Dünyayı İkinci Gelişime hazırlıyorum ve birçokları bunun için Benden nefret edecek

Kusursuz Hamilelik Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Şey

https://www-ncregister-com.translate.goog/blog/8-things-you-need-to-know-about-the-immaculate-conception-bv9oa7nm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.ncregister.com/blog/8-things-you-need-to-know-about-the-immaculate-conception-bv9oa7nm

—————-

Gerçeği Kitap:

Dünyayı İkinci Gelişime hazırlıyorum ve birçokları bunun için Benden nefret edecek

9 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Babamın Kitabı aracılığıyla dünyaya verilen Öğretilerimi bilen, ancak Tanrı’nın Sözünü kendi arzularına göre yorumlayanlardan daha fazla Beni rahatsız eden hiçbir şey yoktur.

Benim Kutsal Sözümü kullanarak başkalarına zorbalık yapmaya çalışanlar ve onlara eziyet edenler büyük bir yanılgı içindedirler. Gerçeği anlatmak için sevgi Armağanını kullanmazlar. Bunun yerine, gurur günahından kaynaklanan nefret damarlarında akıyor. 

Benim Sözümün sonsuz olduğunu bilmiyor musun? Bu, çok az zekayla doğanlar ve Benim hakkımda hiçbir bilgiye sahip olmayanlar da dahil olmak üzere tüm insanların, onlara ne söylediğimi anlayabilmeleri için basittir. Neden Sözümün bir anlamını birine, sonra başka birine başka bir anlamı vereyim?

Babamın Emri ile dünyayı İkinci Gelişime hazırlıyorum ve bunun için birçok kişi Benden nefret edecek. Kendinizi seçkinler, seçilmiş azınlık ve kendini peygamber ilan eden kişiler olarak görenleriniz, Ayaklarımı silmeye layık değilsiniz, o kadar nefret dolusunuz ki. Kötülüğün ruhu tarafından teşvik edilmiş ve öylesine gururlusunuz ki, Kutsal Ruh’un Gerçek Sesine karşı körsünüz. Kutsal Ruh asla katılaşmış, nefretle dolu ruhlarınızın üzerine düşemez, çünkü siz Beni temsil etmiyorsunuz.

En Kutsal Kitap olan İncil’de yer alan Gerçeği anlayanlarınız, bu Büyük Hediye olan bilgiyi kötüye kullanmamanız gerektiğini bilin. Asla ondan çıkarmamalı veya ona ekleme yapmamalısınız. Ondan yeni yorumlar veya anlamlar çıkarmaya da çalışmamalısınız.

Ben hepinizi hazırlıyorum çünkü çoğunuz başka türlü Benim İlahi Merhametimi kabul etmezsiniz. Eğer seni doğru şekilde hazırlamasaydım, hazır olmazdın. Şimdi sizinle konuşmama rağmen çoğunuz Bana hakaret ediyorsunuz. Başkalarına kötülük yaptığınızda çok acı çekersiniz. İçinizden başkalarına kötülük yapan ve sonra bunu benim adıma yaptığını söyleyenler, bilsinler ki, cennette asla Bana katılamayacaksınız. Tanrı Sözünü reddettiğinizde Gerçeği asla kabul edemezsiniz. O kadar inatçısınız, o kadar ego ve kendini beğenmişlik ile dolusunuz ki, yalnızca Benden, İsa Mesih’ten gelebilecek Gerçek Sevgiyi hissedemiyorsunuz. Benden uzaklaş, seni tanımıyorum. Sen benden değilsin.

Kötülüğün ruhu birçok kişiyi Adaletimin çok merhametli olacağına ve herkesin Yeni Cennetime kabul edileceğine ikna edecek. Yakında İncillerde belgelenen her Hakikat gözden geçirilecek ve farklı bir ışık altında yorumlanacak. Birçoğu aldatılacak ve birçoğu, İkinci Gelişime inananlar da dahil olmak üzere, ruhlarını hazırlama zahmetine girmeyecek. Bu sahte güvenlik duygusu, insanın Tanrı’nın Krallığına ilişkin doğal hakkını inkar etmek için tasarlanmış en büyük aldatmaca olacaktır. İnsanın günahlarının bağışlanması için aradığı uzlaşmanın olmadığı yerde, Benim Gözlerimde kurtuluş olamaz.

Adalet Elim insan ırkının üzerine inecek. Kendi sahte altın ve gümüş tanrılarını ve dünyevi ve gururlu liderlerini putlaştırmayı seçen nankör ruhları uysal ve alçakgönüllülerden ayıracağım. Kendilerini barındırmam için Bana yalvaran herkese Merhamet göstereceğim, ancak Bana ruhları inkar eden gürültücü ve doymak bilmez, kendini peygamber ilan etmiş olanlar asla Merhametimi aramayacaklar, çünkü gururları yalnızca onları sonsuza kadar Benden ayırmaya hizmet edecek. .

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/09/i-am-preparing-the-world-for-my-second-coming-and-many-will-hate-me-for-this/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/09/i-am-preparing-the-world-for-my-second-coming-and-many-will-hate-me-for-this/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120823.cfm