Golgota Dağı’na tırmanış, Dünya’daki Kilisemin katlanmak zorunda oldu

Tanrı’ya göre Söz, putperestlik Dünya’yı kasıp kavururken parçalanacak

16 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Golgota Dağı’na tırmanış, Dünya’daki Kilisemin katlanmak zorunda olduğu, önceden söylendiği gibi başladı. Adımla konuşan, Beni seven ve Öğretilerimi onurlandıran herkes, Kutsal Sözümü yerine getirmek için şimdi bu zorlu yolculukla yüzleşmek zorunda kalacak.

Tanrı’ya göre Söz, putperestlik Dünya’yı kasıp kavururken parçalanacak. Beni takip eden herkese başı dik yürüyün derim. Aileniz ve arkadaşlarınız da dahil olmak üzere, Benim Dünya’da bulunduğum süre boyunca size verilen Kutsal Sözümden dönmeniz için sizden ricada bulunduklarında asla Hakikatten vazgeçmeyin. Bana sadık kalma kararlılığını zayıflatmamalısın.

Bazılarınız zulüm yolculuğu sırasında güçlü olacak. Diğerleri düşecek. Bazıları vazgeçecek. Diğerleri Kutsal Öğreti olarak sunulan yalanları kabul etmeye karar verecek ve Benden ayrılacaklar.

Bana tamamen güvenen herkesi Omuzlarımda taşıyacağım. Kutsal Ayini yapılması gerektiği şekilde sunmaya devam edecek kadar cesur olan herkese koruma sağlayacağım. Hizmetimden kımıldamayı veya ayrılmayı reddeden kutsal kutsal hizmetkarlarımın sunduğu Ayinleri koruyacağım.

Kendilerini Benim Bakımıma adayanların endişelenecek bir şeyleri olmayacak. Hayatları boyunca kendilerine Gerçek verilenler ve Öğretilerimi yalanlar uğruna reddedenler, Benden atılacaklar. Adaletimden korkulmalıdır, çünkü hiç kimse ruhlarında pişmanlık duymadan bir aldatmaca uçurumuna düşebileceklerine ve sonuçlarına katlanmayacaklarına inanmasın.

Aşkım bu zamanlarda kafası karışacak olanları kucaklayacak kadar güçlü olacak. Ruhları ne kadar kararmış olursa olsun, Beni arayan Tanrı’nın tüm çocuklarına ulaşacağım. Kargaşanın ortasında, sonunda kendimi tanıtacağım ve tıpkı insanlar daha fazla dayanamayacaklarına inandıkları gibi, Ruhum Dünya’yı süpürecek.

Unutma ki Evvel ve Ahir Ben’im, Beni hiçbir şey yenemez, Ben Her Şeye Gücü Yeten’im ve Allah’ın düşmanlarının dünyaya yaptığı kötülüklerin çok büyük olduğunu hissettiğinde, Ben Varım. Bu acıya, bu son zulme izin veriyorum çünkü canavara karşı son silah bu. Onsuz, dünya nüfusunun çoğunluğunun ruhunu çalardı.

Ruhlar için yapılan bu savaş, Beni gerçekten tanıyanları şok edecek çünkü tanık olmak zorunda kalacağınız kötülük, iyi olduğuna inandığınız insanlarda görülecektir. Şeytan bakılacak taş bırakmayacak ve Öğretilerime sırt çevirmek için her canı, özellikle de Bana yakın olanları kullanacak. Savaş bir süre daha devam edecek olsa da, bu Görev aracılığıyla dönüşüm yoluyla milyarlarca dolar tasarruf edeceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/16/the-word-according-to-god-will-be-pulled-apart-as-paganism-sweeps-the-earth/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/16/the-word-according-to-god-will-be-pulled-apart-as-paganism-sweeps-the-earth/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041623.cfm