0506_ceiling-fell-after-heresy_4

Birçok insan günahtan kaçınmak veya bağışlanma dilemek konusunda hiçbir zorunluluk hissetmeyecek çünkü o zamana kadar günahın gerçekte var olmadığına inanacaklar.

Gerçeği Kitap:

Yargılamaya geldiğimde dünya titreyecek

18 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ruhlar için yapılan bu savaş yoğunlaştığında, birçok kişi Beni tamamen reddetmeden önce ilk etapta Benim Varlığımdan şüphe etmeye başlayacak. Dünyanın zihninde Benim için yeni, sahte bir ikame yaratılacak. Adım cesurca kullanılacak ama Bana atfedecekleri sözler Benden olmayacak. Tanrı’nın, insanın günahlarının Kendi Yargısını gölgelemesine izin vermediğini ilan edecekler. Aksine, Tanrı günahı görmezden gelecektir çünkü bunun pek bir önemi yoktur çünkü insan zayıftır ve ne olursa olsun daima günah işleyecektir. Size İsa’nın herkesi bağışladığı söylenecek çünkü O’nun Merhameti, Yargısının üstündedir.

Bu bir yalan olacak, ancak birçok insan buna inanacak ve günahtan kaçınmak veya bağışlanma dilemek konusunda hiçbir zorunluluk hissetmeyecek çünkü o zamana kadar günahın gerçekte var olmadığına inanacaklar. Duaya en çok ihtiyaç duyanlar işte bu ruhlardır. Hiç kimse Merhametimi Yargımla karıştırmasın, çünkü bunlar iki farklı şeydir. 

Merhametim yalnızca günahlarından pişmanlık duyan herkese gösterilecektir. Benim bağışlanmamı dilemek için hiçbir girişimde bulunulmayan, karşımda gururla duranlara gösterilmeyecek. Yargılamaya geldiğimde dünya titreyecek. Ve Merhametim tükendiğinde Adaletim balta gibi düşecek. Yardımı mümkün olmayan kötüleri cezalandıracağım.

İnsan asla bir dakika bile Benim Sözümü göz ardı etmemelidir. Tanrı’nın tüm çocuklarını bir araya toplamaya geleceğim, ama ne yazık ki çoğu asla Cennetime giremeyecek çünkü Beni, Varlığımı ve günahın varlığını inkar etmiş olacaklar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/18/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/18/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021824.cfm