Milyarlarca kişi ilk kez Tanrı’yı, Üçlü Tanrı’yı din değiştirip tanıyacak

Gerçeği Kitap:

Milyarlarca kişi ilk kez Tanrı’yı, Üçlü Tanrı’yı ​​din değiştirip tanıyacak

16 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, İlahi Merhametimle dünyaya geldiğimde, insanlara Merhametimi arama şansı verilecek, çünkü bu, birçoğunun katılacağı ilk gerçek itiraf olacak.

Herkes, kim olursa olsun, Babamın Otoritesiyle kutsanmış Benim bu eşsiz ifşamı deneyimleyecek. Vicdanın Aydınlanması büyük acıları da beraberinde getirecektir çünkü kaybolan ruhların yaşayacağı acı, şoka dayanamayacak kadar olacaktır. Birçoğu acıdan bayılacak ve yere yığılacak.

Ama Ebedi Cennetime girmeden önce ruhlarının ne kadar temizlenmesi gerektiğini anlayacaklar. Bu kişiler o zaman kendilerinden ne beklendiğini anlayacaklar ve Büyük Hadise’den sonra bir süre daha azap çekeceklerdir. Birçok insan rüya gördüklerini düşünecek. Bazıları bunun dünyanın sonu olduğunu düşünecek ama öyle olmayacak. Ancak bu, insanlığa, kendilerini Tanrı’nın önünde kurtarmalarına yardımcı olmak için verilecek olan Son Uyarı olacaktır. 

Milyarlarca kişi ilk defa Allah’ı, Üçlü Tanrı’yı ​​tanıyacak ve Yaratıcılarının varlığına dair kendilerine verilecek delillere şükredecekler. Bazıları benim Işığımdan korkacak ve bu onlara inanılmaz acılar getirecek ve ruhlarında en ufak bir pişmanlık olmadan saklanıp arkalarına dönecekler. Benim müdahalemi inkar edecekler. O zaman geri kalanlar Merhamet Işınlarımı deneyimledikleri zaman sevinecekler, çünkü bu ruhlar Benim Varlığıma tanıklık ettikleri için o kadar şükredecekler ki, kavrayamayacakları bir yerde olan Varlığıma olan özlemle ve kolaylıkla Işığıma yönelecekler. çünkü bu, Yeni Cennetimin Kapılarının açılma zamanı olmayacak. Ve böylece onlar, Merhamet Elimi reddeden ruhlar adına öğrencilerim olarak kefaret ödemek zorunda kalacaklar.

İnsanlığa İkinci Gelişime hazırlanma şansını vermek için Tanrı’nın Büyük Müdahalesinden sonra, dünya birçok soru soracak. Bazılarının ruhları o kadar değişecek ki, aldatmaktan kurtarmak istedikleri kişileri dönüştürmeye yardım etmeye çok zaman ayıracaklar. Diğerleri ise pişman olacak ve Bana sunumlarının önemini tam olarak anlamaları biraz zaman alacak ve Benimle barışmaya çok dikkat edecekler.

O zaman Tanrı’nın düşmanları Uyarı’nın gerçekleştiğini inkar edecekler ve milyonları bunun kozmik bir olay olduğuna, Güneş ışığının, Güneş’in hareketinden kaynaklanan tek seferlik bir olayla tüm gezegeni ele geçirdiğine inandıracaklar. Dünya kendi ekseni üzerinde. Hiçbir şey Gerçeklerden bu kadar uzak olamaz. Ve tüm bu sebepleri ortaya koyarken, Allah’ın Varlığını inkar edecekler ve birçok kişiyi Benden uzaklaştıracaklar. Ne yazık ki pek çok kişi Bana geri dönmeyecek ve yalnızca Tanrı’nın müdahalesiyle, O düşmanlarını cezalandırmak zorunda kaldığında, onları akıllarına geri getirmek için ruhlar arıtılabilir.

Bu Merhametlere şükredin, çünkü Tanrı’nın bu Hediyesi olmadan çok az insan Cennetin Kapılarına girebilecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/16/billions-will-convert-and-recognise-god-the-triune-god-for-the-first-time/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/16/billions-will-convert-and-recognise-god-the-triune-god-for-the-first-time/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111623.cfm