Minden lélekért, akiket Irgalmasságomnak szenteltek, százzal többet fogok megmenteni

„Üdvözöljük a Sátán Egyház hivatalos honlapján.

 

LaVey Anton Szandor által 1966. április 30-án alapított mi vagyunk a történelem első föld feletti szervezete, amely nyíltan az Ember valódi természetének elfogadása iránt elkötelezett – egy testi vadállaté, amely egy olyan kozmoszban él, amely közömbös a létezésünkkel szemben. Számunkra a Sátán az a szimbólum, amely a legjobban illik hozzánk, akik születésünknél fogva testiek vagyunk – emberek, akik nem éreznek harcot gondolataink és érzéseink között, mi, akik nem fogadjuk el a testbe zárt lélek fogalmát. A büszkeséget, a szabadságot és az individualizmust képviseli – ezeket a tulajdonságokat gyakran gonoszként határozzák meg azok, akik külső isteneket imádnak, és úgy érzik, hogy elméjük és érzelmeik között háború dúl.

 

Ahogy Anton LaVey kifejtette a Sátáni Biblia című klasszikus művében , Az ember – az agyát használva – feltalálta az összes istent, mert sok fajunk nem tudja elfogadni vagy irányítani személyes egóját, kénytelennek érezte magát egy vagy több szereplő megidézésére, akik akadálytalanul vagy bűntudat nélkül cselekedhetnek szeszélyei és vágyai szerint. Minden isten tehát külső formák, alkotóik valódi természetének felnagyított kivetülései, megszemélyesítik a világegyetem olyan aspektusait vagy személyes indulatait, amelyeket sok követőjük aggasztónak talál. Bármelyik Isten imádása tehát azt jelenti, hogy meghatalmazottan imádják azokat, akik feltalálták ezt az Istent. Mivel a sátánista megérti, hogy minden isten kitaláció, ahelyett, hogy térdet hajtana az ilyen mitikus entitások imádatában – vagy barátságot vagy egységet keresne velük –, saját szubjektív univerzumának középpontjába helyezi magát, mint saját legmagasabb értékét.

 

Mi, sátánisták tehát a saját „isteneink” vagyunk, és jótékony „istenségekként” szeretetet tudunk ajánlani azoknak, akik megérdemlik, és (ésszerű határokon belül) átadhatjuk haragunkat azokra, akik kárt akarnak okozni nekünk – vagy annak, amit nagyra becsülünk. Magus Gilmore esszéje „ Mi, az ördög? ”  a Sátáni Szentírásból  részletesebben tárgyalja ezt.”

https://www-churchofsatan-com.translate.goog/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.churchofsatan.com/

 


Igazság Könyve:

Minden lélekért, akiket Irgalmasságomnak szenteltek, százzal többet fogok megmenteni

  1. április 11. csütörtök 21:20

 

Drága, szeretett leányom, neked haladnod kell előre, és azokra a szegény lelkekre kell összpontosítanod, akik egyáltalán nem hisznek Istenben. Azokra utalok, akiknek még sohasem adatott meg az Isten, Teremtőjük létezésének Igazsága.

Emberek milliárdjai nem ismerik a Szentháromságot, mert el volt rejtve előlük. Ezek azok a lelkek, akiket nagy Irgalmasságomban fogok részesíteni, és akiknek fel kell hívni a figyelmét a világnak adott eme Üzeneteimre.

A többi lelkek, akik aggodalmat okoznak Nekem, és nem hajlandók elfogadni az örök élet Igazságát, a langyos lelkűek. Sok embernek, akik bizonytalanok a megteremtésüket, vagy Isten létezését illetően, hamarosan meg lesz mutatva az Igazság. Ismét megmutatom nekik nagy Irgalmasságomat, Szeretetem megérinti majd lelküket, és megmenekülnek.

De aztán ott vannak azok, akik továbbra is ellen fognak állni Beavatkozásomnak. Ők harcolni fognak minden olyan próbálkozás ellen, mely számukra az Igazságot adja, Irgalmam bizonyítékát pedig az Arcomba fogják dobni. Én újból be fogok avatkozni, és továbbra is harcolni fogok a lelkükért.

Végül ott vannak azok is, akik mindent tudnak Rólam, azt is, hogy Én vagyok a Messiás. Sem csoda, sem pedig a szeretet cselekedetei nem fogják őket Hozzám vonzani, mert ők a Sátánnak engedték át magukat. Ezeket a lelkeket a fenevad fogja felfalni, és ő nem fogja őket szabadon engedni, mert nem a Megváltójukat látják bennem. Ők még mindig nem ismerik az igazságot a fenevad tervéről. Annak érdekében, hogy megmentsem őket, nektek, szeretett Követőim, hűségeteket kell ajándékoznotok Nekem, felajánlván őket imáitokban, és mindannyiszor, amikor a Szent Eukarisztiát magatokhoz veszitek. Minden nap ajánljátok fel őket Nekem, és Én minden lélekért, akit Irgalmasságomnak szenteltek, százzal többet fogok megmenteni.

Tegyétek meg ezt minden nap. Minden hónap végén teljes lesz a ti örömötök, mert tudni fogjátok, hogy sok ilyen lelket adtatok a Nagy Irgalmasságnak.

Ez csupán egy újabb Ajándék, amellyel megáldalak benneteket, és a kegyelmek, melyeket kapni fogtok, ha a Keresztes Imahadjárat eme imáját imádkozzátok, bőségesek lesznek.

 

A Keresztes Imahadjárat 104. imája

Szabadítsd ki ezeket a lelkeket – itt nevezd meg őket – a rabszolgaságból

Legdrágább Jézus, Eléd hozom fivérem, nővérem lelkét, aki átengedte lelkét a Sátánnak. Vedd ezt a lelket, és mentsd meg őt a Te Szent Szemeidben. Szabadítsd ki ezt a lelket a fenevad rabszolgaságából, és vidd őt az örök üdvösségre. Ámen.

 

Irgalmasságomat továbbra is ajándékozni fogom az emberiségnek, különösen minden olyan léleknek, akik elutasítják Isten Szavát.

Megáldalak benneteket hűséges Tanítványaim, és továbbra is elárasztalak titeket a Szentlélek Ajándékával.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/minden-lelekert-akiket-irgalmassagomnak-szenteltek-szazzal-tobbet-fogok-megmenteni

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/11

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-04-11

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat