Sahte peygamberin dünyadaki kiliseleri birleştirdiği görülecektir.

https://www.dailynewsegypt.com/2021/03/31/the-pope-and-grand-imam-a-thorny-path/

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Canavarı ve sahte peygamberi körü körüne takip eden diğer masumlar, vahşi bir bağa kilitlenecekler.

28 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Sözümden asla şüphe etme. Bana gerçekten güveniyorsan, senden istediğimi yapmalısın ki bu zamanda dünyayı aydınlatabileyim ve onları Yeni Başlangıç ​​için hazırlayabileyim.

Kiliseme olanların çoğu önceden bildirildi, ancak Babamın bu iğrenç şeylere izin vermesinin bir nedeni olduğunu kabul etmelisiniz. Bu, Şeytan’ın saltanatının son sonudur. Kendi adına bir canavar yarattı ve bu Deccal Şeytan’ın ruhudur. Ruhlar için verilen büyük savaşta ona ve takipçilerine çok az zaman verildi.

Şeytan’ın intikamı, zincirlenip uçuruma atılmadan önce çalabileceği kadar çok ruh çalmaktır. Yılanı putlaştıran yandaşları, yalnızca şeytani planını tamamlamasına yardım ederlerse onlara güç vereceğini söylediği için onun talimatlarını yerine getiriyorlar. Bu zavallı ruhlar sonsuza kadar nasıl acı çekecek ve kaderlerinin korkunç gerçeği ortaya çıktığında nasıl Merhametim için haykıracaklar.

Canavarı ve sahte peygamberi körü körüne takip eden diğer masumlar için, kaçamayacakları vahşi bir bağa kilitlenecekler. Yardımınıza çaresizce ihtiyaçları var. Ruhlarının Bana geri verilmesi için çok dua etmelisiniz. Dış dünyaya, ilk başta onları korkutacak pek bir şey görmeyecekler. Ortadoğu’daki savaşlar ve ardından gelen barış alkışlarla karşılanacak.

Barış adamı, insani çalışmalarının karşılığı olarak birçok ödül alacak. Sahte peygamberin dünyadaki kiliseleri birleştirdiği  ve bir azizle ilişkilendirdiğiniz tüm bu nitelikleri her fırsatta sergilediği görülecektir.

Bu ikisi dönene ve dünyayı kontrol etme planlarına karşı çıkan herkesi intikamla vurana kadar her şey iyi olacak. Karanlık Dünya’yı kaplayana kadar, Dünya’daki Kilisemi canavarın yuvasına örecekler.

Herkes bir huzursuzluk hissedecek. Şeytan Deccal aracılığıyla her şeyi kontrol ettiği için hepiniz kötülüğü hissedeceksiniz. Ama sonra, her şey umutsuz görüneceği gibi, Büyük Merhametimle herkesi kuşatmak, Gerçeği dünyaya kanıtlamak için ineceğim.

Rahmetim o kadar büyüktür ki, karanlık ruhları aydınlatırım ve onlar bana kalplerinde ferahlık ile gelirler. Bu aşamada, Kutsal Ruh’un Gücü ile tüm şüpheleri ruhlarından uzaklaştırılacaktır. Kısa bir süre sonra, Tanrı’nın çocukları Gerçeği öğrendikçe, Son Boru çalacak ve Dünya yenilenecek. Bütün kötülükler yok olacak. Güneş hepinizi Büyük bir Işıkla dolduracak ve Yeni Cennet, hayal edebileceğiniz en büyük Armağan olarak, her birinize büyük bir sevgiyle teslim edilecek.

Ruhlarınızı çalmak için kurulacak tuzaklardan korunmanız için yapmanız gereken tek şey, ifşa ettiğim Hakikatlere güvenmek. Aranızda görebilenler, Bana güvenenler, Bana dua edenler, görebilen ama Gerçeği görmeyi reddedenlerin ruhlarını kurtarmama yardım edecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/28/to-the-other-innocents-who-blindly-follow-the-beast-and-the-false-prophet-they-will-be-locked-into-a-savage-bond/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/28/to-the-other-innocents-who-blindly-follow-the-beast-and-the-false-prophet-they-will-be-locked-into-a-savage-bond/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072823.cfm