Birçoğu yalanları kabul ederek Bana ihanet edecek

Gerçeği Kitap:

Birçoğu yalanları kabul ederek Bana ihanet edecek

21 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Gücüm artık inananların kalplerinde dalgalanacak ve onlar, Kilisemde tanık olmaya başladıkları büyük sapkınlığa rağmen Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla bir sakinlik duygusu hissedecekler.

Sevgili Babamın Gücü ve Yüceliği sayesinde, bu denemeler sırasında size, aziz öğrencilerime büyük güç ve cesaret vereceğim. Bu Hediyeler size Haçlı Seferi Duaları aracılığıyla veriliyor, çünkü onlar olmasaydı önünüzde uzanan dini zulme dayanmanız imkansız olurdu.

Bu Hediyeler size, Cennetten Çağrımı reddeden ve tüm Cehennemin serbest kalacağı aslan inine masumca dolaşan diğerlerini kurtarabilmeniz için veriliyor. Bir gün karanlığın ininde pagan ritüellerine sürüklenecekler. Ruhları kötülüğün ruhuna açılacak ve çok kısa bir süre içinde Hakikat’e, başlangıçtan bu yana ortaya konan Tanrı’nın Kutsal Sözü’ne karşı kör olacaklar.

Birçoğu yalanları kabul ederek Bana ihanet edecek. Ancak benim çarmıhtaki ölümüm sayesinde onlara Hakikat verildi. Öğrencilerimin çoğu, Dünya’da yürürken, Çarmıha Gerilmemden önceki günlerde Bana ihanet etti. Ferisileri taklit ederek şu sözleri bağırdılar: “Benden uzak dur, sapkınlık söylüyorsun. Tanrı’nın adıyla konuşan Ferisilerle alay ediyorsunuz. Sen yalancısın ve kötü konuşuyorsun. Sen Şeytan’ın oğlusun.”

Artık hepinizi İkinci Gelişime hazırladığıma göre, aynı suçlamaları yeniden dile getireceksiniz. Şimdi, Benim hakkımda her şeyi bilmenize rağmen, Cennetten gelen bu İlahi Mesajlar aracılığıyla size Gerçeği getirmeye geliyorum. Bunu Kilisemde Hakikat’in ortadan kaldırılması için yapıyorum. Yakında Benim Adım’daki yalanları kabul edeceksiniz ve Gerçek hiçbir yerde bulunamayacak.

Bu Sözleri Unutmayın. Ben sadece Babama verdiğim sözü tamamlamak için geldim. Sana söz verilen son kurtuluşu getirmeye geldim. Şeytan bunun olmasını istemiyor ama beni durduramıyor. Ama yapacağı şey, Tanrı’nın birçok çocuğunun Benim son Merhametimi kabul etmesini engellemek olacaktır. Bunu, şu anda Dünyadaki Kilisem içinde baştan çıkardığı düşmanlarımın yardımıyla yapacak.

İçinizden uyuyanları uyandırın.

Gece hırsız gibi geleceğim.

Yalnızca hazırlıklı olanlar kurtulacaktır .

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/21/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/21/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092123.cfm