Baba Tanrı: Yeni Cennetin Anahtarı İçin Dua

Baba Tanrı: Yeni Cennetin Anahtarı İçin Dua

10 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruh’un Alevi bu Mesajları okuyan mütevazi ruhları yutarken, küresel dönüşümün yayılması da öyle olacak. Tanrı’nın Kutsal Sözü, beraberinde tüm bu ruhları, bolluğun meyvelerini getiren güçlü bir rüzgar gibidir.

Ekilen ilk tohumlardan, komünist rejim altındakiler de dahil olmak üzere her ulusu kapsayan çok sayıda meyve büyüdü.

Kızım, Kutsal Sözüm her inancın zihinlerini ve ruhlarını kavrarken, sevgili Baban olan Bana sırt çeviren ulusları bir kılıç gibi kesecek. Bu nedenle, size karşı nefret arttığında, bilin ki, ruhları kurtarmak için Kutsal Sözüm başarılı oluyor.

Sen, ey elçim, ancak bir aletsin. Bu Misyon sizinle ilgili değil. Bu, ruhunuzun aydınlanması ile ilgili değildir, çünkü bu, Beni sevindirse de, Benim amacım değildir. Sen, kızım, son elçi olarak, insanlığın iyiliği için sana verilen Mesajları dünyaya iletmelisin. Görüşlerinizin ve başkalarına tavsiyelerinizin hiçbir önemi yoktur ve bu tür insani görüşleri başkalarıyla paylaşma yetkiniz yoktur.

Tanrı’nın Sesi insanların kalplerine ulaştığında, birçok kişinin ruhunda çoğalır. Bu büyük nimetlere izin veren, tüm insanlığın Sevgi Dolu Babası olarak Benim Tanrımdır.

Önceden bildirildiği gibi, bu Görev aracılığıyla Kutsal Ruh Armağanı verilenler büyük mucizelere tanık olacak. Mesajlarımı dağıtan ve yayanların hepsini kutsuyorum, çünkü çabaları Sözümü dünyayı kaplayacak bir sis gibi verecektir.

Dönüşüm Armağanını bekleyenlere – benim zavallı boş ruhlarıma – şimdi söylüyorum. Ben, Sevgi Dolu Babanız, bu duayı ettiğinizde sizi kucaklayacağıma ve kalplerinizi açacağıma söz veriyorum.

Baba Tanrı: Yeni Cennetin Anahtarı İçin Dua

“Sevgili Baba, ben, Senin kayıp çocuğunum, o kadar şaşkın ve körüm ki, Senin  Yardımın, Sevgin olmadan ben bir hiçim. Oğlun İsa Mesih’in Sevgisiyle beni kurtar ve bana  Dünyadaki Yeni Cennetinin Anahtarını ver. Amin.”

Çocuklar, sizi kutsayacağım ve koruyacağım. Sen Benimsin – hepiniz.

Sizin için ağlarken ve benden nefret edenler için ağlarken, sevgiyle yarattığım mirası size miras bırakabilmek için katılaşmış kalplerinizi açmak için Yüce Gücümü kullanacağım.

Müdahalem, gelecek olayları size açıklayarak, sizi ne kadar sevdiğimi anlamanıza yardımcı olacaktır. Bu olaylar gözlerinizin önünde cereyan ettiğinde, ruhlarınızda sevgi ve güvenle Bana gelmenizi bekliyor olacağım.

sevgili baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/10/god-the-father-prayer-for-the-key-to-the-new-paradise/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/10/god-the-father-prayer-for-the-key-to-the-new-paradise/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041023.cfm