Dünyadaki Bedenimin kırbaçlanması Kilisemden içeriden en kötü haliyle olacak.

Gerçeği Kitap:

En büyük zulmü Hıristiyanlar Hıristiyanlara yapacak

2 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın tüm çocuklarını birliğe katılmaya ve Dünyadaki Kilisem için dua etmeye teşvik etmeliyim.

Şu anda Kalbim atıyor, çünkü Hıristiyanları uygulayanlara karşı büyük bir nefret gösteriliyor. Hıristiyanlara yönelik zulüm tüm ülkelerde devam edecek ve bu, şu anda Bana olan saygılarını yerine getirme özgürlüğüne sahip olan herkesi kapsamaktadır. En büyük zulmü Hıristiyanlar, Hıristiyanlara yapacaktır. Erkek kardeş erkek kardeşe ve kız kardeş kız kardeşe düşman olurken, Dünyadaki Bedenimin kırbaçlanması Kilisemden içeriden en kötü haliyle olacak. Yakında yeni ayinle tanıtılacak yeni duaların duyurusunu göreceksiniz. 

Ana değişiklikler, Kutsal Komünyon ile ilgili olacak ve burada, tüm günahkarlar için Bedenimi bıraktığım zaman, Çarmıhtaki ölümüme çok az benzeyen bir şey olarak sunulacak. Kutsal Komünyonun tüm insanlığın Tanrı’nın önünde birleşmesi anlamına geldiğini ilan ederek Bana hakaret edeceksiniz çünkü bu Gerçeğe aykırı olacaktır. Gerçek artık Gerçek anlamına gelmiyor, çünkü pek çok kişi yalan yayıyor, abartıyor ve Gerçeğin ne kadar kolay tahrif edilebileceğini anlamıyor. Gerçeğe bağlı kalınmadığında, ince bir şekilde çarpıtıldığında, pek çok kişi değişiklikleri fark etmeyecektir. Yalanlar Gerçeğin yerini alacak, insan ırkını bölecek ve Tanrı’dan ayrılık yaratacak, bu da yıkıma yol açacaktır.

Her zaman Gerçeğe değer verin, çünkü o olmadan güneş kararacak, gece çöktüğünde ay artık ışık vermeyecek ve ben Krallığımı geri almaya gelmeden önce son karanlığa işaret edecek olan o günlerde yıldızlar artık parlamayacaktır.

O zamana kadar seni yalnızca Gerçek kurtaracak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/02/the-greatest-persecution-will-be-inflicted-by-christians-upon-christians/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/02/the-greatest-persecution-will-be-inflicted-by-christians-upon-christians/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110223.cfm