Bu zamanda sizi küçük çocuklar gibi Bana gelmeye ve Önümde diz çökmeye çağırıyorum.

Gerçeği Kitap:

Ben her şeyden önce Büyük Merhamet Tanrısıyım

7 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Beni seven hepinizin şunu bilmesini istiyorum ki, bu zamanda sizi küçük çocuklar gibi Bana gelmeye ve Önümde diz çökmeye çağırıyorum.  

Kalplerinizi açın ve Bana tamamen güvenin. O halde hepinize olan sevgim aracılığıyla, Uyarı sırasında Beni reddedenlere Merhamet göstermemi isteyin. Lütfen Benden bu kadar uzak olan bu zavallı kayıp ruhlar için dua edin, çünkü Vicdan Aydınlanması sırasında her şeyi gören Gözlerimin önünde yüzlerini göstermeyi son derece acı bulacaklar.

Beni tanımayan ya da dünyada neler olacağını anlamayan insanlara her baktığımda, Zamanım yaklaştığı için acıyla çalkalanıyorum. Bu ruhları hazırlamak neredeyse imkansız olacak çünkü onlar asla kulaklarını Tanrı’nın Gerçek Sözüne açmayacaklar. O halde siz de dualarınızla onlar için Merhamet dilemelisiniz. Onlara Merhamet yağdıracağım ama bu çetrefilli bir görev olacak.

Bugün tüm dünyayı bu Çağrıyı duymaya çağırıyorum. Benim Zamanım, Tanrı’nın nihayet Kendisini dünyaya tanıtma Zamanı, çarmıhta öldüğümde Kalbimin atmayı bıraktığı andan bu yana en büyük tezahürüyle neredeyse burada.

Aranızdan benim sözümü bilenler yeniden huzuruma geldiğinde, lütfen sadece kendi canlarınız için değil, lanetlilerin ruhları için de dua etmenizi rica ediyorum. Şimdi sana söylediklerimi unutma. O gün Bana şunu sormanı istiyorum:

“İsa, Seni reddeden ve yardımına en çok ihtiyaç duyan herkese merhamet diliyorum. Amin.”

Benden başkalarına yardım etmemi istediğinizde, şeytanın hilesi yüzünden kaderleri bozulanların üzerine o anda çok özel Lütuflar yağdırabilirim.

Ben her şeyden önce Büyük Merhamet Tanrısıyım. Merhametimin ne kadar büyük olduğunu asla unutmayın, çünkü benden uzaklaşanlar için her zaman umut vardır. Onları Sevgi dolu Kollarıma getirmek için yapmayacağım hiçbir şey yoktur. Onları kurtarmam için Bana yardım et.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/07/i-am-above-all-a-god-of-great-mercy/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/07/i-am-above-all-a-god-of-great-mercy/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120723.cfm