Benim Adım’da işkence gördüğünüzde, zulmün aşağılık biçimlerine maruz kaldığınızda, sessizce acı çekin

Gerçeği Kitap:

Benim Adım’da işkence gördüğünüzde, zulmün aşağılık biçimlerine maruz kaldığınızda, iftiraya uğradığınızda, istismara uğradığınızda veya alay ettiğinizde sessizce acı çekin

14 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bir adam ilim biliyorum diyorsa, senin ona inanman için bunu ispat etmesi gerekecektir. Bir öğretmen birçok şeyi bildiğini söylediğinde, eğer ondan bir şeyler öğrenebilirseniz onun ne kadar iyi olduğunu anlayacaksınız. Bir Tanrı adamı, Tanrı hakkında her şeyi bildiğini söylediğinde, bu bilgiyi size verebilir ve siz de bilgili olursunuz. Ancak bir Tanrı adamı Kutsal Ruh’tan ilham aldığını söylediğinde, onu verdiği bilgiden değil, yalnızca ürettiği meyvelerden tanıyacaksınız.

Kutsal Ruh iş başında olduğunda bu, aşağıdaki gibi ortaya çıkacak birçok meyveyle sonuçlanacaktır: Kutsal Ruh’a çekilen insanlar Tanrı’ya daha da yakınlaşacaktır. Başkalarını eskisinden daha yoğun bir şekilde sevecekler. Sevgilerini paylaşacaklar. O zaman kendi niyetlerinden çok, ibadete ve özellikle başkalarının ruhlarına dua edecekleri yerde daha fazla vakit geçirmek isteyeceklerdir. 

Tanrı Sevgisi daha derin ve daha kişisel hale gelecektir. Ve Kutsal Ruh’un onları yutmasına izin verdiklerinde, kendilerini tamamen Tanrı’nın İradesine teslim etme konusunda acil bir ihtiyaç hissedecekler. Kutsal Ruh’tan esinlenenler, kendilerini küçümseyenlere karşı nefret göstermeyecekler. Bunun yerine, dua yoluyla o ruhu kurtarmam için Bana yalvarmaya çalışacaklar. 

Tanrı Sevgisi yalnızca Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla ruha nüfuz edebilir. Kaçınılmaz olarak katlanmak zorunda kalacakları acıya rağmen, Bana, İsa’larına yaklaştıkça, ruh her zaman huzur ve sükunet hissedecektir.

Ben insanları ayırmam. Kutsanmışları – yeterince sevgiye sahip olanları, Tanrı’ya karşı derin bir tevazu duygusuyla doğanları – Kutsal Kalbime çekiyorum. Bir kez Benim içime yerleştiklerinde, onların tek arzusu Bana ruhları getirmektir. Onlar gerçekten Benim olduklarında, Benimle birlik içinde olduklarında, nefretin hedefi olacaklar. Onlara gösterilen nefretin onlar için bir önemi olmayacak çünkü Bana olan sevgileri yeterince güçlüyse Beni terk etmeyecekler. Zaman zaman düşebilirler çünkü zulmün hedefi olacaklar. Reddedilmenin acısını onlar da hissedecekler, tıpkı benim hissettiğim gibi. Onlar da tıpkı benim gibi alay edilecek, azarlanacak ve aptal olarak adlandırılacaklar. Tıpkı benim gibi dışlanacakları için onlar da ağır bir yük hissedecekler. Onlara Kutsal Ruh tarafından verilen bilgi ve bilgeliklerine şiddetle karşı çıkacaklar ve yine de Benim adımla söyledikleri, temasa geçtikleri herkesin anılarında kökleşmiş olarak kalacak. 

Öyleyse sevgili öğrencilerim, aranızda yürürken Beni düşünün. Beni göremeyebilirsin, Bana dokunamayabilirsin ya da Yüzümün Işığına bakamayabilirsin ama bil ki, tıpkı sevgili havarilerimle birlikte Dünya’da yürüdüğüm zamanki gibi, ben de seninleyim. Toplumun zeki, bilgili veya cesurlarını aramıyorum; ancak Tanrı’nın tüm çocuklarına yaptığım gibi onları memnuniyetle karşılıyor ve kucaklıyorum. Aranızdaki bilginlerin, yücelerin, ülkelerinizin veya kiliselerinizin liderlerinin onayını aramıyorum. Ben insanın hararetle arzuladığı onay damgasını aramıyorum. Bunun yerine, uysal, alçakgönüllü ve kendi ihtiyaçlarının ötesinde yalnızca başkalarının refahını önemseyenleri arıyorum . Bunlar Benim Elim tarafından kutsanan ruhlardır. Başkalarına olan sevgileri Benim Kendi Sevgimi yansıtıyor. Onlar da benim gibi acı çekmeyi kabul ediyorlar ve bunun onlar için pek bir önemi yok. Bu insanlar Hıristiyanlığın omurgasıdır ve Kutsal Ruh, Tanrı’nın tüm çocuklarının iyiliği için onların ruhlarına kökleşmiştir. 

Kutsal Ruh’un Armağanından asla utanmayın. Benim Adım’da eziyet gördüğünüzde, zulmün aşağılık biçimlerine maruz kaldığınızda, iftiraya uğradığınızda, aşağılandığınızda veya alay ettiğinizde sessizce acı çekin, çünkü başınız öne eğik kaldığınızda, şeytan ve onun size eziyet etmek için kullandığı tüm o talihsiz ruhlar, işlerinde başarısız olacaklardır. seni benden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Ayağa kalkın ve bana olan bağlılığınızı bir kalp hafifliği ve ruh saflığıyla ilan edin, ben de sizi Barış ve Sükunet Armağanı ile kutsayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/14/suffer-in-silence-when-you-are-tormented-suffer-vile-forms-of-cruelty-are-slandered-abused-or-mocked-in-my-name/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/14/suffer-in-silence-when-you-are-tormented-suffer-vile-forms-of-cruelty-are-slandered-abused-or-mocked-in-my-name/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021424.cfm