Gethsemane Bahçesinde bu zavallı ruhlar için Kan Gözyaşları döktüm

Gerçeği Kitap:

Gethsemane Bahçesinde bu zavallı ruhlar için Kan Gözyaşları döktüm

1 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bazen bu Kutsal Görevin hızı ve büyümesi çok büyük olabiliyor. Sözümün tüm ülkelerde duyulması ve her ulusta, özellikle de Bana saygı duyulmayan ülkelerde Haçlı Dua Gruplarının kurulması önemlidir  .

Bu Sözün yoğunluğunun, neden dünyaya ulaşmam gerektiğini gölgelemesine asla izin vermeyin. Kutsal Ruh’un kalplerine dokunmasına izin verme arzusu olmayan en katı ruhların bile söylediklerimi dinlemesini, duymasını ve Vaadim’i anlamasını istiyorum. 

Benim Kurtuluş Planım en inançlıların koruması altında değil; herkes içindir, kararmış ruhları sizi tiksindirebilecek olanlar da dahil. Gethsemane Bahçesi’nde bu zavallı ruhlar için Kan Gözyaşları döktüm. Onlar acı çekenlerin, kaybolmuşların ruhlarıydı; Şeytan tarafından önümde sergilenen canavarın aşıklarıydı. Çarmıhtaki ölümüm aracılığıyla dünyayı kurtarma isteğimi ve isteğimi Tanrı’ya sunmama rağmen, kaç kişinin beni hala reddedebileceğini bana gösterdi. Bu ruhlar için Acım dayanılmaz ve sen, kızım, inanmayanlara ulaşma Arzumu asla görmezden gelmemelisin . Ne kadar küçümsensen de; Tükürdüğünüz ve lanetlediğiniz için, her zaman bu Misyona yöneltilecek olan nefretin üstesinden gelmeli ve bedeli ne olursa olsun bu ruhları Bana getirmelisiniz. Bana sevgili takipçilerimi, sonra beni tanımayanları veya tanımayanları getirin, sonra benden nefret edenlerin ruhlarını bana getirin, her birinizin hedefi bu olmalıdır. Bana bu zavallı, kederli ruhları getirdiğinizde, onlara büyük Lütuflar miras bırakacağım ki onları Merhametime çekebileyim.

Etrafınıza baktığınızda ve temas kurduğunuz, Benim Planımdan habersiz olan kişilerin ruhlarını gördüğünüzde, onlara ulaşmalı ve onları Bana adamalısınız . bunu yapın, çünkü o zaman her yerde tüm ruhları birleştirmek için her şeyi yapabilirim.

Gidin ve hazırlanan yola göre çoğalın. Bu Misyon aracılığıyla dünyaya ilk seslenmemin üzerinden çok kısa bir süre geçti. Ancak bu çetin bir yolculuktu ve artık tüm yollar bölünecek ve dallara ayrılacak, böylece hiçbir ulus dışlanmayacak, işte benim Merhametim budur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/01/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/01/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040124.cfm