0222_vatican_israel_1

Siz, Dünyadaki İki Tanığım, yerinizde durmalısınız

Gerçeği Kitap:

Siz, Dünyadaki İki Tanığım, yerinizde durmalısınız

24 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Canım kızım, Düşmanlarım batıl dinler hiyerarşisinde yer almaz. Böyle ruhların çoğu daha iyisini bilmiyor ve Kendimi onlara tanıttığım zaman Beni kabul edecekler. En tehlikeli olanlar, Dünyadaki Kendi Kilisemin safları içinden en büyük dinden dönmeyi planlayacak olanlardır.

Hizmetkarlarım gibi giyinerek gelenlerin hepsi Benden değildir, ama şunu bilin. Benim Saatim yaklaşıyor ve İkinci Gelişimden hemen önce, dinden dönme vebası Dünya’ya inecek ve Kilisemi yok edecek. Tıpkı koyun kılığına girmiş kurtların dünyayı, Tanrı’nın Evi’nin, Beni, yani İsa Mesih’i inkar edenler de dahil olmak üzere, her türlü inancı kabul ettiğine inandırması gibi, sizi de bu iğrençliğin dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük müjdeleme olacağına ikna edecekler. Ve bunun sonucunda Tanrı’nın Gazabına maruz kalacaksınız. Dünya ve onun tüm dinleri bu yeni, sahte kilisenin içine çekilirken, kanunsuzluğun adamını gururla yetiştirmelerinin yolu da hazırlanacak.

Uyarılarıma karşı tetikte olanlar ve Sözlerime meydan okurcasına sadık kalanlar acı çekerken, aynı zamanda size bu üzücü olaya dayanma gücü de vereceğim. Kiliseme sızacak olan bu sahtekarlar birçok kişiyi aldatmış olacak ve tüm Hıristiyan inançları da dahil olmak üzere milyonları ve Beni hiç onurlandırmayanları aldatmaya devam edecekler. Bu aldatıcıların hepsi sapkınlığı yayacak ve zamanla tüm dünyaya tek bir din oluşturacaklar. Yeni sahte doktrin olan Cehennem doktrini dışında başka hiçbir inanca hoşgörü gösterilmeyecektir. Geriye kalanların şekilleneceği iki din Hıristiyanlar ve Yahudiler olacak. 

Kehanetlerim gözlerinizi yaşarttığında, bilin ki, bu Görev aracılığıyla sizi çelik gibi sinirler ve demir kararlılıkla kutsadığım için, Bana, İsa’nıza sadık kalacaksınız.

Siz, Dünyadaki İki Tanığım, yerinizde durmalısınız. Benden yüz çevirmeye yönelik her türlü ayartmaya direnin ve Bana olan sevginizi her zaman ısrarla sürdürün. Benim Kalan Kilisem, hem bu Misyonun dışında hem de onun içinde oluşturulacak. Şimdi bu Görevi reddeden ama Beni gerçekten sevenleriniz, siz de Dünyadaki Kalan Orduma çekileceksiniz. Bunun gerçekleştiği gün, Hakikat Kitabının aslında Krallığıma ve Sonsuz Yaşama olan son yolculuğunuzda size yardımcı olacak Cennetten bir Hediye olduğunu anlayacaksınız. Ancak o zaman sevinecek ve korkusuz olacaksınız çünkü Tanrı’yı ​​yüceltmek için gereken tüm güvene sahip olacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/24/you-my-two-witnesses-on-earth-must-stand-your-ground/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-18014

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/24/you-my-two-witnesses-on-earth-must-stand-your-ground/#more-18014

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022424.cfm