Sodom ve Gomorra günlerinden bu yana görülmemiş bir şekilde ahlaksızlığın en derinlerine batacak olan suçlular çok az utanç duyacaklardır.

Gerçeği Kitap:

Yargılamaya geldiğimde dünya titreyecek

18 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ruhlar için yapılan bu savaş yoğunlaştığında, birçok kişi Beni tamamen reddetmeden önce ilk etapta Benim Varlığımdan şüphe etmeye başlayacak. Dünyanın zihninde Benim için yeni, sahte bir ikame yaratılacak. Adım cesurca kullanılacak ama Bana atfedecekleri sözler Benden olmayacak. Tanrı’nın, insanın günahlarının Kendi Yargısını gölgelemesine izin vermediğini ilan edecekler. Aksine, Tanrı günahı görmezden gelecektir çünkü bunun pek bir önemi yoktur çünkü insan zayıftır ve ne olursa olsun daima günah işleyecektir. Size İsa’nın herkesi bağışladığı söylenecek çünkü O’nun Merhameti, Yargısının üstündedir.

Bu bir yalan olacak, ancak birçok insan buna inanacak ve günahtan kaçınmak veya bağışlanma dilemek konusunda hiçbir zorunluluk hissetmeyecek çünkü o zamana kadar günahın gerçekte var olmadığına inanacaklar. Duaya en çok ihtiyaç duyanlar işte bu ruhlardır. Hiç kimse Merhametimi Yargımla karıştırmasın, çünkü bunlar iki farklı şeydir. 

Merhametim yalnızca günahlarından pişmanlık duyan herkese gösterilecektir. Benim bağışlanmamı dilemek için hiçbir girişimde bulunulmayan, karşımda gururla duranlara gösterilmeyecek. Yargılamaya geldiğimde dünya titreyecek. Ve Merhametim tükendiğinde Adaletim balta gibi düşecek. Yardımı mümkün olmayan kötüleri cezalandıracağım.

İnsan asla bir dakika bile Benim Sözümü göz ardı etmemelidir. Tanrı’nın tüm çocuklarını bir araya toplamaya geleceğim, ama ne yazık ki çoğu asla Cennetime giremeyecek çünkü Beni, Varlığımı ve günahın varlığını inkar etmiş olacaklar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/18/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/18/

 

 

 

Depremler birden fazla ülkede aynı anda hissedilecek büyüklükte olacak

20 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kendimi tanıtma zamanı geldiğinde, İkinci Gelişimde dünyayı tanıyamayacaksınız çünkü dünya çok değişmiş olacak. 

İnsanlığın günahın derinliklerine düşme hızı sizi şok edecek. Bedenin her çirkin günahı görünür olacak ve pek çok kişi halka açık yerlerde işlenen bu günahları izlemek zorunda kalacak. Beslenme çılgınlığı içindeki aslanlar gibi, Sodom ve Gomorra günlerinden bu yana görülmemiş bir şekilde ahlaksızlığın en derinlerine batacak olan suçlular çok az utanç duyacaklardır. Şeytanın insanlığı öyle bir istilası olacak ki, her yerde cinayetler işlenecek, intiharlar kol gezecek. Şeytan ruhları yutarken, Babamın koyduğu her Yasanın çiğnenmesini sağlayacaktır. Şu anda dünyada var olan sevginin yerini soğuk kalpler, kısır ruhlar, sahte tanrılara ve kötü ruhlara olan takıntılar alacak.

Benim adım müstehcen sözler söylenecek ve onlar kalplerinden birbirlerine lanet edecekler. Kızım, Gerçek bazen dayanılmaz olabiliyor ama adalet, Babam tarafından, O’nun Sözüne saygısızlık eden topraklarda dağıtılacak. Babamın verdiği tüm cezalar Benim İkinci Gelişimden önce gerçekleşecek. Şehirler yok olacak, ülkeler Babamın Öfkesi dalgalarıyla çalkalanacak ve depremler o kadar büyük olacak ki, birden fazla ülkede aynı anda hissedilecek.

Kızım sana o şehirlerin büyük zarar göreceği bilgisi verildi zaten. Kaderleri karanlıkta olanların günahlarının kefareti olarak Bana gözyaşlarını sunmalısın. Sizin acınız olmadan bu ruhları kurtarmak için gerekeni yapamam. Bu yüzden lütfen acınıza karşı cömert olun, ben de Önüme koyduğunuz kişilere Merhamet göstereceğim.

Dağlar batacak, göller denizlerle birleşecek, karalar üçte bir oranında azalacak. İnsanların kalplerindeki nefret nedeniyle Hüzün Gözyaşlarımla eşleşen yağmur, din değiştirecek günahkarların uzlaşması yoluyla Gözyaşlarım silinene kadar sürekli olacak. 

Artık şunu bilin ki Annemin yüzyıllar boyunca dünyaya verdiği Hediyeler kendinizi korumak için kullanılmalıdır. Ayrıca bilin ki, diğerlerinden daha güçlü olan Kurtuluş Madalyası, deccal’in tuzağına karşı savunmanız olacaktır. Kurtuluş Madalyasını durdurmak için her türlü girişimde bulunulacaktır, ancak hiçbir şey bu Armağanla ilişkili Güçleri durduramayacaktır.

Sevgili takipçilerim, bu günlerde duaya odaklanmalısınız ve tüm güveninizi Bana vermelisiniz, çünkü Benim olanlar korunacak ve sizler, mazlumlara ve kafirlere Merhamet gösterme nedenim olacaksınız. Asla zayıflamamalı veya pes etmemelisiniz, çünkü eğer bunu yaparsanız, Bana giden bu yolda, eğer bu yolculuğu tamamlamak istiyorsanız, yolun her adımında ihtiyaç duyulacak olan Işığım olmadan ilerlemenin imkansız olduğunu göreceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/20/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/20/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021924.cfm