Tüm Hıristiyanların sağcı zorbalar olmakla suçlanması çok uzun sürmeyecek.

Gerçeği Kitap:

İnançları daha önce hiçbir zaman böyle bir teste tabi tutulmayacak

14 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın Işığı bu zamanda Benimle, İsa Mesih’le birlik içinde olan tüm çocuklarının üzerine parlıyor. Dünyadaki Benim Sözümle yaşayan, Bedenimi yiyen ve Kanımı içen tüm Hıristiyanlar, Bana olan inançlarından dolayı eşi benzeri olmayan bir manevi acı yaşayacaklardır.

Hakikate göre yaşayan, benim onlara öğrettiğim gibi davranan ve Öğretilerimi Kelimesi kelimesine takip eden tüm Hıristiyanları kastediyorum. Dünyaya yönelik Mesajlarımı hiç duymamış olanlar da dahil olmak üzere herkes, yakında bunun ne anlama geldiğini anlayacak. Bende ve Benimle yaşamak gibidir.

İnançları daha önce hiçbir zaman böyle bir sınava tabi tutulmayacak ve ne yazık ki pek çok kişi, kendilerine gösterilen nefret nedeniyle uğraşmak zorunda kalacakları baskılara dayanamayacak. Kutsal İncillere sadık kalmak için ellerinden geleni yapacaklar, ancak bunu yaptıklarında büyük bir nefret çekecekler ve yalancı olarak anılacaklardır. Benim Sözümü meydan okurcasına ilan edecek olan tüm Hıristiyanların sağcı zorbalar olmakla suçlanması çok uzun sürmeyecek, asıl suçlular ise onlara hakaret eden kişiler olacak.

Hepinizi sessiz kalmaya ve bana olan inancınızı ve sevginizi yok etmeye çalışan zorbalara asla karşılık vermemeye çağırıyorum. Size zehir tükürecek, bağıracak olanların sizin dualarınıza ve affınıza ihtiyaçları var. Bu tür ruhlar için dua ederek Şeytan’ın etkisini yok edeceksiniz ve o da size olan öfkesini çıkarmakta zorlanacaktır.

Dünyadaki Kilisemi parçalamak için verilecek amansız mücadelede piyon olarak kullanılacak herkes için dua edin, dua edin, dua edin. Dini zulme dayanmak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (126) Dini zulme dayanmak için:

Sevgili İsa, Kutsal Adın adına her türlü zulme dayanabilmeme yardım et. Senin eserine şahitlik edeceklerine inanarak hataya düşenlere yardım et. Kötü eylemler, eylemler veya jestlerle başkalarını yok etmeye ayartılabilecek herkesin gözlerini açın. Beni, Senin Sözünü susturmaya çalışacak ve Seni sürgüne göndermeye çalışacak olan Allah’ın düşmanlarından koru. Sana ihanet edenleri affetmem için bana yardım et ve sana olan sevgimde sabit kalmam için bana lütuf ver. Bize öğrettiğin Hakikati yaşamama ve sonsuza kadar Senin Koruman altında kalmama yardım et. Amin.

Beni gerçekten seven herkes gidin ve size öğrettiğim her şeyi takip edin. Size söylediğim gibi birbirinizi sevin. Asla başkalarına karşı nefret göstermeyin. Bunun yerine size zulmedenler için dua edin. Nefret sana gösterildiğinde sevgini göster, çünkü bu senin kötülüğün gücüne karşı silahın olacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/14/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/14/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111423.cfm