0417_church-closed_

Kapatılacak kilise sayısı tüm batı ülkelerinde görülecektir

Canavarın İşareti ile karıştırılmaması gereken bu işaret, yeni Tek Dünya Dinini sembolize edecek.

17 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, tüm insanlığın katlanmak zorunda kalacağı sefalet ve ıstıraba katlanmak zorunda kaldığım için Kalbim inip kalkıyor. Buna benim elim değil, şeytanın laneti sebep olacak, çünkü ruhu yolu boyunca dolaşıp ruhları yutuyor.

Kötülüğün bu etkisinden o kadar habersizler ki, insanlar çektikleri acılardan başka her şeyi sorumlu tutuyorlar. Zorluklarının suçunu başkalarına yüklüyorlar ve hayatlarında bu kadar büyük bir yıkıma neden olanın Tanrı’ya olan inançsızlıkları olduğunu anlamıyorlar.

Kötü olanın ruhu insanlığı kavradıkça, Tanrı’nın Işığı, birçok şeyin kanıtlayacağı şekillerde onunla çarpışacaktır.

Pek çok ülkede fırtınalar artacak ve sarsıntılar hissedilecek. Hükümetlerin gücü, yönettikleri insanların özgürlüğünü elinden aldığından, uluslarda huzursuzluk görülecektir. O zaman, tek Üçlü Tanrı olan Tanrı’yı ​​sevenler de dahil olmak üzere kiliseler hizmetlerini geri çekmeye ve kapılarını kapatmaya başlayacaklar.

Kapatılacak kilise sayısı tüm batı ülkelerinde görülecektir. Yakında komünizmin işareti, açık kalan kiliselerde asılacak özel bir işaretle görülecektir; medyada; giyim eşyalarında; filmlerde ve bu işaret yüksek mevkilerde bulunanlar tarafından gururla takılacaktır. Tüm ana kiliseler ve dini mezheplerdeki hiyerarşi üyeleri tarafından bir onur rozeti olarak görülecek ve gösteriş yapacaktır. Bu sembolü halka açık yerlerde göreceksiniz; sunaklarda; havaalanlarında ve kiliselerde liderlerin giydiği giysilerde.

Canavarın İşareti ile karıştırılmaması gereken bu işaret, yeni Tek Dünya Dinini sembolize edecek. Bundan sorumlu olanlar, canavara bağlılık ve kontrol sembolü olan işaretlerini göstermekten artık korkmayacaklar.

Günlük Ayin Kurbanının, Benim Kutsal Adımla sunulmaları gereken formatta durdurulduğu gün, bu sembolün sunaklarda ve dünyadaki tüm çadırların önünde göründüğü gün olacaktır.

Sevgili takipçilerim, Bana sadık kalan mukaddes kullarımda teselli bulmanız için dua edin, çünkü bu imtihanlarda teselliye ihtiyacınız olacak. Seni her zaman kaldıracağım ve taşıyacağım. Seni asla terk etmeyeceğim, ama asla Benim Öğretilerimden sapmamalısın ya da Gerçeğin yerini alacak pagan uygulamaları kabul etmemelisin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/17/this-sign-not-to-be-confused-with-the-mark-of-the-beast-will-be-to-symbolise-the-new-one-world-religion/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/17/this-sign-not-to-be-confused-with-the-mark-of-the-beast-will-be-to-symbolise-the-new-one-world-religion/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041723.cfm