Dünya, Tanrı’nın çocukları için yarattığı evrenin tek yaşayan kısmıdır.

The Big Secret in UFOs – Jesus Stops Alien Abductions

https://www.youtube.com/watch?v=NuMajWp_EzA

—————-

Gerçeği Kitap:

Önümüzdeki iki yıl boyunca bilim adamları Tanrı’nın varlığını çürütmek için her türlü çabayı gösterecekler.

29 Mart 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, önümüzdeki iki yıl boyunca bilim adamları, Allah’ın varlığını çürütmek için her türlü çabayı gösterecekler. Yanlışlıkla, insanın Dünya dışındaki diğer gezegenlerde de yaşamı sürdürebileceğini iddia edecekler. Dünya, Tanrı’nın çocukları için yarattığı evrenin tek yaşayan kısmıdır. Ancak bu iddiaların Tanrı’nın var olmadığını kanıtlamak için ortaya atılmasının tek nedeni bu değildir. İnsanın büyüklüğünü ilan edecekler; zekası ve bilimdeki ilerlemeleri, insanın Tanrı tarafından yaratıldığı fikrini ortadan kaldırıyordu. En büyük hakaret, insanın bir bilim mucizesi tarafından yaratıldığını ilan etmeleri olacaktır. İnsanın yenilmez olduğunu kanıtlamak için çok çabalayacaklar ama yine de her insanın yüzleşmek zorunda olduğu bedenin fiziksel ölümü gerçekleştikten sonra ne olacağına dair hiçbir cevapları olmayacak. Bu kısım yalan söyleyenler ve Allah’ı inkar edenler tarafından göz ardı edilecektir.

Cennetin varlığına veya onların gerçek yaratıcısı Yüce Allah’a inandığını söyleyen herkesle alay edecekler. Ve tüm bu kamuya açık açıklamalar sırasında, Gerçeğe karşı, Kiliseme liderlik ettiğini iddia edenler tarafından tek bir kelime bile dile getirilmeyecek. Ahir zamanda din pagan bir kavram haline gelecek, yeryüzüne, güneşe, aya ve yıldızlara tapınma yerini Allah’a biat etmeye bırakacak.

Dünyanın çoğu putperestliğe yönelecek ve ruhlarına ölüm getirecek. Babamın her müdahalesine rağmen başka yöne dönecekler.

Bu nedenle Babam, zavallı ruhlarınızı kurtarmak için dünyaya Hakikat Kitabı’nı, Vahiy Kitabı’nın çözüleceğini vaat etti. İnsan aynı zamanda inatçıdır. İnsan kibirlidir, kibirlidir ve bilimde ne kadar ilerlerse o kadar az bilir ve Hakikat’ten o kadar uzaklaşır.

Şimdi Sözüme kulak verin, çünkü yakında size öğrettiklerimin hepsi Dünyadaki Kiliselerimden yavaş yavaş, adım adım geri çekilecek. Söz sizden alınacak, ama sizi asla terk etmeyeceğim, çünkü her zaman yanınızda kalacağım, size rehberlik edeceğim, size öğreteceğim ve sizi Sevgimle dolduracağım. Sen her zaman Kalbimde olacaksın ve bana olan sevgin sayesinde kaybolanları kurtarabileceğim. Siz sevgili takipçilerim, Tanrı’nın çocuklarıyla olan bağlantımsınız ve dualarınız aracılığıyla dünyayı birleştirmek için çabalayacağım. Bu nedenle, her şey umutsuz görünse bile asla umutsuzluğa kapılmamalısınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/03/29/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/03/29/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/03/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/032924.cfm