırlamak için gereken zamanı ayırması gerekiyor.

Gerçeği Kitap:

Benim İkinci Gelişimin ne anlama geldiğine sözde bağlılık gösteriyorlar

12 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, İkinci Gelişimden önce onunla tekrar iletişime geçmek için insanoğlu ne kadar bekleyeceğimi düşündü? Bir yıl önce bunu yapacağımı mı düşünmüştü? Önceki ay mı? Bir hafta önce? Yoksa onu hiç uyarmayacağıma mı inanıyordu?

Benim doğumumdan önce dünyaya bir Mesih vaat edilmişti. Babam peygamberler aracılığıyla konuştu, böylece insanlığa umut, bilgelik ve Tanrı’nın Sözünü kabul etme lütfu verilsin, böylece onlar Benim gelişime hazır olsunlar. Dinlediler mi? Birçoğu My Time’ı yaptı ve hazırlandı. Ne yazık ki ben doğduğumda hazır değillerdi. Daha sonra Vaftizci Yahya onlara Sözü verdi ve hazırlanmaları konusunda onları uyardı. Hazır mıydılar? Hayır, çünkü ona inanmadılar. Ve yine de birçoğu kurtuldu, çünkü beni reddetmelerinin neden olduğu çarmıhtaki ölümüm aracılığıyla, onları Babamın Gözünde kurtardım.

O zamanlar pek çok kişi Benim Görevime karşı savaştı ve yine de pek çok kişi Beni takip etti. Şimdi dünya, Babamın tüm çocuklarına olan Sevgisi nedeniyle yeniden hazırlanıyor. Bu sefer işimiz daha zor olacak. Benimle ilgili tüm bilgilerine rağmen, Tanrı’nın, peygamberi aracılığıyla onlara müdahale ettiğini ve hazırladığını hâlâ kabul etmeyi reddedecekler. Allah’tan ne kadar uzaklaşırlarsa, Vaadim’den o kadar az haberdar olurlar. Benim İkinci Gelişim’in ne anlama geldiğine sözde bağlılık gösteriyorlar çünkü birçoğu bu konuda gerçekten hiçbir şey bilmiyor.

Bu sefer onlara, tanıklık etmeleri gereken işaretleri görmekten başka çok az seçenek kalacak, çünkü hepsini açıklayacağım. Bir şey olacağını söylediğimde ve gerçekleştiğinde, kehanetin Dudaklarımdan söylenen Sözlerden geldiğini hala inkar edecekler. Dünyanın döndüğünü, sarsıldığını ve üzerlerine başka cezalar yağdırıldığını gördüklerinde yine bunun bilimsel bir nedeni olduğunu savunacaklardır.

Büyük irtidat dünyayı sardığında ve putperestlik uğruna Hıristiyanlığı ezdiğinde, bunun iyi bir şey olduğunu mu söyleyecekler? Cevap Evet. Öyleyse, Varlığım pek çok kişi tarafından daha az saygı görmeye başladıkça, dünyanın Şeytan’a karşı durma şansı nedir? Babamın sizi şimdi hazırlamasının nedeni budur, çünkü Çocuklarını Büyük Merhametine hazırlarken asla pes etmez.

İnsanı nihai yıkımdan kurtarmak için insanlığın hazırlığı devam edecek ve dünyaya Hakikat verilecektir. Benim Zamanım yaklaşıyor ve tüm insanlığın ruhlarını hazırlamak için gereken zamanı ayırması gerekiyor. Beni karşılamaya hazırlanırken asla zaman israf edilmemelidir. Tanrı’nın bir peygamberine verilen Sözü asla göz ardı etmemelisiniz. Eğer bunu yaparsan, Benim, İsa’nın yüzüme tokat atarsın.

Sevgili Kurtarıcınız

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/12/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/12/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021324.cfm