Tanrı’nın Işığı üzerinize parlayacak ve söz veriyorum kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz

Gerçeği Kitap:

Tanrı’nın Işığı üzerinize parlayacak ve söz veriyorum kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz

5 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı tüm çocuklarına kurtuluşun getirilmesini sağlamak için son hazırlıklara çoktan başladı. Birçoğunuz İkinci Geliş’in tam olarak ne anlama geldiğinden habersizsiniz ve bu nedenle kendinizi hazırlamıyorsunuz. Birçoğunuz bunun çok uzun bir süre gerçekleşeceğine inanmıyorsunuz.

Dolayısıyla, yalnızca gerçekten hazırlıklı olanlar Beni, yani Damatlarını, uygun şekilde giyinip Bana sunularak selamlamaya hazır olacaklar. Diğerleri uykuda, hazırlıksız ve kafası karışmış olacak. Bazıları ben dünyanın her yerinde görülmedikçe bana inanmazlar. Bazıları şoktan ölecek ama çoğu neşe ve merakla dolu olacak. Kendilerinin aldatılmasına izin verenler, kendilerine dokunulmazlık vermem için Bana yalvarmaları halinde affedileceklerdir .

Ne yazık ki birçok kişi Benim Büyük Merhametimi reddedecek çünkü kalpleri taşa dönüşecek ve hiçbir şey onları açamayacak.

Önümüzdeki zaman büyük vahiylerle ve üzerinize dökülen özel Lütuflarla dolu olacak. Bunu seni daha da güçlü kılmak için yapıyorum, böylece dünyevi zevkler karşılığında ruhunu satmazsın. Giderek daha çoğunuz Bana yakınlaşacaksınız ve ben ruhunuza konuştukça, büyük dinden dönmenin dehşeti ortasında kendinizi huzur içinde hissedeceksiniz. Bu dehşete tanık olduğunuzda, buna dayanmak ve başkalarına yardım etmek için daha donanımlı olacaksınız.

Tanrı’nın Işığı üzerinize parlayacak ve size söz veriyorum, daha iyisini bilmeyenler tarafından reddedilseniz bile kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Ben Dünya’da yürürken Ferisiler pek çok kişiyi benden uzaklaştırdılar. Şimdi de aynı şey olacak. Birçoğunuz bu zamanda sadece Cennetten Gelen Çağrımı reddetmekle kalmayıp Öğretilerimi de reddetmeye teşvik edileceksiniz. Öğretilerim asla değiştirilemez çünkü onlar Gerçektir ve sizi yalnızca Gerçek kurtarabilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/05/the-light-of-god-will-shine-down-on-you-and-i-promise-that-you-will-not-feel-alone/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/05/the-light-of-god-will-shine-down-on-you-and-i-promise-that-you-will-not-feel-alone/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110523.cfm