Annem, dünyanın Kurtarıcısı ve Kurtarıcısı olan Beni doğurduğunda, Babamın İlahi İradesine karşılık verdi.

Gerçeği Kitap:

Son günlerde Rab’bin kendisine hizmet etmek için seçtiği kişilerin vay haline, çünkü onlar Benim Çağrıma uyanmayacaklar

30 Mart 2014sevgi ve merhametin babası

Sizi seviyorum Çocuklar bana geri dönün

Sevgili kızım, Sözlerimi asla hafife almamalısın, çünkü bunlar sana Büyük Merhametin bir Eylemi olarak verilmiştir. Bunlar dünyaya insan değerli olduğu için değil, Söz’e açlık duyduğu için verilmiştir.

Çarmıhtaki ölümümden bu yana, Annemin şefaati aracılığıyla insana verilen her Hediye, tüm günahkarların Büyük Güne hazırlanmasına yardımcı olmaktı. Annem, dünyanın Kurtarıcısı ve Kurtarıcısı olan Beni doğurduğunda, Babamın İlahi İradesine karşılık verdi. O da insan ile Tanrı’nın İlahi Adaleti arasında şefaatçi olarak atandı. Günahkarlar adına onları uyarmak ve Oğlu Beni, son Günde kabul etmeye hazırlamak için şefaat etmek onun görevidir.

Sevgili ve Kutsal Annemin dünyada meydana gelen her bir hayaleti, Babamın Otoritesiyle gerçekleşti. Onun önceden bildirdiği her şey şimdi gerçekleşecek ve onun uyarılarını görmezden gelmeyi seçen kutsal kullarımın çoğu tarafından bildirdiği her şey unutulmuştur.

Vay haline, son günlerde O’na hizmet etmek için Rab tarafından seçilmiş olanların, çünkü onlar Benim Çağrıma uyanmayacaklar. Sağır ve kör olarak Babamın Kitabının sulandırılmış bir versiyonunu takip edecekler ve vermeye çağrıldıkları meyve yerine ağızlarından çürük meyveden başka hiçbir şey dökülmeyecek. Kibirli ve kibirli bir şekilde, Annemin şefaatlerini, hayaletlerini ve onları Hakikat’in Kral olarak hüküm sürdüğü Cennetsel Hiyerarşinin bilgeliğine getirmek için toplama çağrısını reddettiler. Hakikat onlardan kaçmıştır ve Tanrı’nın Tahtı önünde çıplak bir tevazu içinde secde etmek yerine, Tanrı’nın halkına verdiği Vaatlerin Gerçeği’ni bilmeyen insanın – yanılabilir insanın – kurallarına uyuyorlar.

Bugünün dünyası tıpta, teknolojide ve bilgide büyük ilerlemeler kaydetmiş olabilir, ancak Krallığıma girmek için neyin gerekli olduğuna dair bilgeliği para, zenginlik ve güç karşılığında takas ettiler. Bu dünyaya ait her şey – para, güç, mal mülk, hükümetteki iktidar pozisyonları – Benim Gözümde hiçbir şey değildir. Tek bir el hareketiyle onları silebilirim. İnsan bilgisine ve bilimdeki ilerlemelere saygı değersizdir, çünkü bunlar sizden gelmez; bunlar, Tanrı’nın çocuklara olan Sevgisinden dolayı insana verilen yeteneklerdir. Sahip olduğunuz tüm maddi konforlarla birlikte bunları da elinizden alsaydı, geriye ne kalırdı? Hiç bir şey.

Beni gerçekten tanıyanlar hiçbir şeyi umursamazlar çünkü Benim olduklarında, ancak Bana tamamen güvendiklerinde rahatlayacaklarını bilirler, çünkü onları asla kendi başlarının çaresine bakmaları için bırakmayacağımı bilirler.  O halde neden Benden olmayan şeyleri, seni asla tatmin etmeyecek şeyleri arıyorsun? Beni ne kadar çok reddederseniz ve boş vaatler ararsanız, benim için samanı buğdaydan ayırma zamanı geldiğinde kendinizi o kadar yalnız hissedeceksiniz.

Yapabileceğiniz tek seçim, onsuz bir hiç olduğunuz Tanrı’nın gerçek bir çocuğu olmaktır. Kim olduğunuz, bu hayatta hangi pozisyonda olduğunuz, hangi rolü oynadığınız değil önemli olan. Yalnızca Tanrı tarafından sevildiğiniz için kurtulacaksınız. Hiç kimse benim karşımda durmaya layık değildir, hiç kimse azizliğe ulaşabilecek kadar temiz bir ruha sahip değildir. Aranızdan hiç kimse, liyakatinize göre Benim Krallığıma yükseltilemez. Yalnızca Benim Merhametim sayesinde Sonsuz Yaşamı yaşamaya layık olacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/03/30/oh-woe-to-those-chosen-by-the-lord-to-serve-him-in-the-last-days-for-they-will-not-be-awake-to-my-call/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/03/30/oh-woe-to-those-chosen-by-the-lord-to-serve-him-in-the-last-days-for-they-will-not-be-awake-to-my-call/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/03/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/033024.cfm