0205_isten-tronja_3

Karşımda kimse olmadan tek başına duracaksın

Gerçeği Kitap:

Karşımda kimse olmadan tek başına duracaksın

15 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Babam, Yüce Tanrı’nın Yetkisi aracılığıyla, acı çeken herkese Benim Adımla Uyarının gerçekleşme zamanının yaklaştığını bildirmek isterim.

İçinizden bu Büyük Merhamet Günüm hakkında bilgi sahibi olanlar, işaretleri yakında görecekler. Dünyayı şok edecek bu olaya yeterince hazırlıklı olabilmeniz için, günahlarınızı Benim önümde itiraf etmelisiniz.

Bunu bir an önce yapıyorum ki, kendilerini Bana bağlayan göbek bağını kesen insanları çok geç olmadan kurtarabileyim. Bana güvenmeli ve dua ederek toplanmalısınız ki, ben onlara günahlarından dolayı bağışıklık kazandırmadan, karanlıktaki ruhlar yok olmasın.

Şimdi kalplerinize ve ruhlarınıza bakın ve onları benim sizi gördüğüm gibi görün.

Ne görüyorsun? Karşımda durup “İsa, benden beklediğin hayatı yaşamak için benden istediğin her şeyi yapıyorum” diyebilecek misin? “İsa, seni gücendiriyorum, çünkü buna engel olamıyorum, bu yüzden lütfen ruhuma merhamet et” mi diyeceksin? Yoksa “İsa, günah işledim, ama sırf kendimi savunmam gerektiği için” mi diyeceksin?

Yanımda kimse olmadan, karşımda tek başına duracaksın. Sana ruhunu göstereceğim. Üzerindeki her lekeyi göreceksiniz. Günahı yeniden yaşayacaksınız ve sonra Benden size Merhametimi göstermemi istemeniz için size zaman vereceğim. Merhametime hak kazandığın için değil, sadece sana bu Hediyeyi vermeye karar verdiğim için.

Günüm, size önceden gösterilecek olan işaretlerle beklenmedik bir şekilde doğacak.

Üç yılımı gözlerinizi Gerçeğe açmaya çalışarak geçirdim. Bazılarınız bunu kabul etti. Diğerleri onu Yüzüme geri attı. Şimdi İlahi Merhametimin zamanıdır ve sadece bana kalplerini açan ve Beni kabul edenlere kendilerini affettirme şansı verilecektir.

Koşulsuz Sevgime şükredin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/15/you-will-stand-before-me-alone-with-no-one-next-to-you/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/15/you-will-stand-before-me-alone-with-no-one-next-to-you/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111523.cfm