Savaşların üstesinden gelinecek ana kaynak olarak dört güçlü imparatorluk ortaya çıkacak

Gerçeği Kitap:

Savaşların üstesinden gelinecek ana kaynak olarak dört güçlü imparatorluk ortaya çıkacak

21 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sahte peygamberin gücü arttıkça dünyada çok şey olacak ve ona meydan okumaya cesaret eden herkes, Kilisemin en yüksek yerlerinde bile görmezden gelinecek.

Siyasi anlaşmazlıklar dünyanın dört parçaya ayrılmasına neden olacak. Savaşların üstesinden gelinecek ana kaynak olarak dört güçlü imparatorluk ortaya çıkacak. Bu imparatorlukların gücü arttıkça dünyanın birçok yerini kontrol edecekler ama hepsini değil, çünkü Babam buna izin vermez.

Bu ulusların her biri, birlikte çalıştıklarını iddia etseler de kendi aralarında savaşacaklar. Güvensizlik arttıkça her biri diğerini geçmeye çalışacak ve ardından kavga devam edecek. Zavallı uluslarının birçok bölümünü yok edecekler. Yönetecekleri halkın çok az gücü kalacak, demokrasi pamuk ipliğine bağlı kalacak.

Yaşayan Tanrı’nın Mührüne sahiplerse, Tanrı’nın Koruması verilecek olanlar bu masum ve acı çeken insanlardır.

Tanrı’nın verdiği bu karşılıksız Hediyeyi asla hafife almayın. Yaşayan Tanrının Mührü sizi savaşlar sırasında fiziksel ve ruhsal ölümden koruyacaktır. Lütfen bunu her ulustan mümkün olduğunca çok insana ulaştırın.

Mısır ve Suriye, İsrail’e de yansımaları olacak bir güç mücadelesine girecek. Yahudilerin düşmanları çoktur. Bu iki ülkeyi hedef alan ve içine alan tüm savaşlar, İsrail’in de dahil olacağı son bir savaşla sonuçlanacak ve İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana tanık olunan en kötü soykırımı yaşayacaklardır.

Kudüs’ün ölümü ve yükselişi önceden bildiriliyor ve bu savaşların kehanetler gerçekleşmeden önce gerçekleşmesi gerekiyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/21/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/21/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092023.cfm