isimleri Yaşayanlar Kitabı’nda bulunanlar birleşip sonsuz ihtişamlı bir hayat yaşayacaklar.

Gerçeği Kitap:

İlan edecekleri ‘tanrı’ sevgili Babam olmayacak

25 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ahir zamanda insanlığın Allah’a olan nefretinin benzeri görülmemiş boyutlara ulaşacağı önceden haber verilmiştir. O zaman insanlar iyiyle kötüyü ayırt edemeyecekler. Çok fazla kafa karışıklığı onları mahvedecek ve içlerinde onlara çok az huzur getirecek bir ruh karanlığı hüküm sürecek.

Tanrı inkar edilecek. Ben, O’nun biricik Oğlu, alay edilecek ve Tanrım reddedilecek. Beni seven herkes, onlara öğrettiklerimden yüz çevirmeye ayartılacak. Beni inkar eden her insan, bunu kendi gerekçesiyle yapmaya çalışacaktır. Sebepleri şu olacak. ” İsa’nın sadece bir figür, bir peygamber olduğunu, insanlara Gerçeği öğretmek için gönderildiğini söyleyecekler .” Yakında Benim İlahi Vasfımın bir yalan olduğuna ve tüm dinler için tek bir bütün olarak birleşebilmeleri için gereken tek şeyin yalnızca Tanrı’ya – İyiliğin Tanrısı – bağlılığın olduğuna inanacaklar.

Onların ilan edecekleri ‘tanrı’ sevgili Babam olmayacak. Bunun yerine, Tanrı’nın melekleri kılığına girmiş sahte ruhları putlaştıracaklar . Bana sadık kalan Hıristiyanlar ve Babama sadık kalan Yahudilerle birlikte dünya sevinirken, İkinci Gelişimin Zamanı o kadar aniden gelecek ki çok az kişi hazır olacak. O zaman zalimler susturulacak, kötüler yok edilecek ve isimleri Yaşayanlar Kitabı’nda bulunanlar birleşip sonsuz ihtişamlı bir hayat yaşayacaklar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/25/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/25/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022524.cfm