Dünyanın geri kalanını Nuh’u dinlemeyi reddedenlerle aynı kaderi yaşamaktan kurtaracak olan kişi sizsiniz, Kalan Ordusum

Gerçeği Kitap:

Benden bir ruh – bir hayat – alın ve kendi hayatınız – Ebedi Kurtuluş – artık sizin hakkınız olmayacaktır.

17 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sizi seviyorum Çocuklar bana geri dönün

Sevgili kızım, kıyamet günü geldiğinde, pek çok kişi Beni inkar edecek ve kalplerinde büyük bir korku oluşacaktır. Çünkü o zaman Hak, tertemiz, tertemiz bir göl gibi olacaktır. Gerçek o kadar açık olacak ki sanki aynaya bakıyorlarmış gibi olacak. Peki ne görecekler?

Yüzümü, Acımı, Aşkımı, Pişmanlığımı, Öfkemi görecekler, sonra Adaletime şahit olacaklar, çünkü artık geri dönüş olamaz. 

İnsanlığa kendilerini kurtarmaları için verilen zaman şimdidir. Bu sefer hepinizi hazırlamakla görevlendirildim. Bunu akıllıca kullanın ve Tanrı’nın Yüceliğini göreceksiniz. Onu israf edersen Krallığımın Işığını veya Görkemini asla göremezsin. Bunun yerine Benden sonsuz ayrılığa katlanmak zorunda kalacaksın. Tek yoldaşınız, canavarın evi olan uçurumdaki bir kurt sürüsü (kızgın iblisler) olacaktır. Kötülüğe yenik düşen herkes, ölçeği ne olursa olsun, Tanrı Sözünü ne kadar inkar ederseniz benden giderek uzaklaşacak.

Bu süre insanlığa, kendilerini doğru şekilde hazırlamaları için verilmiştir. Benim Görevim gözlerinizdeki örümcek ağlarını çekmek, böylece size ne yapmanız gerektiğini gösterebilirim, böylece sizi Yeni Cennetimde karşılayabilirim.

Bu Görev, büyük bir aldatmaca boşluğuna dalmadan önce, Elimi kavramanızı sağlayacak tek şansınız olabilir. S atan, Beni Sevenlerin ruhlarını çalmaya devam edeceğini açıkladı. Şu anda onun tek odak noktası Benden, Beni gerçekten sevenlerden uzaklaşmak. Yani Hakk’a göre yaşayan ruhlara her şüpheyi, her yalanı, her küfürü yerleştirecektir. Onun etkisiyle bu insanlar Beni terk edecekler. Şeytan gururla Benimle alay ediyor ve ne zaman ona bir ruh kaptırsam, ruhları kurtarmak için Benim tarafımdan kutsanmış olan Dünya üzerindeki her Göreve müdahale etmekten asla vazgeçmeyeceğine yemin ediyor.

Hiçbir zaman düşmanlarıma karşı Beni savunmamalı veya onlarla çatışmamalısın. Kutsal Kitap’ı asla gözden kaçırmayın. Kimsenin buna karışmasına izin vermeyin. Tanrı’nın tek bir kelimeyi, tek bir kehaneti, tek bir emri değiştirmeye yönelik her türlü girişime göz yumacağına sizi ikna etmeye çalışanları görmezden gelin, çünkü bu en büyük günahtır. Asla İlk Emri çiğnemeyin. Hiç kimse kendisini Allah’ın üstüne koyamaz. 

Sizden kim günah işlerse, tekrar tekrar bana dönsün. Bana koşarak gelmekten asla utanma. Kendinizin hiçbir türde nefretle dolmasına izin vermeyin. Nefret ettiğim şey senin günahın ama yine de onu bağışla. Seni seviyorum ve sevmeye devam edeceğim. Sizi sevdiğim için bu kez hepinizi bir araya getirme görevi bana verildi. Kötülüğün sizi kardeşinizden ayırmasına izin vermeyin. Sizi Benim İşimden – bu Kurtuluş Misyonundan uzaklaştırmaya çalışan hiçbir şeyi veya hiç kimseyi dinlemeyin.

Bana olan bağlılığınız önemlidir, çünkü dünyanın geri kalanını Nuh’u dinlemeyi reddedenlerle aynı kaderi yaşamaktan kurtaracak olan kişi sizsiniz, Benim Kalan Ordum. Benden tek bir ruhu almakla sorumlu olan herkes bunun acısını çekecek. Öfkem en kötü durumdadır; kendi ruhunuzun durumuna odaklanmakla yetinmeyerek, kasıtlı olarak bir başkasını yanınıza alıp Aşkım ve Krallığımdan uzaklaşmaya çalıştığınızda.

Daha önce sonuçları konusunda uyarılmıştınız. Şimdi tekrar hatırlatıyorum. Benden bir ruh – bir yaşam – alın ve kendi yaşamınız – Ebedi Kurtuluş – artık sizin hakkınız olmayacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/17/take-a-soul-a-life-away-from-me-and-your-own-life-eternal-salvation-will-no-longer-be-your-right/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/17/take-a-soul-a-life-away-from-me-and-your-own-life-eternal-salvation-will-no-longer-be-your-right/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021724.cfm