Gözlerini açık ve kulaklarını tetikte tutan herkes Öfkeye tanık olacak.

Gerçeği Kitap:

Rahipler için Kurtuluşun Annesi: Oğlumun Dünyadaki Kilisesine sadık kalmak için O’nun sürüsünü beslemeye hazır olmalısınız

23 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Kutsal Ayin Ayini’nde son değişiklikler yapıldığında, Göklerden, Oğlumun Kiliselerinin çatılarında birçok işaret duyurulacak. Gözlerini açık ve kulaklarını tetikte tutan herkes Öfkeye tanık olacak . Oğlumun farkına varamayacakları bir şekilde.

Oğlum, Dünyadaki Kilisesinde, Ayinin Kutsal Kurban edilmesi sırasında Bedenini ve Kanını kirleterek O’nu tekrar çarmıha gerdiklerinde Öfkesini duyuracağına söz verdi. Gök gürültüsü ve şimşek, ardından gelen büyük fırtınalar, insanları hayatlarından uzaklaştıracak . ayak. Allah’ın insanlığın üzerine yağacak cezalarını görmeye başladıkça, insanın günahları silinip süpürülecek, daha çok tufan yaşanacak.

Günahın köleleri – Oğlumu sevenler ve Kutsal Ayine sadık kalanlar bile – ve bu yüzden iğrençlik sunulduğunda farkı anlamayacaklar. Unutmayın, Kutsal Ayin, Oğlumun ölümünü anmak için okunur ve Oğlumun Gerçek Varlığının duyurulduğu yerdir. Yakında Gerçeği kabul etmeyecekler ve yeni ayin bir pagan törenine dönüşecek. O gün hâlâ gelecek ve bu aniden ve beklenmedik bir şekilde gerçekleşecek; sahte peygamber o kadar hızlı hareket edecek ki. Şimdi hazırlık zamanı. En Kutsal Efkaristiya’ya sadık kalacak ve Tanrı’nın Kutsal Sözü’ne bağlı kalacak tüm kutsal hizmetkarlar hazırlıklarına şimdi başlamalıdır.

Oğlumun Dünyadaki Kilisesine sadık kalabilmek için, O’nun sürüsünü Yaşam Besini, yani Kutsal Efkaristiya ile beslemeye hazır olmalısınız. Bu, İsa Mesih’e, O’na hizmet edeceğinizi ve Kutsal Ayin aracılığıyla kurtuluşu arayan herkese O’nun Bedenini ve Kanını sağlayacağınızı söylediğinizde ona verdiğiniz yemindir . Bu yeminin son güne kadar yerine getirilmesi gerekir.

Tanrı’nın düşmanlarının günahı bağışlamak ve onu herkes için kabul edilebilir kılmak için O’nun Kutsal Adını kullanmaya çalışacakları önümüzdeki zamanlardan korkmayın; O’nun tüm Bedenini ve Kanını mahrum edecekleri zaman. Eğer elinizden gelen her şekilde Oğluma hizmet etmeye devam ederseniz bunun bir önemi kalmayacak.

Oğlumu seven hepinizin, Gerçeği ayırt edebilmeniz için Kutsal Ruh’un Armağanı ile kutsanacağını umarak huzur içinde gidin.

Kutsal Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/23/mother-of-salvation-for-priests-to-remain-true-to-the-church-of-my-son-on-earth-you-must-be-prepared-to-feed-his-flock/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/23/mother-of-salvation-for-priests-to-remain-true-to-the-church-of-my-son-on-earth-you-must-be-prepared-to-feed-his-flock/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092223.cfm