Merhametime adadığın her ruh için yüz tane daha kurtaracağım

Merhametime adadığın her ruh için yüz tane daha kurtaracağım

11 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, ilerlemeli ve Tanrı’ya hiç inanmayan zavallı ruhlara konsantre olmalısın. Yaratıcıları olan Allah’ın Varlığının Gerçeği kendilerine hiç verilmemiş olanlardan bahsediyorum.

Onlardan gizlendiği için Kutsal Üçleme hakkında hiçbir bilgisi olmayan milyarlarca insan var. Bunlar Benim tarafımdan büyük Merhamet edilecek ruhlardır ve dünyaya Mesajlarımdan haberdar edilmeleri gerekir.

Beni ilgilendiren diğer ruhlar, inançlarında ılık olan ve şimdi sonsuz yaşamın Gerçeğini kabul etmeyi reddedenlerdir. Yaratılışından ya da Allah’ın varlığından emin olmayan pek çok insan, yakında gerçekleri görecektir. Onlara yine büyük bir Merhamet göstereceğim ve Sevgim kalplerine dokunacak ve kurtulacaklar.

Ama sonra Müdahaleme direnmeye devam edecekler var. Gerçeğin verilmesi için her türlü girişimle mücadele edecekler ve Merhametimin kendilerine verilecek kanıtı Yüzüme geri dönecek. Yine müdahale edeceğim ve ruhları için savaşmaya devam edeceğim.

Son olarak, Benim hakkımda her şeyi ve benim Mesih olduğum gerçeğini bilenler var. Kendilerini Şeytan’a teslim ettikleri için hiçbir mucize ya da sevgi onları Bana çekemez. Bu ruhlar canavar tarafından yutulacak ve beni Kurtarıcıları olarak görmedikleri için onları serbest bırakmayacak. Canavarın planının gerçeğini hala bilmiyorlar.

Onları kurtarmak için siz sevgili takipçilerim, dualarınız sırasında ve Kutsal Eucharist’i alırken ruhlarını Bana teslim ederek Bana bağlılık göstermelisiniz. Onları bana her gün sunmalısın ve merhametime adadığın her can için yüz tane daha kurtaracağım.

Bunu her gün yapın.
Her ayın sonunda neşeyle dolacaksınız çünkü böyle kaç ruha bu Büyük Merhametin verildiğini bileceksiniz.

Bu, sizi kutsadığım başka bir Armağan ve bu Haçlı Seferi Duasını okuduğunuzda alacağınız lütuflar bolca olacak.

Haçlı Seferi Duası (104)  Bu ruhu kölelikten kurtar

Sevgili İsa, ruhlarını Şeytan’a teslim eden erkek ve kız kardeşimin ruhunu Sana takdim ediyorum. Bu ruhu al ve Kutsal Gözlerinde kurtar. Bu ruhu canavarın köleliğinden kurtar ve ona sonsuz kurtuluş getir. Amin.

Merhametim insanlığa ve özellikle Tanrı’nın Sözünü reddeden her bir cana verilmeye devam edecek.

Sadık öğrencilerim, sizi kutsuyorum ve üzerinize Kutsal Ruh Armağanını dökmeye devam ediyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/11/for-every-soul-you-dedicate-to-my-mercy-i-will-save-a-hundred-more-3/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/11/for-every-soul-you-dedicate-to-my-mercy-i-will-save-a-hundred-more-3/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041123.cfm