Üzerine çarmıha gerildiğim Haça benzemeyen bir haçı asla kabul etmeyin

Gerçeği Kitap:

Üzerine çarmıha gerildiğim Haça benzemeyen bir haçı asla kabul etmeyin

30 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, beni sevenlerin ve bu büyük kederli zamanda beni teselli edenlerin sesleri ne kadar tatlı. Siz, Beni asla terk etmeyecek olan sevgili takipçilerim, bal gibisiniz, Ağzımda tatlısınız, Bedenimi dinlendiriyorsunuz ve Ruhumu yükseltiyorsunuz.

Birçoğu, ayağa kalkıp Tanrı’nın Sözünü meydan okurcasına savunmaktan korkacakları için sahteliklerin peşinden gidecek. İlk başta, yeni uygulamalar, yeni semboller, yeni giysiler, sunaklar için yeni biçimler ve yeni haçlar karşısında kafaları karışacak. O zaman tüm bu yeni şeyleri zamanın işaretleri olarak kabul edecekler. Tanrı’yı ​​onurlandırmak için bu yeni, modern, sözde birleşik yaklaşım, o zavallı ruhlar tarafından coşkuyla kucaklanacak. Ama Benim olanlar, her çağ için Sözüme sadık kalacaklar. Onlar Dünya üzerindeki Kilisemin bel kemiğidir ve asla kırılmazlar.

Arzum, siz benim sadık Hıristiyanlarım – her mezhepten – Cehennemden salınan ve aranızda dolaşan iblislerle savaşmak için bir araya gelmenizdir. Beni sevdiğin için asla özür dileme. Üzerine çarmıha gerildiğim Haça benzemeyen bir haçı asla kabul etmeyin. Ben kaybolduğumda veya benden bahsedilmediğinde, o zaman istilanın düşmanlarım tarafından yönetilen bu Kiliselere yayıldığını bileceksiniz. Onların şeytani ayinlerini ve sembollerini kabul ederseniz, kendinizi kötülüğe açık bırakırsınız.

Bana sadık kal. Günlük dualarınızı basit tutun. Evlerinizde Kutsal Su ve Haçımı bulundurun. Birbirinizi koruyun. Bana şiddetle sadık kalacak ve Bana ihanet etmeyi reddeden kutsal kullarıma itaat edin . Sonra zamanınızın geri kalanını ateistlerin, pagan tanrılara inananların ve Kilisemin düşmanlarını vahşi doğada körü körüne takip edecek olanların ruhları için dua ederek geçirin.

Benimle yakın bir birlik içinde kalın ve güç için her gün Beni arayın. Önümüzdeki bu acı sınavlarda yanınızda olacağım ve Beni arayanları asla terk etmeyeceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/30/never-accept-a-cross-which-does-not-resemble-the-cross-upon-which-i-was-crucified/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-16092

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/30/never-accept-a-cross-which-does-not-resemble-the-cross-upon-which-i-was-crucified/#more-16092

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/073023.cfm