Tıpkı kutsal madalyaların koruma sağlaması gibi, canavarın işareti de beraberinde ölüm getirecek

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Geleneksel Haçlara tutunmalısın, çünkü yakında yok olacaklar

29 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuklarım, her zaman şunu unutmayın, Tanrı’nın Gücü ve Oğlumun Lütfu sayesinde canavarı ezeceğim ve her şey umutsuz göründüğünde, kötü olanın saltanatı aniden sona erecek.

Bu zor zamanlarda yardımıma koşan herkesi Koruma Örtüm örter. Hatırlayın, tıpkı oğlumu kaybettiğim gibi, O on iki yaşındayken O’nu Tapınakta buldum.

Dua edin çocuklarım ve ruhlar için verilen bu korkunç ruhsal savaş sırasında azim istemek için gereken fedakarlıkları sunmak için şimdi kiliselerinize gidin.

Oğlum Çarmıhta ölümüyle çok acı çekti ama bu sadece bir yüktü. Bugün O’nun çektiği en büyük ıstırap, zaten O’nun için kaybetmiş olanlar içindir. Ve şimdi, kötü ruh O’nu sevenlerin hepsini O’ndan almaya çalışırken, Acısı O’nu bir kılıç gibi yakıp, ikiye bölüyor.

Tanrı’nın çocuklarına yönelik zulüm tırmanırken, kurban ruhlar şimdi en büyük acıyı çekecekler. Oğlumun Haçı sayesinde kurtuldunuz. Haçı aracılığıyla kötülükle savaşacaksınız ve O’nun Haçı kutsandığında sizi koruyacaktır. Ancak, bu Haç değişirse veya farklı görünürse, bu, Oğlumun günahkarları kurtarmak için ölümüyle alay etmektir.

Yakında ortadan kaybolacakları için geleneksel Haçlara tutunmalısınız.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/29/mother-of-salvation-you-must-hold-on-to-traditional-crosses-for-soon-they-will-disappear/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/29/mother-of-salvation-you-must-hold-on-to-traditional-crosses-for-soon-they-will-disappear/

 

 

 

 

Canavarın işareti ölümü beraberinde getirecek – ruhun ölümü ve korkunç bir hastalıktan ölüm

29 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Beni temsil ettiğini iddia edenler Tanrı’ya küfrederken, Adım nadiren aynı anda anılır. Çarmıhtaki ölümüm sadece reddedilmeyecek ve hakkında konuşulmayacak, aynı zamanda My Corpus on the Cross’un yerine iblislerin görüntüleri kullanılacak. Çarmıhta öldürdükleri Ben değilsem, kim o zaman?  Sözümü dünyaya ilan edenler, ama ağızlarından dökülen küfürler söyleyenler kimlerdir?

Beyaz cüppeli adamların, sanki Benim Bedenimden yapılmışlar ve Benim Ruhumla kutsanmışlar gibi gerçekleştirdiklerini iddia edecekleri mucizelere dikkat edin. Olağanüstü ve mucizevi görünen olayların gerçekleştiğini gördüğünüzde, bunların hiç de öyle olmadığını bilin.

Size mucizelerin sahte peygamber eliyle yaratıldığı söylenecek. O zaman sizden büyük bir saygı göstermeniz beklenecek ve size ilk başta onun yaşayan bir aziz olduğu söylenecek. Ona tapılacak, sevilecek ve hayran olunacak ve herkes onun Tanrı tarafından kayırıldığını söyleyecektir. Zamanla, bu mucizelerin İkinci Gelişimi müjdelemek için gerçekleştiğine inanacaklar.

Ve sonra canavar görünecek. Ve ilkini onurlandıracak. Ve dünya korkunç bir karmaşaya kapılacak. Kapana kısılacaklar. Bir yandan  sahte peygamber, dünyadaki tüm dinleri kontrol edecek  ve Gerçeği bilenlerin sevgisini yiyecektir. Gerçeği bilenler Beni reddetmeyecektir, çünkü onlarınki Tanrı’nın Krallığıdır. Deccal, sahte peygambere karşı büyük bir şeref gösterecektir. Ancak rolü siyasi olacağından, bu ittifakı alkışlayacak pek çok insanı bir araya getirecektir.

Bu olaylar yakında anlam kazanmaya başlayacak. Sizi yanlarında Allah’a değil, sahte bir inanca götürmeye çalışanlar çok inandırıcı olacaklardır. Bu savaşı kazandıklarına inanana kadar gerçek niyetlerini asla açıklamayacaklar. Ama sonra canavarın işaretini kabul etmeyi reddeden birçok kişiyi yok edecekler. Bunun gerçek dünya barışının, sevginin ve birliğin bir işareti olacağını söyleyecekler, ancak onun aşağılık çekirdeğinde canavarın işareti olan 666 sayısı gizlenecek.

Aziz Benedict madalyası

Tıpkı kutsal madalyaların Tanrı’nın Gücü ile Cennetten koruma sağlaması gibi, canavarın işareti de beraberinde ölüm getirecek – ruhun ölümü ve korkunç bir hastalıktan ölüm. Bunu reddedenler saklanmak ve hazırlanmak zorunda kalacak. Bunun korkutucu olduğunu biliyorum ama bu doğru.

Zulme bir son vermek için sizlerin dualarıyla müdahale edeceğim.

Siz, Hakikati bilen sevgili takipçilerim, bu bilgiyle mücadele edeceklere yardım etmek için hazırlanıyorsunuz. Bu gerçekleştiğinde, Kalan Ordum hesaba katılması gereken bir güç olacak.  Güçleri, Tanrı’nın çocuklarına karşı bu şeytani intikam eylemiyle acı çekecek olanları kurtarma yeteneklerinde yatacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/29/the-mark-of-the-beast-will-bring-with-it-death-death-of-the-soul-and-death-by-a-terrible-disease/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/29/the-mark-of-the-beast-will-bring-with-it-death-death-of-the-soul-and-death-by-a-terrible-disease/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072923.cfm