Günümüzde çok az insan şeytanın varlığına ya da cehennemin derinliklerine inanıyor.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Cehenneme dair tüm atıflar kaldırıldı ve insan, sahte bir güvenlik duygusuna saptırıldı

23 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Dünya’da Şeytan’ın saltanatı devam ettiği sürece Hakikat her zaman bastırılacaktır. Oğlumun çarmıhtaki ölümünden bu yana, O’nun Sözünü yaymaya yönelik her girişim engellendi. Ve Hıristiyanlık yayıldığından beri birçok çatlak ortaya çıktı ve Oğlum İsa Mesih’in öğrencileri aracılığıyla dikte ettiği Doktrin uyarlandı.

Gerçek her zaman tahrif edilmiştir, ancak buna rağmen Tanrı’nın Sözü dünyada hâlâ hayattadır ve Oğlumun Mevcudiyeti Kutsal Efkaristiya aracılığıyla korunmuştur.

Şeytanın varlığına ve Cehennem gerçeğine ilişkin gerçekler onlarca yıldır gizlenmiş ve bu durum insanlığın kurtuluşunu olumsuz yönde etkilemiştir. Cehenneme yapılan tüm atıflar ortadan kaldırılmış ve insan sahte bir güvenlik duygusuna sürüklenmiştir. Yani günümüzde çok az insan şeytanın varlığına ya da cehennemin derinliklerine inanıyor. Bu yalan insanlığın başına bela olmuş ve bunun sonucunda pek çok ruh kaybolmuştur, çünkü Cehennem inkar edilmiştir. Ölümcül günah artık bir gerçeklik olarak görülmüyor ve dolayısıyla bundan kaçınmak için hiçbir girişimde bulunulmuyor. Oğlum İsa Mesih’e Kiliselerinde hizmet edenlerin, ruhları Cennetin Krallığına girmeye uygun hale getirmeleri için hazırlama görevi vardır.

Ölümcül günahın sonuçlarının anlaşılmasıyla cehennemden kaçınılabilir, ancak ondan tek bir kelime bile söz edilmiyor. Ruhlar kaybolur çünkü onlara günahtan nasıl kaçınacakları ve tövbeyi nasıl arayacakları asla gerektiği gibi öğretilmez. Oğlumun Krallığına girmeye layık olmak için, yaşamlarınızı Tanrı Sözüne göre yaşayarak zaman geçirmelisiniz. Lütfen Gerçeği göz ardı etmeyin, çünkü bunu yaparsanız kaybolursunuz.

Dua edin, dua edin, insanlığın Şeytan’ın varlığını kabul etmesi için dua edin, çünkü bunu yapana kadar Oğlumun Kurtuluş Vaadini asla gerçek anlamda kabul edemeyecekler.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

 

 

 

Bir insanın iradesi Allah’ın iradesiyle çatıştığında her iki taraf da büyük acılar çeker

23 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bir adamın iradesi ile Allah’ın iradesi çatıştığında her iki taraf da büyük acılar çeker. İnsana Babam tarafından özgür irade Armağanı verilmiştir ve bu nedenle o, hayatta dilediği seçimleri yapmakta özgürdür ve Tanrı, Cennetten gelen bu Armağana asla müdahale etmeyecektir. Ancak, başkalarının ruhlarını kurtarmak için Bana yardım etmek niyetiyle Bana tamamen hizmet etmek isteyenler ve özgür iradelerini Bana armağan edenler için bu, onlar için çok zor bir yolculuk olacaktır.

Ruhların kurtuluşu için gerekli olanı yapmak üzere bana özgür iradenizi verdiğinizde, katlanacağınız acılar çok şiddetli olacaktır. İradeniz artık size ait olmadığından, insan doğası böyle olduğundan, insanın özgür iradesi ile Tanrı’nın İradesi arasında bir mücadelenin ortaya çıkacağı anlamına gelir. Beni seven ve Tanrı’nın İradesini hayatlarında gerçekleştirmek isteyen birçok insan her zaman mücadele edecektir. Tanrı’nın İradesini tatmin etmek için ruhun her türlü gurur duygusundan ve kendi kişisel arzularını tatmin etme ihtiyacından vazgeçmesi gerekir. Yalnızca Tanrı’ya tamamen güvenirseniz ve tüm sıkıntılarınızı ve sıkıntılarınızı herkesin iyiliği için O’na sunarsanız, gerçekten Tanrı’ya hizmet edebilirsiniz. 

İyi niyetli insanlar, Allah’a kulluk edip, O’nun emrettiği şekilde hayatlarını yaşamaya çalıştıklarında, inayetten düşerler, utanç duyarlar. Tanrı’dan uzak durdukları ve bencillik, kendilerine değer verme veya kibir duyguları nedeniyle O’nu hayal kırıklığına uğrattıkları için utandılar ve sonra yüzlerini Tanrı’nın Işığından gizlediler. Hakikat tarafından aydınlanan bu ruhlar, aniden ve hiçbir uyarıda bulunmadan inançlarından şüphe etmeye başlayabilirler. Bir dakika Tanrı’yı ​​tüm kalpleriyle severler ve kendilerini tamamen O’nun korumasına verirler, bir sonraki dakika ise kendilerini Işık Kaynağından keserler. O zaman kişi, insan aklını kullanarak, Tanrı’ya hizmet etmek için ne yapmaya hazır olduğunu Tanrı’ya dikte eder ve bu genellikle kendi şartlarına göre olacaktır. Evet, nefis Allah’a şöyle diyebilir: “Sana kulluk ederim ama bana şunu şunu şunu ihsan etmen şartıyla.” İki efendiye kulluk edemeyeceğinizi, çünkü tek Tanrı vardır ve O, emir sahibidir, bilmiyor musunuz? Allah, var olan ve olacak her şeyin sahibidir. İnsan, Tanrı’ya hizmet etmek için oradadır, ancak yine de Tanrı, çocuklarını teselli etmek için elinden geleni yapacaktır.

Tanrı’dan şüphe etmeye başladığınızı veya O’nun Sevgisine veya Vaadine olan güveninizi kaybettiğinizi fark ettiğinizde, O zaman Yenilenme Duası olarak bilinen bu Haçlı Seferi Duasını okumalısınız. 

Haçlı Seferi Duası (137) İade Duası 

Ey Yüce Tanrı, Ey Yüce Tanrı, bana, mütevazi kuluna, yüreğinde sevgi ve merhametle bak. Beni Işığınınla iyileştir.

Beni tekrar Senin Lütfuna kaldır. Beni Lütufla doldur ki, mütevazi bir hizmetle ve En Kutsal İradene uygun olarak kendimi Sana sunabileyim.

Beni gurur günahından ve Seni aşağılayan her şeyden kurtar ve Seni tüm günlerim boyunca sonsuza kadar sana hizmet etmek için derin ve kalıcı bir arzuyla sevmeme yardım et. Amin.

Lütfen unutmayın ki, Tanrı’ya sırtınızı dönmeniz çok kolaydır ve Tanrı’nın İyiliği ve O’nun tüm çocukları için olan Büyük Merhameti hakkında ruhunuza şüphe düşürmek için yalnızca bir kişi yeterlidir. 

Tanrı’nın Sözüne sadık kalmak büyük cesaret ve dayanıklılık gerektirir, ancak Lütufların O’na uygun şekilde hizmet etmesini istemeden bunu kendi başınıza yapamazsınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/23/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/23/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022324.cfm