Dünyayı Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlamak için O’nun Planlarına karşı komplo kuracaklar.

EN:

What is Project Blue Beam?

https://timesofindia.indiatimes.com/what-is-project-blue-beam/articleshow/3371815.cms

 

ES:

PROYECTO BLUE BEAM

https://www.youtube.com/watch?v=iBcOVZClSAQ

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlum sizi bu dünyanın kötülüklerinden kurtarmak için değil, ruhlarınızı kurtarmak için öldü.

5 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, dünya La Salette’in kehanetlerine tanık olacak, koyun kılığına girmiş kurtlar gibi giyinmiş Tanrı’nın düşmanları artık Oğlumun Dünya’daki Kilisesi’nde gururla ayağa kalkacak ve dünyayı uyardığım sapkınlıkları ilan etmeye başlayacak. O zaman geldi.

Önceden söylendiği gibi, karanlık zaten Kilise’nin üzerine çöktü ve sadıkların ruhlarını yok etme planı, Deccal’in planına uygun olarak Oğlumun Bedeninin kutsallığı bozuluncaya kadar devam edecek. Pek çok insanın bilmediği şey ise, Deccal’in önderlik ettiği ve henüz kendini duyuramayan Allah düşmanlarının Allah’a inandıklarıdır. Sadece Tanrı’ya inanmakla kalmıyorlar, aynı zamanda Tanrı’yla ilgili her şeyden nefret ettikleri için, dünyayı Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlamak için O’nun Planlarına karşı komplo kuracaklar.

Oğlumun bu Mesajlar aracılığıyla bildirdiği her Söz için, onlar O’nun söylediklerini taklit ederek O’nunla çelişeceklerdir. Oğlum şimdi Kutsal Ayinler ve dua yoluyla hazırlanın derse, onlar, yani O’nun düşmanları da benzer açıklamalar yapacaklar ama farklı olacaklar. İnsanlığa, yoksullara, zulme uğrayanlara yardım etme çağrısı onların asıl odak noktası olacak, Sözün duyurulması değil. Ruhlarınız için ya da diğer ruhların kurtuluşu için sizi dua etmeye teşvik etmeyecekler. Hayır, bunun yerine sizden bu ruhlara insani açıdan yardım etmeniz istenecek.

Oğlumun Kilisesini temsil ettiğini iddia edenlerin ruhlarınızı kurtarma çağrısını duymadığınızda, kalplerinizde bir şeylerin son derece yanlış olduğunu anlayacaksınız.

Oğlum, sizi Yüce Tanrı tarafından kendisine vaat edilen Haklı Tahtını geri alana kadar her zaman var olacak olan bu dünyanın kötülüklerinden kurtarmak için değil, ruhlarınızı kurtarmak için öldü. Tanrı Sözünü asla unutmamalısınız. Artık önemli olan tek şey, ister kral ister yoksul olsun, tüm ruhların kurtuluşu için yalvarmaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/05/mother-of-salvation-my-son-died-to-save-your-souls-not-to-free-you-from-the-ills-of-this-world/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/05/mother-of-salvation-my-son-died-to-save-your-souls-not-to-free-you-from-the-ills-of-this-world/

 

 

Ben her şeyden önce Büyük Merhamet Tanrısıyım

7 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Beni seven hepinizin şunu bilmesini istiyorum ki, bu zamanda sizi küçük çocuklar gibi Bana gelmeye ve Önümde diz çökmeye çağırıyorum.  

Kalplerinizi açın ve Bana tamamen güvenin. O halde hepinize olan sevgim aracılığıyla, Uyarı sırasında Beni reddedenlere Merhamet göstermemi isteyin. Lütfen Benden bu kadar uzak olan bu zavallı kayıp ruhlar için dua edin, çünkü Vicdan Aydınlanması sırasında her şeyi gören Gözlerimin önünde yüzlerini göstermeyi son derece acı bulacaklar.

Beni tanımayan ya da dünyada neler olacağını anlamayan insanlara her baktığımda, Zamanım yaklaştığı için acıyla çalkalanıyorum. Bu ruhları hazırlamak neredeyse imkansız olacak çünkü onlar asla kulaklarını Tanrı’nın Gerçek Sözüne açmayacaklar. O halde siz de dualarınızla onlar için Merhamet dilemelisiniz. Onlara Merhamet yağdıracağım ama bu çetrefilli bir görev olacak.

Bugün tüm dünyayı bu Çağrıyı duymaya çağırıyorum. Benim Zamanım, Tanrı’nın nihayet Kendisini dünyaya tanıtma Zamanı, çarmıhta öldüğümde Kalbimin atmayı bıraktığı andan bu yana en büyük tezahürüyle neredeyse burada.

Aranızdan benim sözümü bilenler yeniden huzuruma geldiğinde, lütfen sadece kendi canlarınız için değil, lanetlilerin ruhları için de dua etmenizi rica ediyorum. Şimdi sana söylediklerimi unutma. O gün Bana şunu sormanı istiyorum:

“İsa, Seni reddeden ve yardımına en çok ihtiyaç duyan herkese merhamet diliyorum. Amin.”

Benden başkalarına yardım etmemi istediğinizde, şeytanın hilesi yüzünden kaderleri bozulanların üzerine o anda çok özel Lütuflar yağdırabilirim.

Ben her şeyden önce Büyük Merhamet Tanrısıyım. Merhametimin ne kadar büyük olduğunu asla unutmayın, çünkü benden uzaklaşanlar için her zaman umut vardır. Onları Sevgi dolu Kollarıma getirmek için yapmayacağım hiçbir şey yoktur. Onları kurtarmam için Bana yardım et.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/07/i-am-above-all-a-god-of-great-mercy/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/07/i-am-above-all-a-god-of-great-mercy/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120623.cfm