Ne mutlu, Allah’ın lütfuyla kibirleri ellerinden alınan yumuşak kalplilere!

Ne mutlu, Allah’ın lütfuyla kibirleri ellerinden alınan yumuşak kalplilere!

12 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, aranızda beni gerçekten seven kim önüme gelip tamamen terk edilmiş bir halde ayaklarıma kapanabilir?

Aranızda beni gerçekten onurlandıran ve Öğretilerime uyan kim kendini hiç umursamadan Benim önümde alçakgönüllü olabilir? Mütevazi bir kulluk içinde kendinizi Rahmetime atabilirseniz, sizi yüceltirim ve yüceltirim. Ama kendinizi Benim Adımla yücelttiğinizde ve Beni diğerlerinden daha yakından tanıdığınızı söylediğinizde, sizi Ayaklarımın altına atacağım.

Hakikat verilen bu kadar çok kişi neden hala Benim Öğretilerimin Gerçeğini yanlış anlıyor? İnsan, günahın lekesi yüzünden Benim önümde durmaya layık değil. Ancak insan ruhunun zayıflığını anlayanlar bilmelidirler ki, peygamberler aracılığıyla Tanrı’nın Öğretileri tarafından ortaya konan manevi konulardaki üstün bilgilerini beyan etmeyi kendilerine görev edinenlerin çok dikkatli olmaları gerekir.

Bu tür ruhlar, alçakgönüllülüğün önemine odaklanmak yerine Kutsal Öğretiyle ilgili entelektüel değerlendirmeleriyle övünerek sözde bilgilerini beyan ettiklerinde, Beni gücendirirler. Bilgilerini, ruhları Öğretilerimin insan yapımı bir versiyonuna çekmek amacıyla, kendi gündemlerine uyacak şekilde Gerçeği çarpıtmak için kullandıklarında, çok gücendim ve Tanrı’ya karşı bu suçu işleyen ruhları cezalandıracağım.

Aranızda kültler, ruhani hareketler yaratanlar, hepsini kendi ellerinizle yapıyorlar, biliyorlar ki, Tanrı’nın Sözü’nü kurcaladığınızda, büyük günah işlemiş olursunuz. Tanrı Sözü’nü ve O’nun tüm Görkemini ilan eden sesleriniz, bir yandan Gerçeği içerdiği için işitilir. Ama kendi yorumlarınızla Tanrı’nın Sözü’ne bir şey eklediğinizde ve bunu benim Kutsal Adımla başkalarına saldırmak için kullandığınızda, onları yanlış yapmakla suçladığınızda, günah işlemiş olursunuz.

Yeni Cennet’te krallar olarak hüküm sürecekleri için, Tanrı’nın lütfuyla gururları ellerinden alınan yumuşak kalplilere ne mutlu.

Bana olan tam güvenleri, kendilerini yüceltmek için kişisel ilgi arama niyeti olmadan Kutsal Sözümü vaaz etmeleri ve yaymaları anlamına gelenlere ne mutlu, çünkü onlar da Benim Krallığıma sığınacak.

Kendini Benim’in sadık takipçileri olarak benimseyen, ancak başkalarını yargılama yetkisine sahip olduklarına inananlar, Tanrı’ya olan inançları gücendiren başkalarının inançlarını analiz edenler ve Benim Adımla gelen kutsal ruhları alenen kınayanlar, Benim Adımın bir parçası değildirler. Krallık. Sen kötü olana aitsin, çünkü Bana, İsa Mesih’e rapor vermiyorsun. Sizi aramadım ve size herhangi bir özel grubu tanıtma, başka bir grubu alaya alma izni vermedim.

Tanrı’nın başka bir çocuğunu küçük düşürmek için Öğretilerimle ilişkilendirilen entelektüel hünerleriyle gururla övünen herkese, özellikle seçilmiş ruhlara, günlerinizin sayılı olduğunu bilin. Geçmişte, Sabrım Bu tür yanlış yönlendirilmiş görevleri kesintiye uğratmamı engellerdi. Şimdi, bu son zamanlarda, İkinci Gelişimi engellemeye çalışmanıza müsamaha göstermeyeceğim.

Sizi İkinci Gelişime hazırlama planımı çok azınız kabul edecek – bu sefer sizi Yeni Barış Çağına getirmek için. Gerçeği zaten biliyorsun. Tekrar geleceğimi biliyorsunuz, ama daha önce olduğu gibi, ruhlarınızı hazırlamanız için sizi çağıranın, her şeyin Kralı olan Benim olduğumu kabul etmeyeceksiniz.

Benim için iki bin yıl bir hiçtir. Sanki dünmüş gibi. O yüzden bugün hepinize sesleniyorum. Beni üzen şey, Beni sevdiklerini söyleyenlerin ve beni herkesin önünde kabul edenlerin, Beni gerçekten tanımıyor olmalarıdır. Örgütlü dinlerin, uluslararası siyasetin, abartılı ihtişamın ve törenlerin tuzaklarının Benden saklanmasına izin verdiler.

Ben akılda, bedende ve ruhta basitim ve bu nedenle önce benden önce bu şekilde gelenleri kucaklarım. Bir baba, bir süredir yurt dışında olan bir çocuğu eve kabul ettiğinde, ne kıyafetine, ne ayakkabısına, ne takısına, ne bavuluna dikkat eder. Anne karnından çıktığı andan itibaren aldığı ilk nefesten bu yana kalbinde var olan sevgiyi, oğlunu, yüzünü görüyor sadece. Zenginliği, görüşleri, fikirleri veya başkaları hakkında yaptığı dedikodularla ilgilenmez – tek bildiği, çocuğuna duyduğu sevgi ve çocuğunun ona duyduğu sevgidir.

Ask basittir. Komplikasyonsuzdur. nefretten gelmez. Ruhun öfke ya da nefretle doluyken birini sevemezsin.

Beni sevdiğin zaman, zayıflıkları ne olursa olsun, Beni takip eden herkesi sevmelisin. Korkunç günahlar işleyenleri bile sevmelisiniz, çünkü ben tüm günahların en kötüsünü affedebilirim. Unutulmaması gereken şey, benim adıma kimsenin bir başkasını kınama hakkına sahip olmadığıdır. Bu sadece Benden gelebilir.

Şunu bilin ki, Allah’ın düşmanı olan günahkârların dünyasını uyarmak söz konusu olduğunda, benim bu hakkım var. Ama her durumda ruhları için dua isteyeceğim. Tek bir istisna olacak. Deccal için dua etmenizi asla isteyemem, çünkü o Tanrı’dan gelmiyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/12/blessed-are-those-meek-of-heart-whose-pride-has-been-stripped-from-them-through-the-grace-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/12/blessed-are-those-meek-of-heart-whose-pride-has-been-stripped-from-them-through-the-grace-of-god/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041223.cfm