Katolik Kilisesi şimdi tarihinin en kötü zulmüne girmek üzere

Katolik Kilisesi şimdi tarihinin en kötü zulmüne girmek üzere

13 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Bana ve bu Kitap – Hakikat Kitabı’nda yer alan Mesajlarıma inanan hepinize cesaret vermek istiyorum.

İnsan Beni takip ettiğinde ve kendini Bana sunduğunda, Benim tüm Özelliklerimi taklit etmelidir. Bu, benim adımdaki her şeyi sevmesi ve herkese kendisine davranılmasını beklediği gibi davranması gerektiği anlamına gelir. Ancak, kendinizi gerçekten Benim Bakımıma teslim ettiğinizde, bunun acısını çekeceksiniz. Zulümle muamele göreceksin ve seni aşağılamak için her türlü girişimde bulunulacak.

Bunu Tanrı’nın tüm çocuklarına ve özellikle Hıristiyanlara söylüyorum, çünkü yükünüz en ağırıdır. Kendilerine bu Mesajlar aracılığıyla konuştuğuma inansınlar ya da inanmasınlar, dünyadaki Bana inanan herkese sesleniyorum.

Hıristiyanlar, Tanrı’nın Kanunlarını günahkar zevk arayışlarına ve bencil arzularına uyacak şekilde değiştirmek isteyenler tarafından her zaman hedef alınacaklardır. Katolik Kilisesi şimdi tarihinin en büyük zulmüne girmek üzere ve alt üst olacak. Saldırı onlarca yıldır planlandı ve dikkatlice inşa edildi. Bu Mesajlara inanmayanları bile hayrete düşürecek bir hızla yaşanacak felaket olaylarına Cennetteki azizler nasıl da gözyaşı döküyorlar.

Ortaya karışıklık çıkacak, pek çok kutsal kul güçsüz düşecek, değer verdikleri her şey sorgulanıp alt üst edilecek. Kendi saflarından Benim Adıma meydan okunacak ve zorbalığa maruz kalacaklar.

Yeryüzünde Kiliseme sadık olanlarınıza, Bana sadık kalmak istiyorsanız, sizi uyanık olmaya ve Öğretilerimi desteklemeye davet ediyorum. Size öğretilen Gerçek dışında hiçbir şeyi asla kabul etmemelisiniz. Yakında kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz ve zavallı kutsal hizmetkarlarım Bana olan sadakatlerinden dolayı sıkıntıya düşecekler ve Petrus’un kurduğu Kilise altlarından çekilecek.

Geleneksel ve sadık Hıristiyanlar olan herkese, kararlı olmalısınız ve sizi inancınızı terk etmeye teşvik edecek hiçbir girişimi kabul etmemelisiniz. Bir kenara itilecek ve çocuklarınızı Tanrı’nın değil, yanlış bir doktrinde eğitmeyi kabul etmeye zorlanacaksınız.

Şimdi bu olaylar başlayacak ve size yol göstermesi için sizi bunlarla ilgili uyarıyorum. Beni bu Görev aracılığıyla ruhları yeryüzündeki Kilisemi terk etmeye teşvik etmekle suçlayan herkes Talimatlarımı anlamaz.

Kilise’nin yeni bir versiyonunu kabul etmek zorunda kaldığınızı fark ettiğinizde Öğretilerime sadık kalmanızı rica ediyorum. Bu yeni sürüm, Tanrı’nın Gözü’nde asla kabul edilmeyecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/13/the-catholic-church-is-now-about-to-enter-the-worst-persecution-in-its-history/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/13/the-catholic-church-is-now-about-to-enter-the-worst-persecution-in-its-history/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041323.cfm