Birçoğunuz bu Görevi reddedecek ve Kurtuluş Kadehime sırtınızı döneceksiniz.

Gerçeği Kitap:

Artık Beni sevdiğini söyleyen çoğunuz, Yahuda’nın yaptığı gibi Bana ihanet edeceksiniz.

22 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, eğer her şey tam bir güven içinde ve Tanrı’nın Yüceliği için Bana teslim edilirse, acıdan sevinç, umutsuzluktan umut ve zulümden özgürlük doğacak.

Cennetteki, Yerdeki ve Yer altındaki her yaratık, istisnasız hepsi Rabbin önünde diz çökecek. Ancak zayıf ve düşmüş insan, Babamın önünde, Benim, O’nun tek Oğlu İsa Mesih’in aracılığıyla tamamen teslim olmayı başaramadığında, en dindar ve kutsal olanı bile Tanrı’ya Yücelik vermez. Kötülüğün ruhu dünyada var olduğu sürece insan Benim karşımda durmaya layık değildir. Kendini beğenmişliğinle doluyken, Benim önümde diz çökemezsin. Zorbalar gibi Beni dışladığınızda, Şeytan zihinlerinizi duyusal günahlarla doldurduğunda sizi duyamıyorum. Yalnızca Benimle barışmış olarak huzuruma temiz olarak gelenler, Benimle gerçekten birleşebilirler.

Krallar gibi yürüdüğünüzde ve başkalarına emir verdiğinizde, dünyevi tahtlara oturduğunuzda, asla Benim hizmetkarlarım olamazsınız. Bana gerçekten hizmet ettiğinizde, rolünüz ne olursa olsun, her zaman Gerçeği konuşacaksınız. Benim Gerçek Sözümü ilan ettiğinizde bunun size her zaman birçok eleştiri getireceğini her zaman bileceksiniz. Yakında, Kilisemin en üst kademelerine sızıp Beni seviyormuş gibi davranan ama gerçekte Benden nefret edenler tarafından Gerçek Söz artık konuşulmayacak. O zaman siz sadıkların Bende ve Benimle kalabilmesi için çok cesarete ihtiyacınız olacak.

Kaçınız bu cesarete sahip? Gerçeği ilan ettiğinizde ortaya çıkacak zulme kaçınız dayanabileceksiniz?

Bu nedenle, üzüntüyle sizi bilgilendirmeliyim ki, şimdi Beni sevdiğinizi söyleyen birçoğunuz, tıpkı Yahuda’nın yaptığı gibi, Bana ihanet edeceksiniz. Çünkü Kutsal Sözüm değiştirilip boş ve çorak bir kap haline geldiğinde, çoğunuz bu sahte öğretiyi kabul edeceksiniz. Birçoğunuz bu Görevi reddedecek ve Kurtuluş Kadehime sırtınızı döneceksiniz.

Sözüme sadık kalmanıza yardımcı olmak için bu Haçlı Seferi Duasını okumalısınız.

Haçlı Seferi Duası (136) Sözünü Tutmak İçin

Sevgili İsa, Sözünü duymama yardım et. Sözünüzü Yaşayın. Sözünü Söyle. Sözünüzü Verin. Bunu yaptığım için zulme uğradığımda bile bana Gerçeği savunma gücü ver  . Düşmanların tarafından bastırıldığında Sözünü canlı tutmama yardım et. Düştüğümde Cesaretini hissetmeme izin ver. Zayıf olduğumda beni Gücünle doldur. En Kutsal İradene sadık kaldığım için, Cehennemin kapıları bana karşı geldiğinde onurlu kalmam için bana lütuf ver  . Amin.  

Cehennemden gelen her iblis, Dünyadaki son Görevim olan bu Görevi lanetliyor. Bana sadık kalmak büyük bir dayanıklılık, muazzam bir cesaret ve Bana, yani İsa’nıza karşı derin bir sevgi gerektirecektir. En zayıf olan ilk önce düşecek. Sonra ılık olanlar gelecek ve yalnızca temiz kalpli ve korkusuz olanlar ayakta kalacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/22/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/22/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022224.cfm