Sizlerin, çocuklarımın hayatlarını -doğumlarından önce veya sonra- mahvetmeye hakkınız yok

TR:

Papa, New Orleans’ta Katrina’nın günahlara karşı Tanrı’nın cezası olduğunu söyleyen din adamını terfi ettirdi

https://www-nola-com.translate.goog/news/article_97d870cb-c329-57ba-9fd8-38b90c930e62.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

Pope promotes cleric who called Katrina God’s punishment for sin in New Orleans

https://www.nola.com/news/article_97d870cb-c329-57ba-9fd8-38b90c930e62.html

—————-

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Depremler şehirlerinizi vuracak

31 Mart 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, uzun süredir Benim Gözlerimde günah işleyen ve kendini lekeleyen insanın artık ahlaksızlığın son derinliklerine batacağı, Benim kutsal olan her şeyi yok etmeye çalışacağı zaman geldi. 

Bütün hayat Benden gelir, Ruhun hayatı Benimdir. Bedenin yaşamı da Bendendir. Hiç kimsenin ikisine de karışmasına izin vermeyin, yoksa kendi yaşamı Benim tarafımdan alınır. Bundan emin olabilirsiniz. Benim ellerimle ortaya çıkan her türlü yaşam, kötü adamların elinde öldürülecek. Rahimdekilerin canını alacaklar ve bunu bir tür insan hakkı ilan edecekler.

Çocuklarım, sizlerin, çocuklarımın hayatlarını -doğumlarından önce veya sonra- mahvetmeye hakkınız yok ve eğer bunu yaparsanız, o zaman çok büyük bir azaba uğrayacaksınız . Uzlaşma olmazsa ve bu iğrenç günahtan dolayı tövbe etmezse, sizi ve bu kötülüğü teşvik eden ülkeleri yok edeceğim. Kendi hayatınızı yok ettiğinizde, Beni gücendirmiş olursunuz, çünkü o size ait değildir ve Benim Zamanımda hayat verme ve onu alma hakkına yalnızca Benim sahibim. Bedenin yaşamına müdahale ederek, Benim İlahi Vasfım’a müdahale edersiniz ve ben asla geri durmayacağım ve Yaratılışıma böyle bir hakareti görmezden gelmeyeceğim.

Can almak yeterli olmadığında, insan Kutsal Sözüme ölümü getirerek, her parçasını ezip ayaklarının altındaki çakıl gibi hale gelinceye kadar onun üzerinde çiğneyerek ruhun yaşamına sinsi bir şekilde saldıracaktır. Daha sonra kibirli ve yeteneklerine dair kendi çarpık görüşüyle ​​dolu insan, insanlık için yeni bir yuva bulmak için yeni bir gezegen aramaya çalışacak, ancak bu imkansız. İnsanlığı yerleştirdiğim toprağın armağanı, insanın ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyecek. Ve böylece devam edecek; kendi kendini yok etmeye doğru bu yürüyüş. İnsan kendi ölümünün yazarı olacaktır. Benim için kutsal olan her şeyi sistematik olarak yok edecek.

Benim tarafımdan tüm yaratıklara verilen yaşam Armağanı, insan tarafından en ufak bir pişmanlık duymadan Benden çalınacaktır. Can almanın iyi bir şey olduğunu ilan ederek, öldürücü niyetinin her parçasını göz ardı edecektir. Kürtaj yoluyla ölmek, en büyük hakarettir ve insanlığı Adaletin Benim olacağı konusunda uyarıyorum, çünkü artık Bana bu şekilde küfretmenize izin vermeyeceğim.

Şehirlerinizi depremler vuracak ve can almaya göz yuman her ulus için, benim kederli ve nefret dolu kalplerinizi vurduğum gibi, siz de Benim Öfkemin uyanışını hissedeceksiniz. Bu zulümden dolayı pişmanlık duyanlar kurtulacaktır, fakat bilin ki, içinizden hiçbir ümmet bu azaptan kurtulamayacaktır. 

İnsanoğlu, körü körüne takip edeceği sahte liderlerle birlikte Kutsal Ayinleri yok edecek ve onları yeniden yaratacak ve böylece yok olacakları için Kilisemin ölümüne müsamaha gösterilmeyecektir. Siz Oğlumun Bedenine saygısızlık etmeye devam ederken ben de tapınaklarınızı ve kiliselerinizi yıkacağım. O’nu kırbaçladınız, O’nunla alay ettiniz ve takipçilerine zulmettiniz; ta ki O’nu çarmıha gerinceye kadar vahşice öldürene kadar. Yine de öğrenemedin. Size hayat veren, Kurtuluşu getiren ve şimdi sizi Büyük Gün’e hazırlamaya çalışan Kişi’ye karşı alçakgönüllü kulluk eksikliğiniz Benden tiksiniyor.

Ben Hüzünlüyüm. Üzüldüm ve Kızgınım, çünkü sonunda sana verdiğim her yaşam formunu öldürmeyi başardın. Ben hem bedenin yaşamından, hem de ruhun yaşamından söz ediyorum. Size verdiğim hayat artık yeterli değil, bu yüzden onu bana geri fırlatanlarınızdan, kıyamet gününde onu geri alacağım. Ayrıca, diye devam ediyor, sizin bu kötü yıkım eylemlerinizin yalnızca çok kısa bir süre sürmesine izin vereceğim.

Şimdi size, kutsal saydığım her şeye karşı insanlığın günahlarını incelemeniz için zaman veriyorum, böylece dünyanın günahlarının kefaretini ödeyebilirsiniz. Son savaş başladı ve yaşamın büyük bir kısmı – Benim tarafımdan yaratılan yaşam Armağanı – insan tarafından yok edilecek. Ve bunun için dünyayı cezalandıracağım.

Senin baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/03/31/god-the-father-earthquakes-will-strike-your-cities/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/03/31/god-the-father-earthquakes-will-strike-your-cities/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/03/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/033124.cfm