Rab gerçekten dirildi, Simun’a görünmüş!

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+24:1

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/18

Canavarın İşareti ile karıştırılmaması gereken bu işaret, yeni Tek Dünya Dinini sembolize edecek.

17 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, tüm insanlığın katlanmak zorunda kalacağı sefalet ve ıstıraba katlanmak zorunda kaldığım için Kalbim inip kalkıyor. Buna benim elim değil, şeytanın laneti sebep olacak, çünkü ruhu yolu boyunca dolaşıp ruhları yutuyor.

Kötülüğün bu etkisinden o kadar habersizler ki, insanlar çektikleri acılardan başka her şeyi sorumlu tutuyorlar. Zorluklarının suçunu başkalarına yüklüyorlar ve hayatlarında bu kadar büyük bir yıkıma neden olanın Tanrı’ya olan inançsızlıkları olduğunu anlamıyorlar.

Kötü olanın ruhu insanlığı kavradıkça, Tanrı’nın Işığı, birçok şeyin kanıtlayacağı şekillerde onunla çarpışacaktır.

Pek çok ülkede fırtınalar artacak ve sarsıntılar hissedilecek. Hükümetlerin gücü, yönettikleri insanların özgürlüğünü elinden aldığından, uluslarda huzursuzluk görülecektir. O zaman, tek Üçlü Tanrı olan Tanrı’yı ​​sevenler de dahil olmak üzere kiliseler hizmetlerini geri çekmeye ve kapılarını kapatmaya başlayacaklar.

Kapatılacak kilise sayısı tüm batı ülkelerinde görülecektir. Yakında komünizmin işareti, açık kalan kiliselerde asılacak özel bir işaretle görülecektir; medyada; giyim eşyalarında; filmlerde ve bu işaret yüksek mevkilerde bulunanlar tarafından gururla takılacaktır. Tüm ana kiliseler ve dini mezheplerdeki hiyerarşi üyeleri tarafından bir onur rozeti olarak görülecek ve gösteriş yapacaktır. Bu sembolü halka açık yerlerde göreceksiniz; sunaklarda; havaalanlarında ve kiliselerde liderlerin giydiği giysilerde.

Canavarın İşareti ile karıştırılmaması gereken bu işaret, yeni Tek Dünya Dinini sembolize edecek. Bundan sorumlu olanlar, canavara bağlılık ve kontrol sembolü olan işaretlerini göstermekten artık korkmayacaklar.

Günlük Ayin Kurbanının, Benim Kutsal Adımla sunulmaları gereken formatta durdurulduğu gün, bu sembolün sunaklarda ve dünyadaki tüm çadırların önünde göründüğü gün olacaktır.

Sevgili takipçilerim, Bana sadık kalan mukaddes kullarımda teselli bulmanız için dua edin, çünkü bu imtihanlarda teselliye ihtiyacınız olacak. Seni her zaman kaldıracağım ve taşıyacağım. Seni asla terk etmeyeceğim, ama asla Benim Öğretilerimden sapmamalısın ya da Gerçeğin yerini alacak pagan uygulamaları kabul etmemelisin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/17/this-sign-not-to-be-confused-with-the-mark-of-the-beast-will-be-to-symbolise-the-new-one-world-religion/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/17/this-sign-not-to-be-confused-with-the-mark-of-the-beast-will-be-to-symbolise-the-new-one-world-religion/

 

 

 

Bu Mesajlardan korkan ve kafası karışanların Beni şimdi duymalarını rica ediyorum.

19 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, etrafını sevgi ve dualarıyla saran yüz binlerce kişiye rağmen bu Görev ne kadar yalnız.

Benim için çalışıp kendinizi tamamen Ayaklarıma teslim ettiğinizde kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz. Size bir an bile huzur vermeyecek olan düşmanlarımın gazabıyla karşılaşacaksınız.

Kızım, beni reddedenlerin hepsine Tanrı’nın çocuklarına özel bir Hediye sunduğum bu Sözlerle şimdi dinlemelisiniz.

Bu Mesajlardan korkan ve kafası karışanların Beni şimdi duymalarını rica ediyorum. Bana kızdığında bile seni nasıl sevdiğimi bilmiyor musun? Sizi bekleyen sınavlara hazırlamak ve güçlendirmek için size verilen bu Mesajları kabul etmediğiniz için sizi asla cezalandırmayacağımı bilmiyor musunuz?

Şimdi sana seslendiğimde beni, sevgili İsa’nı tanımıyor musun?

Ben senin Kurtarıcınım ve aklında şüpheler olduğunda seni asla bir kenara atmam. Beni sevdiğin ve sadece Gerçeği önemsediğin halde sana nasıl Kızgın olabilirim? Şimdi sizi, Dünya’daki Kiliseme yapılan zulme ilişkin kehanetlerin önceden bildirdiği gibi, yüzleşmek zorunda kalacağınız zorluklara hazırlıyorum.

Sizi Sevgimin Rahmetine çekebilmek ve kalplerinizi nurlandırabilmek için size bu Armağanı veriyorum. Söz veriyorum ki, bu Dua aracılığıyla Bana bu şekilde dua ettiğinizde, şimdi sizinle konuşurken Benim Kim olduğuma dair şüpheleriniz ortadan kalkacak. Size bu Armağanı sunuyorum ki, bu zamanda dünyaya verdiğim Dualarla tüm insanlığı kurtarabilesiniz.

Bana, gururdan arınmış ve açık ve temiz bir vicdanla gelirseniz, size bu Armağanın verildiğini anında anlayacaksınız. Başkaları için Dönüşüm Hediyesidir.

Haçlı Seferi Duası (105) Başkaları İçin İman Hediyesi

Ey sevgili İsa, Sana olan sevgimle, lütfen ruhumu Seninle birlik olarak kabul et.

Ruhumu al, Kutsal Ruhunla ört ve bu Dua aracılığıyla temas kurduğum herkesi kurtarmama yardım et.

Karşılaştığım her ruhu Kutsal Merhametinle yut ve onlara Krallığına girmeleri için gereken kurtuluşu sun.

Dualarımı duy. Yalvarışlarımı dinle ve Rahmetinle tüm insanlığın ruhlarını kurtar. Amin.

Sizden bu Mesajlara iftira atanlar ve onları reddedenler, sizden Bana gelmenizi istiyorum.

Sana Gerçeği göstereceğim. Seni alıp rahatını getireceğim. Beni ne kadar gücendirirsen kır, seni her zaman seveceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/19/i-ask-that-those-of-you-who-are-frightened-and-confused-by-these-messages-to-hear-me-now/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/19/i-ask-that-those-of-you-who-are-frightened-and-confused-by-these-messages-to-hear-me-now/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041823.cfm