Kilise’nin Tapınaklarımla ilişkisinin kesileceği bir zaman gelecek.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yakında Oğlumun Kilisesinin içinde veya dışında “Selam Meryem” duası duyulmayacak

12 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, nasıl ki Oğlumun İmajı, Sözü ve tekrar gelme vaadi göz ardı edilecek ve sonra yok edilecek, aynı şekilde bana, yani sevgili Annenize yapılan her atıf da yok edilecek. 

Yakında Oğlumun Kilisesinin içinde veya dışında “Selam Meryem” duası duyulmayacak. Kutsal Tapınaklarımı ziyaret edenlere pek fazla onay verilmeyecek ve Marian grupları pek çok nedenden ötürü, hiçbir sebep yokken eleştirilecek. Benim, yani Tanrı’nın Annesi Kutsal Bakire Meryem’in dahil olduğu hayaletlerin gerçekliğine ilişkin herhangi bir itiraf duyulmayacaktır. Yakında Oğlumun Dünya’daki Kilisesinin yenilenen kabuğu bana yapılan tüm göndermeleri hoş karşılamayacak. Gelecekte uygulamaya konulacak yeni rejim kapsamında birçok kilisede bana ibadetler durdurulacak. Oğlumun sevgili havarisi Petrus’un Kaya üzerinde yarattığı Kilise’ye pek az benzeyen, yeni, modern, her şeyi kapsayan bir kiliseyi temsil ettiğimi iddia edenler tarafından unutulacağım ve sonra da küçümseneceğim. 

Bana, Tanrı’nın Kutsal Annesine olan tüm bağlılıkların bu şekilde ele alındığını gördüğünüzde, lütfen bu yeni kuralların kötü olanın emriyle olacağının farkında olun. Kötü olan benden korktuğu kadar benden de nefret ediyor. Bana olan bağlılığın, ruhların kötü yollarını uzakta tuttuğunu ve En Kutsal Tespih duamın okunmasının onu kırbaçladığını ve onu güçsüz kıldığını biliyor. Önümüzdeki günler beni sevenlerle yüzleşmek zorunda kalacak ve Kilise’nin Tapınaklarımla ilişkisinin kesileceği bir zaman gelecek. Bu gerçekleştiğinde, bunun, Tanrı’nın çocuklarını benim etkimden ayırmak olacağını bileceksiniz ki, eğer Oğluma yaklaşmanıza yardım edeceksem, o zamanlar bu gerekli olacaktır.

Benim görevim sizi Oğlumun İkinci Gelişinin Büyük Gününe hazırlamak. O gün gelinceye kadar çocuklarıma seslenmeye devam etmek niyetindeyim. Ben yalnızca ruhları Oğlumun huzuruna getirmeyi arzuluyorum ki, O onlara Ebedi Kurtuluşu versin. Her şey ruhların kurtuluşuyla ilgilidir, ancak kötü olan bunun olmasını önlemek için her türlü çabayı gösterecektir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/12/mother-of-salvation-soon-the-hail-mary-prayer-will-not-be-heard-inside-or-outside-of-my-sons-church/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/12/mother-of-salvation-soon-the-hail-mary-prayer-will-not-be-heard-inside-or-outside-of-my-sons-church/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021224.cfm