şiddetli bir huzursuzlukla, müstehcen çığlıklar atacaklar, yalan söyleyecekler ve hedeflerine öfkeyle kükreyecekler.

Gerçeği Kitap:

Hiç kimseye başkasını yargılama, başkası hakkında kötü konuşma veya başka bir ruhun maneviyatına karalama yetkisi vermiyorum

3 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şeytani saldırıyı tespit etmenin yolu, şeytanın musallat olduğu ruhların nasıl davrandığına bakmaktır. Hiçbir zaman sakin olmayacaklar. Bunun yerine, şiddetli bir huzursuzlukla, müstehcen çığlıklar atacaklar, yalan söyleyecekler ve hedeflerine öfkeyle kükreyecekler. Şeytan ve onun cinleri şu anda korkunç bir öfke içindeler ve bu zamanlarda, yollarına çıkan ve Tanrı’nın Sözünü ilan eden herkese saldıracaklar.

Gurur, kibir ve kendi kusurlu insan zekalarına abartılı saygı gibi şeytanla ilişkilendirilen özelliklerle dolu ruhlar, Kalan Orduma liderlik edenlere saldıracak ilk sırada olacaklar. Her taktik, her eylem ve her sözlü saldırı, saldıracakları ruhlara karşı derin ve kalıcı bir nefretle örülmüş olacak. Saldırıları her zaman siz kurbanların karnına tekme yemişsiniz gibi sonuçlanacaktır; klasik bir şeytani saldırı.

Sevgili takipçilerim, size karşı iftiralara, asılsız suçlamalara ve iftiralara tanık olduğunuzda, bunun asla Benden, sizin İsa’nızdan gelemeyeceğini anlayacaksınız. Hiç kimseye başkasını yargılama, başkası hakkında kötü konuşma veya başka bir ruhun maneviyatını Tanrı’nın Gözünde karalama yetkisi vermiyorum. İnsanı günahlarından dolayı yalnızca ben, İsa Mesih yargılayabilirim. Bu hak kimseye verilmemiştir, çünkü bu sadece Bana aittir.

Bir başkasını yüreğinizde nefretle Benim Kutsal Adımla yargıladığınızda, siz de benim tarafımdan yaptıklarınıza göre yargılanacaksınız. Tanrı’nın başka bir çocuğunu incittiğinizde ve onun kötü olduğunu ilan ettiğinizde, o zaman benim gözümde siz de kötü olarak yargılanacaksınız. Göze göz – bu senin cezan olacak. Benim adımla başka bir ruhu karalamakla haklı olduğunuzu düşünebilirsiniz, ama benim gözümde bir düşmansınız. İnsani manevi bilgilerinin kendilerini üstün kıldığını iddia ederek, Benim huzurumda yüceltenler, bilsinler ki, onlar bir hiç olacaklar. Beni inkar ettiğinizde ve Kutsal Sözümün kötü olanın ağzından çıktığını ilan ettiğinizde, o zaman kaderinize imza atmış olursunuz ve Yüzümü asla göremeyeceksiniz. Bana karşı küfür ettiğin için hiçbir Merhamet sana ait olamaz.

Bana ihanet edenlere uyarım şudur. Benimle savaşırsan asla kazanamazsın. Benim Gücüm Yücedir. Hiç kimse Beni asla yenemez. Yine de birçok kişi Benimle rekabet etmeye çalışırken, kendilerini Benden daha büyük ilan ederken ve kendi bilgilerinin Benimkinden üstün olduğunu söylerken Kalbimi kıracak. Benden uzak durun, nankör erkekler ve kadınlar, küfür günahlarınız asla unutulmayacak.

İsa Mesih

İnsanlığın Kurtarıcısı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/03/i-give-no-man-the-authority-to-judge-another-to-speak-evil-of-another-or-to-cast-aspersions-on-the-spirituality-of-another-soul/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/03/i-give-no-man-the-authority-to-judge-another-to-speak-evil-of-another-or-to-cast-aspersions-on-the-spirituality-of-another-soul/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110323.cfm