Ben şimdi buğdayı samandan ayırıyorum ve bu nedenle her insanın imanı, uçurumun eşiğine gelinceye kadar sınanacaktır.

Gerçeği Kitap:

Tanrı Hıristiyanlara ve Yahudilere zulme izin verdiğinde bunun haklı bir nedeni vardır

21 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insan savunmasız ve zayıf bir yaratıktır ama o Tanrı’nın çocuğudur. İnsanoğlu, derinlere yerleşmiş bir koruma duygusu nedeniyle, hayatta kalabilmek için yapması gereken her şeyi yapacaktır. Büyük fiziksel acılar çektiği zamanlarda içindeki güç kırıntıları daha belirgin hale gelecektir. Büyük güç genellikle zayıflarda, açlarda, fiziksel olarak sıkıntı çekenlerde, zulüm görenlerde ve yobazların elinde acı çekenlerde görülür. Aranızda en zayıf olanınız en güçlü olacak, kendini en güçlü sanan ise en zayıf olacak.

Zayıfları, uysalları, alçakgönüllüleri ve doğruları, kendilerini yücelten ve Öğretilerime sözde bağlılık gösteren ama kalplerinde başkalarını lanetleyenlerden ayırıyorum. Ben şimdi buğdayı samandan ayırıyorum ve bu nedenle her insanın imanı, uçurumun eşiğine gelinceye kadar sınanacaktır. Tanrı’ya inanmayanların, Gerçek Tanrı’yı ​​reddedenlerin ve kalplerini düşmanım olan şeytana teslim edenlerin hepsini dahil ediyorum. Benim huzurumda her ruha eşit statü verilecek ve bu zamanda Beni kucaklamayanlara her Lütuf verilecektir.

Dünya, her insanın başkalarına duyduğu sevginin durumuyla imtihan edilecektir ki bu, Allah’a olan sevginin gerçek bir yansıması ve ölçüsüdür. Zamanınız sınırlıdır ve bu kefaret yolculuğuna dayanabilmenizi sağlamak için, Tanrı’nın peygamberlerinin yalnızca O’nun İradesini beyan ettiğini kabul etmelisiniz, böylece siz de bedenen ve ruhen O’nun olursunuz. Tanrı’nın Eli’ne direnmeyin. Sevinin, çünkü Babamın izin verdiği denemeler, O’nun Dünyadaki İki Şahidinin – Hıristiyanlar ve Yahudiler – büyük bir birleşmesini sağlayacak ve bu ikisinden büyük bir dönüşüm meydana gelecektir. Tanrı Hıristiyanlara ve Yahudilere yapılan zulme izin verdiğinde bunun haklı bir nedeni vardır. Katlanmak zorunda kalacakları şey yüzünden, çok fazla dönüşüm ortaya çıkacak ve milyarlarca insan, sonunda Gerçeği anladıklarında, hiçbir karışıklığın sevinçlerini gölgelemeyeceği, tek bir berrak zihinle Tanrı’nın Yüceliğini görecek. 

Hakikatin, iyisiyle kötüsüyle, olduğu gibi görülmesinin zamanı yakındır. Ve sonra hiçbir şey seni bir daha incitmeyecek. Artık Tanrı’dan ayrılık olmayacak. Aşk sonunda her şeyi fethedecektir. Sevgi Tanrıdır ve O’nun Hükümdarlığı sonsuza kadar sürer. Artık nefret olmayacak çünkü o ölmüş olacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/21/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/21/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022124.cfm